Alaquàs, a 11 d’octubre de 2022.

            El centre disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’Educació Física amb una samarreta tècnica de color roig i de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2022-2023, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte i encetem un nou: podem encarregar també la compra d’un forro polar roig amb el logotip del col·legi.

            Si ja disposaves de la samarreta en cursos passats i ara vols comprar-ne una samarreta i/o comprar el forro polar, ara és el moment de fer la comanda…

Per fer la reserva, sols cal omplir i entregar la part de baix d’aquesta nota i entregar-la a les persones de l’AMPA que trobaràs al porxe d’Educació Primària proper dijous 13 i divendres 14 de 09:05 a 09:45 hores. També podràs encomanar-la dilluns 17 i dimarts 18 d’octubre de 16:35 a 17:15 hores.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà  de huit euros. Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar, el preu per la samarreta és de quatre euros.

            Podràs veure una mostra de les samarretes i inclús provar-la. A més vos donem les mides de la samarreta tant d’ample com de llarg, per facilitar-vos la comanda:

Una vegada determines la talla que necessita la teua filla o fill passa per la nostra escola a l’horari abans indicat i fes la teua comanda.

            El forro polar el pots comprar de la talla 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, S, M, L, XL, i XXL amb un preu de 18 euros.  

Salutacions ben cordials.