001-DSC07614Aquest matí hem realitzat un simulacre d’evacuació de l’escola, tant de l’edifici d’Educació Infantil, de les dues aules prefabricades de l’alumnat de tres anys i de tots els alumnes de l’edifici de primària.

Aquest simulacre d’evacuació implicava desallotjar de forma ordenada tots els  edificis del col·legi amb  529 alumnes, 39 docents i 4 professionals no docents del centre.

Us puguem assegurar que ha segut tot un èxit l’evacuació realitzada, ja que en menys de dos minuts la totalitat dels edificis han segut buidats mantenint-se la calma en tot moment i fent-se les actuacions com hi estaven marcades al nostre Pla d’Emergència. Les baixades per les escales ha segut de forma ordenada, encara que hem baixat per la mateixa escala dos classes alhora, una per la part interior (l’alumnat que hi era al segon pis) i altra classe per la part exterior (els i les alumnes que hi estaven al primer pis).

Moltes gràcies a totes i tots  per la vostra responsabilitat i col·laboració!!!