Temperaturas-altasDavant de la declaració de nivells d’altes temperatures a la Comunitat Valenciana  previstos pel Sistema de Vigilància Meteorològic de la Fundació CEAM, des de la Direcció General de Salut Pública es recomana per a evitar els efectes negatius sobre la salut que poden generar les altes temperatures previstes:

  • Beure molta aigua i líquids sense alcohol ni cafeïna.
  • Realitzar menjades lleugeres.
  • Quedar-se en llocs frescos.
  • Evitar eixides a l’exterior en les hores centrals del dia així com aquelles activitats que requerisquen un esforç físic important.
  • Utilitzar roba lleugera i de colors clars. No oblidar l’ús de protecció solar.

La Direcció General de Salut Pública advertix la importància de seguir estos consells per part de totes les persones sanes però especialment entre aquells grups de major risc com són xiquets, embarassades, ancians i persones amb malalties cròniques. Cal indicar, que els efectes en salut de les onades de calor són majors durant la primavera o inici de l’estiu, la qual cosa fa necessari extremar la precaució.

A continuació s’indica el nivell de temperatura prevista per demà 14 de maig en Alaquàs:
Nivell roig (extrem).
Pot obtindre’s més informació preventiva mitjançant la pàgina web de la Direcció General de Salut Pública . http://www.sp.san.gva.es/calor