MAGIC CARNAVALlogoEnguany el CARNESTOLTES de la nostra escola va estar ple de fantasia i diversió … Els éssers fantàstics, les fades, els donyets, els elfs, els «pitufos», dracs… van invadir els carrers. Personatges de contes, d’il·lusió, d’éssers d’un altre món  amb disfresses molt originals.
VISCA  LA  IMAGINACIÓ !
Amb una disfressa molt divertida varen vindre el 17 de febrer, dimarts de Carnestoltes, la vesprada va tindre una convidada especial, la pluja, que va actuar al principi i al final. Però lluint el nostre esperit fantàstic i la nostra cara més divertida  els nostres pares i mares van disfrutar amb la nostra alegria …
ALEGRIA Carnaval
Genials, simpàtics els més xicotets de l’escola… Tot Infantil va encapçalar la desfilada, pareixia que anaven muntats en coet fugint de la pluja… Podem veure la nostra galeria de fotos amb els xiquets i xiquetes d’INFANTIL.

INFANTIL  va transmetre la seua alegria pels carrers d’Alaquàs :

Dos grups de jovens músics ens van acompanyar en la cercavila … Agraïm des d’açí la seua col·laboració i animació en la desfilada …
BANDA MUSICS

Musics 4PRIM A Des dels més xicotets de Primària,  amb les seues disfresses tocades per les varetes màgiques de les fades,  fins els més majors,  i les seues disfresses amb encantaments dels donyets, varen desfilar al compàs de la música …
Els xiquets i xiquetes de PRIMAÀRIA més encantats que mai continuaven la desfilada amb un  ritme desenfrenat per a evitar que la pluja els mullara els seus trages basats en la FANTASIA  i la IMAGINACIÓ …
Podem veure ara la nostra galeria de fotos amb els xiquets i xiquetes de PRIMÀRIA.

1er. CICLE del «Sanchis»  celebren Carnestoltes :


2on. CICLE van disfrutar en el Carnestoltes de l’escola :

3er. CICLE  celebra  Carnestoltes al «SANCHIS» :          


Al acabar la cercavila vàrem berenar i després continuarem ballant i passant-ho bé en les aules…
Al  CARNESTOLTES   celebrat  al «Sanchis Almiñano» van triomfar els «éssers fantàstics» …
Com FANTÀSTIQUES són totes les persones que ho van fer possible…

GRÀCIES  a TOTS  per la seua participació, especialment a l’AMPA, per la seua col·laboració, i a les famílies, a les mares i pares que van fer possible una desfilada amb seguretat i tranquilitat pels carrers del poble. GRÀCIES.
Bando Rei de Carnestoltes

Posted in: Actividades.
Last Modified: febrero 23, 2015