Daily Archives: 6 de junio de 2020

Facilitem la transició de Primària a l’Institut.

Aquest curs és un curs molt especial i un tant diferent a altres cursos anteriors, ja que durant tot el tercer trimestre no hi hem estat al Sanchis.

Fins ara repartíem a l’alumnat de sisé el sobre de matrícula que després les famíies presentaven a l’Institut Doctor Faustí Barberà quan ells vos dien per tal de matricular al vostre fill o filla. Açò canvia aquest curs i per tal motiu hem considerat necessari fer tres reunions, una per classe, per explicar-vos com serà la transició de primària a l’institut de cara al proper curs escolar 2020-2021.

El proper dilluns 08 de juny realitzarem tres reunions amb el següent horari:

6PRIA: a les 17:30 hores.
6PRIV: a les 18:30 hores.
6PRIC: a les 19:30 hores.

Al vostre correu ja habràs rebuda la invitació per participar a la reunió virtual que realitzarem mitjançant la plataforma Cisco WebEx Meetings.

Ens veiem el proper dilluns!!!

 

 

Dilluns s’inicia el tràmit per demanar plaça al centre:

Proper dilluns 08 de juny a les 09:00 hores s’inicia el procés d’admissió per tal de demanar plaça al nostre centre el proper curs escolar 2020-2021.

Seguidament us informem de les places vacants de que disposem tant en Educació Infantil:

Com en Educació Primària:

Si el proper curs vols que la teua filla o fill, de tres anys o d’altres cursos, vinga al Sanchis i disposes de passaport o no disposeu de recursos informàtics com per a tramitar la vostra sol·licitud del plaça al procés telemàtic que s’inicia el proper dilluns recorda que sols vos podem atendre amb cita prèvia.

Si és aquest el teu cas crida’ns al telèfon:

962 566 540