Daily Archives: 20 de mayo de 2020

Vols conèixer el Sanchis?

No ens queda altra solució!!!

La nostra intenció era atendre-vos com ho hem fet al llarg dels cursos passats, però l’actual situació sanitària no ens permet vingueu a visitar-nos i que nosaltres vos expliquem i mostrem el nostre centre, el Sanchis.

Però front l’adversitat sols ens queda reinventar-nos i adaptar-nos a les noves circumstàncies i entre tot l’equip educatiu del Sanchis hem pensat atendre-vos a totes les famílies que així ho estimeu convenient de forma telemàtica per vídeo-conferència.

En aquestes vídeo-conferències podreu conèixer l’equip directiu i les mestres que treballen a Educació Infantil de la nostra escola. Rebreu informació sobre el procés d’admissió en general i les nostres companyes vos explicaran com és la seua tasca diària amb l’alumnat d’infantil i més concretament amb les xiquetes i xiquets de tres anys.

Tens qualsevol dubte o pregunta?
Aprofita l’ocassió, et serà resolta al moment!

Realitzarem dues sessions obertes a les famílies, sols amb invitació, el proper dia 26 de maig i el dia 02 de juny, ambdues a les 19:00 hores.

Si vols participar a qualsevol de les reunions programades, sols cal complimentes el formulari que trobaràs ACÍ.

Nosaltres, dilluns anterior, vos enviarem al vostre correu electrònic l’enllaç perquè accediu a la reunió, a la qual podreu accedir bé pel mòbil o per l’ordinador.

Per tal de que la sessió funcione molt més fluida vos aconsellem instal·leu al vostre ordinador o mòbil l’aplicació Cisco WebEx Meetings, encara que no és necessari, ja que sols amb l’enllaç que vos enviarem podreu accedir sense cap problema.

El Sanchis hi és a la vostra disposició!!!

Vine-te’n a conèixer-nos.

Més informació podràs trobar al nostre vídeo: