Daily Archives: 23 de junio de 2020

Una «Graduació» un tant especial…

Estimades famílies, xiquetes i xiquets i molt especialment a aquells i aquelles que finalitzen cinc anys i als que al proper curs passeu ja a l’Institut…

Les xiquetes i xiquets de cinc anys el proper curs ja comenceu Primària, el nostre arbre vos està esperant amb les branques obertes i les seus arrels seran el vostre recolzament, perquè són les «arrels que ens uneixen».

Seguidament vos presentem dos vídeos de les classes d’Educació Infantil de cinc anys que amb molt de carinyo vos han preparat tant Carla com Anna.

5 anys d’Educació Infantil A

5 anys d’Educació Infantil B

Eres más fuerte de lo que crees.
Hi ha alguna cosa en tu que el món necessita.
You are capable of incredible things.

A l’alumnat de 6é ja li ha aplegat el moment de tancar una etapa molt important a les seues vides i el proper curs entrarà a l’Institut després de nou cursos treballant per ser autònoms i capaços d’accedir al següent nivell, però nos vos preocupeu de res… van molt bé preparades i preparats i ni el COVID-19 ha segut cap inconvenient en la seua formació.

Per a vosaltres hui finalitza la vostra etapa al Sanchis d’una manera en la que mai ningú abans ho havia fet, d’una forma que passarà a la història, sent protagonistes d’aquesta situació al Sanchis, a Alaquàs, a València i al món sencer aquest 2020!!!

Les vostres tutores, Laura i Vicky, i el vostre tutor Àngel vos han preparat els següents vídeos amb la vostra col·laboració:

6é d’Educació Primària A.

No existeix cap ascensor que vos porte a l’èxit… cal utlitzar les escales!

6º de Educación Primaria C

Tu destino lo formas tú con cada decisión que tomas.

6é d’Educació Primària V

Don’t be afraid to dream about what you want to be.

La sort que teniu és que sou alumnat del Sanchis i sempre a la vostra vida vos acompanyarà el nostre estimat arbre que presideix el vostre pati.
Esperem que les seues arrels vos donen la força cada dia a la nova etapa que aneu a encetar el proper curs i que l’educació rebuda siga tan forta com les arrels del nostre estimat ombú.

Volem felicitar i agrair a totes les i els mestres que han participat de la vostra educació tant en Educació Infantil com en Primària i estem segurs que de totes i tots vos heu portat algun ensenyament molt especial.

Gràcies famílies. Les vostres filles i fills són meravellosos i tenen per davant un camí que no serà fàcil i necessitaran esforç i dedicació, encara que també disposaran d’alegries, bons ratos i noves amistats.

Si d’alguna cosa ha servit el vostre pas pel Sanchis tots estos anys treballant, fent amigues o amics i gaudint…, si d’alguna cosa ha servit l’esforç realitzat tot aquest temps i el que vos queda per fer… és per a donar un pas més cap el vostre futur, el futur que voleu i vos mereixeu.

El Sanchis hi està molt orgullòs d’aquesta promoció.
Vos mereixeu el millor!
Agraïm a les vostres famílies la confiança prestada en el Sanchis per a fer aquest camí tot junts.

El Sanchis són les arrels que ens uneixen!!!