Daily Archives: 29 de mayo de 2020

Informació sobre la petició telemàtica del procés d’admissió.

admision_alumnos (1)Les famílies sols podem omplir la sol·licitud per a l’admissió de forma telemàtica seguint aquestos enllaços:

A) Primer cal obtenir la «Clau d’admissió»

La clau d’accés la pots sol·licitar a partir del 8 de juny per a les etapes d’Infantil i Primària.
Pot aconseguir-la picant ACÍ.
(Encara no hi està operativa)

Amb l’usuari que generes podràs presentar la sol·licitud d’un únic participant en cada convocatòria telemàtica. Per tant, si necessites presentar la sol·licitud de diversos alumnes, hauràs de generar un usuari diferent per a cadascun d’ells.

Les opcions d’identificació seran les següents:
– Identificació per DNI o NIE (Targeta d’estranger, Permís de residència o Certificat de registre de ciutadà de la Unió) o amb
– DNIe/Certificat electrònic/Cl@ve PIN/Cl@ve Permanent.

Si no pots identificar-te amb cap de les opcions indicades has d’acudir al centre educatiu que vols sol·licitar com a primera opció amb un document que acredite la teua identitat.

B) Segon cal realitzar la petició en un dels següent enllaços segons corresponga:

Sol·licitud telemàtica per demanar plaça en Educació Infantil.
(No operatiu)
Sol·licitud telemàtica per demanar plaça en Educación Primària.
(No operatiu)

És necessari disposar d’una adreça de correu electrònic per tal de rebre tota la informació relativa al procés d’admissió.

Les famílies podran fer tantes sol·licituds com vullga, però només podrà presentar UNA (prèviament confirmada en l’aplicació telemàtica).

Si  no disposa de recursos per omplir la sol·licitud de forma telemàtica cal es pose amb contacte amb el centre i demane cita prèvia al telèfon 962 566 540 o al correu electrònic menjadorsanchis@gmail.com.