Informació sobre els Xec-Llibres del curs 2022-2023.

Estimades famílies del primer i segon nivell del curs 2022-2023,

Us informem que els xec-llibres per valor de 160 euros per la compra dels llibres de text de les vostres filles o fills del proper curs escolar 2022-2023 es repartiran al mes de setembre en dos torns:

Els xec-llibres de l’alumnat matriculat al primer nivell del curs 2022-2023 es repartiran divendres 02 de setembre de 09:00 a 11:00 hores.

Els xec-llibres de l’alumnat matriculat al segon nivell del curs 2022-2023 es repartiran dilluns 05 de setembre de 09:00 a 11:00 hores.

Salutacions ben cordials.

L’equip directiu del Centre.

21 JUNY 2022 : FI DEL CURS

Al Sanchis eduquem amb el cor!!!

TOTS AQUESTOS XIQUETS I XIQUETES FORMEM PART DEL SANCHIS,
LA NOSTRA ESCOLA

EIXA QUE HEM CONSTRUÏT TOTS NOSALTRES AMB L’AJUDA DE FAMÍLIES, PROFESSORAT I ALUMNAT


INFANTIL  2021-2022

1er. CICLE  2021-2022

2n. CICLE  2021-2022

3r. CICLE  2021-2022


Finalitzat el curs tot l’alumnat del SANCHIS ens volem FELICITAR perquè som uns valents i em pogut de nou amb una situació molt especial amb la Covid al nostre voltant…


També l’alumnat es vol acomiadar dels seus companys i companyes, dels seus professors i professores i desitjar a tot el món un BON ESTIU !! 

FIN DE CURSO 2022 : FIESTA DEL AMPA

El pasado 17 de Junio nuestro alumnado disfrutó de la Fiesta de Fin de Curso, organizada por el AMPA.
 Todos teníamos ganas y un solo objetivo «volver a la normalidad», recuperar algunas de las tradiciones de la Fiesta del AMPA de antes de la pandemia, pero lo más importante fue poder «juntarnos TOD@S» los que formamos la  FAMILIA del SANCHIS.
Todo comenzó con un «Volver a disfrutar» de las actuaciones de los más pequeñ@s con sus bailes y coreografías, pero lo mejor ver que GRANDES ARTISTAS tiene el SANCHIS…

 

La ANIMACIÓN en el gran patio del COLE no faltó para los socios del AMPA. Con talleres, juegos, «palomitas y algodón de azúcar» y bailes con todos los que se atrevieron a «mover el esqueleto»…
GRACIAS a la Empresa de Animación EXPERIENCIA CRIATURES

Para acabar con la cena de Familias, agradecimos el «fresquito» de la noche después de la «ola de calor» de la tarde. Algunos se atrevieron a seguir el ritmo del animador,  niños y niñas, papás y mamás bailaron JUNTOS las canciones de ahora y de siempre.


GRACIAS a todas las FAMILIAS del SANCHIS por hacer posible
una velada tan anhelada…
GRACIAS A NUESTRA AMPA
POR SU LABOR, TRABAJO Y DEDICACIÓN
DURANTE ESTE CURSO ESCOLAR !!!

 

 

Sobre les beques de menjador per al proper curs escolar 2022-2023.

La Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “Ajudes de menjador per al proper curs escolar 2022-2023”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada a la Resolució d’1 de juny de 2022.

Si vosaltres ja heu demanat l’ajuda per aquest curs escolar 2021-2022 podeu confirmar l’esborrany amb les dades de les que disposa l’administració des del document que vos repartirem en aquesta setmana o que vos podeu descarregar de la Web FAMÍLIA. Si esteu d’acord amb ell, sols cal imprimir, signar i retornar al centre l’esmentat esborrany seguint el calendari que s’especifica i la Conselleria consultarà les dades de la renda de la unitat familiar i baremarà la sol·licitud. No oblideu comprovar si el nombre de membres de la unitat familiar és correcte i marqueu les circumstàncies sociofamiliars que vos pertoquen.

Si les dades de l’esborrany no són correctes podeu modificar-los directament vosaltres i adjunteu la documentació corresponent. Si no sol·licitàreu l’ajuda per al present curs cal presenteu una nova sol·licitud, la qual hi està en Consergeria i ACÍ, cal l’entregueu complimentada en Secretaria únicament a l’horari indicat i amb la següent documentació:

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:

a)  Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels familiars, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)  Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condemnatòria.
c)  Família monoparental o nombrosa: s’acredita amb el títol de família corresponent.
d)  La resta de circumstàncies: certificats oficials.
e)  No cal justificar la situació d’atur i no cobrar subsidi. Ho fa directament l’Administració d’ofici.
f)  Fotocòpia compulsada del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els familiars com els fills que es consideren membres de la unitat familiar, si és que ha canviat el nombre de familiars des del moment de la matrícula.

Es considera unitat familiar, sempre que conviuen al domicili familiar els familiars i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 i menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda.

CALENDARI PER ENTREGAR L’ESBORRANY SIGNAT O LA SOL·LICITUD:

Dia 13, 15, 17 i 20 de juny: de 08:15 a 08:45 horas i de 13:00 a 14:30 hores.

Dia 14, 16 i 21 de juny: de 13:00 a 14:00 hores.

Fora d’aquest horari no podreu ser atesos, ja que hi som realitzant altres tasques.

La Secretaria del Centro.

BOMBERS al SANCHIS

Els BOMBERS de VALENCIA varen visitar el SANCHIS

No us alarmeu «Família del Sanchis» els Bombers no van vindre per una emergència vingueren a ensenyar-nos la seua gran labor que es basa en l’extinció d’incendis i a brindar l’assistència necessària durant el desenvolupament de diversos tipus de sinistres….

