Com ja hi és tradicional, ahir divendres 13 de juny es va celebrar el sopar final de curs, però el dia començà ja de bon matí amb la Graduació de l’alumnat de 5 anys.

La graduació es va celebrar a l’Auditori Municipal amb l’assistència de les famílies, el director del centre, les mestres d’Educació Infantil i tot l’alumnat de cinc anys, els quals van rebre el seu birret i la seua toga com a Graduats en Educació Infantil.

Moltes felicitats a tots ells!!!

Ja per la vesprada, al pati del col·legi, vam gaudir d’una sessió de balls, coreografies i representacions en grups de molts alumnes d’Educació Primària.

Si vols, picant ACÍ veuràs un vídeo en anglés i pincant ACÍ veuràs altre.

Va ser tot un espectacle. Felicitats a totes les persones van dedicar el seu temps en aquest acte.

Finalitzades les representacions, el pati es va convertir en una sala de cinema d’estiu i ens vam preparar totes i tots per veure el primer partit de la selecció espanyola de futbol al campionat mundial a Brasil. No ens va faltar de res, l’AMPA va repartir més de cinc-cents entrepans de pernil i formatge, amb dosificadors individuals d’oli d’oliva i borses amb fruits secs per fer-nos la picadeta… sense oblidar una caixa de galetes per al postre.

Va ser tot un espectacle el muntatge que des de l’AMPA es va realitzar per tal de sonoritzar el pati, col·locar una pantalla i seguir el partit… (del resultat millor no comentar!)

Una vegada finalitzat el partit gaudirem de música en directe gràcies a la família Osete Garde:

La nostra més sincera felicitació a ells i esperem comptar amb la seua participació la propera festa.

Un AMPA gran és garantia de futur i hores d’ara vos podem assegurar que la nostra Associació està treballant i molt per tal de millorar dia a dia l’educació dels nostres fills i filles.

Us demaneu contineu treballant per tots nosaltres, el vostre esforç val la pena i fa que cada dia el Sanchis siga millor.

Posted in: Noticias.
Last Modified: junio 15, 2014