Daily Archives: 8 de junio de 2020

S’inicia el procés d’admissió.

Dilluns 08 de juny s’inicia el el tràmit telemàtic per demanar plaça escolar el proper curs en Educació Infantil i en Educació Primària.

El termini finalitza el proper dia 16 de juny!!!

Recorda que la petició és telemàtica, és a dir, cada família des de sa casa es podrà connectar a la pàgina de Conselleria on cal realitze el tràmit. Pots accedir directament a ella picant ACÍ.

El procediment a seguir és el següent:

a) Necessites obligatòriament disposar d’un correu electrònic on rebre tota la informació del procés.

b) Entrar a la pàgina de telematricula.es i obtenir la Clau d’Admissió. Si tens dos filles o fills per entrar a infantil o primària necessites dues claus d’admissió; mentre que si un és d’infantil i l’altre és de primària amb una Clau d’Admissió podràs fer les dues peticions. 

c) Al teu correu electrònic rebràs un missatge amb un enllaç que et facilitarà accedir al formulari de petició de places durant un termini de 24 hores. Una vegada dins d’ell cal et crees un usuari i una contrasenya d’al menys 6 caràcters amb xifres i lletres.

d) Una vegada t’identifiques amb el teu usuari i contrasenya podràs iniciar la petició i caldrà complimentes la sol·licitud, confirmes les dades, presentes la sol·licitud de forma telemàtica i et descarregues la sol·licitud en format pdf.

e) Finalitzat tot el procés rebràs un correu electrònic amb el número de la sol·licitud i una adreça electrònica on consultar les llistes provisionals i definitives.

No és necessari entregar cap document del procés d’admissió en el centre.

Si vols pots consultar un manual complet de tot el procés en valencià picant ACÍ.
També pots consultar un manual complet de tot el procés d’admissió en castellà picant ACÍ.

Si disposes de passaport o no tens mitjans informàtics per complimentar la petició demana cita prèvia i seràs atés al centre.

Telèfon de cita prèvia 962 566 540 o
mitjançant correu electrònic:

menjadorsanchis@gmail.com

Una vegada aconseguida la plaça al Sanchis cal faces efectiva la matrícula al mes de juliol. Des de secretaria ja vos indicarem data i hora per formalitzar-la.