 

Els més xicotets van gaudir pujant al camió dels Bombers, mentre els més majors van escoltar atents les xarrades de l’ONG «BOMBERS PEL MÓN»

Aquests BOMBERS formem part també de la  ONG BOMBERS PEL MÓN. Creada per els Bombers de l’Ajuntament de València. Naixen amb un únic objectiu que és ajudar als altres i ajuden a alleujar sofriments. Els seus actes els defineixen …
SER  BOMBER  ÉS  MOLT  MÉS…
Segur que ens recordem de la SOLIDARITAT del SANCHIS amb Ucraïna, perquè al costat d’aquesta ONG col·laborarem les Famílies del SANCHIS, i molt orgullosos de la nostra col·laboració amb aquests Bombers.

L’alumnat d’INFANTIL al costat dels BOMBERS,
tots ells i elles gaudint moltíssim d’aquesta activitat com si fora un joc…

Al 1r. Cicle, els xicotets bombers de 1r. i 2n.
es van ficar en la pell dels Bombers pujant i baixant del camió com una forma de diversió…

Al 2n. Cicle, els nostres bombers de 3r. i 4t. varen formar part del Cos de Bombers per un temps i dins dels seus vestits es varen clavar amb molta curiositat…

Al 3r. Cicle segurament han descobrit que …
Ser BOMBER, no és només apagar un incendi o desfilar per un carrer en una màquina equipada amb mànegues i sofisticats elements disponibles per a atendre emergències, és complir una labor social desinteressada plena de la major voluntat per a fer les coses amb el millor que té l’ésser humà…

PER A SER BOMBER NO ES NECESSITA RAÓ ES NECESSITA COR…
GRÀCIES  BOMBERS DE VALENCIA !!
GRÀCIES  BOMBERS PEL MÓN !!
GRÀCIES  A TOTS ELS BOMBERS PER EL SEU TREBALL !!

 

 

A partir de dimarts 26 d’abril ja no és obligatòria la mascareta al Sanchis.

Esperem que estos dies de vacances vos hagen segut de molt de profit!

Segons carta remesa des de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació ja no és obligatori l’ús de les mascaretes als centres educatius encara que si alguna persona, tant de l’alumnat, professorat o del personal no docent vol continuar usant-la pot fer-lo.

Des del Centre es tindrà especial atenció i respecte amb les persones que vulguen continuar usant les mascaretes en situacions de no obligatorietat, fomentant el respecte a la diversitat.

Pots llegir les cartes del Secretari Autonòmic ací:

Carta en valencià.
Carta en castellà.

Ens veiem demà encarant la recta final d’aquest curs escolar!!!

 

 

 

 

Necessites ajuda per demanar plaça el proper curs al Sanchis?

Us recordeu que el proper dia 26 d’abril s’inicia el termini per demanar plaça al nostre centre.
El termini finalitza el proper dia 04 de maig.
No et quedes fora!!!

Recorda que tot el procediment es fa de forma telemàtica. Si no tens mitjans per connectar-te pots passar per la secretaria de la nostra escola i t’ajudarem amb el procediment, però no oblides demanar cita prèvia per poder atendre’t amb tota la tranquil·litat que es necessita amb aquest procediment.

Pots reservar cita des del següent enllaç:

https://calendly.com/maestrosanchis/ajuda-admissio

També podràs accedir a la pàgina de reserva de cita escanejant aquest codi QR des del teu mòbil:

Al Sanchis eduquem amb el cor!!!

Gregorio es homenajeado por la Comunidad Educativa del Sanchis…

 

¡¡¡ GRACIAS  GREGORIO !!!


Por los más de 40 años siendo el director de nuestro Cole y porque estamos muy agradecidos por tu buen trabajo por y para el SANCHIS.
¡Un SANCHIS GRANDE  nos dejas!

La COMUNIDAD  EDUCATIVA del SANCHIS  junto a familiares y amigos hemos querido agradecerte toda esa dedicación que has tenido SIEMPRE con tu ALUMNADO, con tus FAMILIAS, con la GENTE del SANCHIS… Hemos querido rendirte un homenaje desde el cariño y desearte que te vaya muy bien en esta nueva etapa que comienzas…


NUESTRO ALUMNADO DEL SANCHIS de promociones de todos los cursos han querido acompañarte… 
TOD@S quisieron dedicarte unas palabras porque todos y cada uno tenía una vivencia, una anécdota o un momento para recordar de tus clases, contigo en el Cole, junt@s en el SANCHIS…

La Comunidad Educativa del SANCHIS la formamos TOD@S y contigo hemos conseguido un gran  SANCHIS  que junto a nuestras FAMILIAS y PROFESORADO, en estos años, hemos logrado un MEJOR SANCHIS cada curso…

A la entrada de nuestra escuela quedará en nuestro patio un OLIVO como recuerdo y dejando una impronta con este árbol, que como dice el lema del Cole: «Las Raíces que nos unen» serán las de este olivo las que te unan a ti, GREGORIO, siempre al SANCHIS.

Gregorio plantó y regó nuestra olivera, nuestro nuevo árbol, tan representativo en la localidad de Alaquàs, símbolo de la PAZ junto a la paloma; de la longevidad por su LARGA VIDA; de la FUERZA, por su resistencia a la sequía y a las duras condiciones y por ser el símbolo de la VICTORIA, ya que desde las primeras olimpiadas, en lugar de medallas se otorgaba a los vencedores, como distinción, una corona hecha en hojas de olivo.


SOMOS LA FAMILIA DEL SANCHIS !!!

Este OLIVO nos va dar fuerza para seguir trabajando por el SANCHIS, para que los próximos años sea nuestro ALUMNADO el que coseche victorias, y aliente las raíces de nuestro OMBÚ y de este OLIVO en el futuro.