Sol·licitud telemàtica.

admision_alumnos (1)Les famílies sols podem omplir la sol·licitud per a l’admissió de forma telemàtica seguint aquestos enllaços:

A) Primer cal obtenir la «Clau d’admissió»

La clau d’accés la pots sol·licitar a partir del 8 de juny per a les etapes d’Infantil i Primària.
Pot aconseguir-la picant ACÍ.

Amb l’usuari que generes podràs presentar la sol·licitud d’un únic participant en cada convocatòria telemàtica. Per tant, si necessites presentar la sol·licitud per a dos o més alumnes d’Educació Infantil o de Primària hauràs de generar un usuari diferent per a cadascun d’ells; mentre si cada germà és de diferent etapa educativa, amb la mateixa «clau d’admissió» podràs fer la petició.

Les opcions d’identificació seran les següents:
– Identificació per DNI o NIE (Targeta d’estranger, Permís de residència o Certificat de registre de ciutadà de la Unió) o amb
– DNIe/Certificat electrònic/Cl@ve PIN/Cl@ve Permanent.

Si no pots identificar-te amb cap de les opcions indicades has d’acudir al centre educatiu que vols sol·licitar com a primera opció amb un document que acredite la teua identitat.

B) Segon cal realitzar la petició en un dels següent enllaços segons corresponga:

Des de l’enllaç anterior podràs continuar la petició o bé picant ACÍ.

És necessari disposar d’una adreça de correu electrònic per tal de rebre tota la informació relativa al procés d’admissió.

Les famílies podran fer tantes sol·licituds com vullga, però només podrà presentar UNA (prèviament confirmada en l’aplicació telemàtica).

Si  no disposa de recursos per omplir la sol·licitud de forma telemàtica cal es pose amb contacte amb el centre i demane cita prèvia al telèfon 962 566 540 o al correu electrònic menjadorsanchis@gmail.com.