El dia 07 de novembre finalitza el termini per a presentar candidatures a les Eleccions a Consell Escolar.

Benvolgudes famílies,

Us informem que el proper dimarts dia 07 de novembre finalitza el termini per presentar candidatures al Consell Escolar del nostre centre.

Si vols presentar la teua candidatura com a persona independent al sector de famílies al Consell Escolar  cal et descarregues, complimentes, signes i entregues la sol·licitud que pots descarregar-te picant ACÍ.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que vos puga sorgir.

Salutacions ben cordials.

 

 

Informació sobre el menjador escolar a la finalització del mes d’octubre.

Benvolgudes famílies,

Una vegada finalitzat el mes d’octubre volem informar-vos que ja hi és a la vostra disposició el menú del nostre menjador per al mes de novembre, el qual podràs consultar picant ACÍ.

A més us informem que properament enviarem el rebut del menjador a carregar-vos al vostre compte bancari, si és el cas. 

Volem aprofitar aquesta entrada per recordar-vos que el proper dia 08 de novembre es celebrarà una reunió amb personal d’IRCO per tal d’informar-vos sobre la confecció dels menús i del projecte educatiu que desenvolupen les vostres filles i fills. Tota aquesta informació la podeu consultar picant ACÍ.

Salutacions ben cordials.

Vols conèixer com es confeccionen els menús i el Pla d’Activitats del menjador?

 

Deixar les nostres filles o fills al menjador és una de les grans preocupacions que les mares i/o pares tenim i més encara si és de les primeres vegades que s’incorporen a una escola d’Educació Infantil i Primària, com és el Sanchis.

Considerem que aquesta preocupació és més generalitzada en les famílies de dos i tres anys, les quals no coneixen el funcionament del nostre menjador. Per tal motiu hem considerat convenient realitzar una sessió informativa amb les famílies del nostre centre i l’empresa IRCO.
(Com és la primera vegada que es fa aquest tipus de reunió hem considerat fer-la oberta a totes les famílies del centre que hi vullguen participar.)

Per part d’IRCO, la nostra empresa adjudicatària del servei de menjador, participarà la nutricionista que confecciona els menús, la supervisora de cuina de la nostra zona i el supervisor pedagògic de les nostres monitores. A més comptarem amb Paca i amb les monitores que puguen quedar-se a la reunió.  

La reunió es celebrarà proper dimecres 08 de novembre a les 15:05 hores a la Biblioteca del nostre edifici d’Educació Primària. 

Si vas a participar en la reunió cal complimentes el següent qüestionari, al qual podràs accedir picant ACÍ.
La data límit per contestar el qüestionari és el proper dimecres 01 de novembre a les 23:45 hores.

Salutacions cordials.

Ana Roselló, encarregada del menjador.

Publicada la resolució definitiva de les beques de menjador per al curs 2023-2024.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja s’ha publicada la Resolució definitiva d’alumnat que rebrà les ajudes de menjador escolar per aquest curs 2023-2024.

L’alumnat que té concedida aquesta ajuda ha rebut ja un correu electrònic informant-li del tipus de beca de que disposa i de la quantitat a pagar per cada menús servit.
També podràs consultar el contingut d’aquesta resolució consultant el llistat publicat al tauler d’anuncis del centre que trobaràs a l’edifici d’Educació Primària junt la porta del menjador escolar.

També volem informar-vos que properament farem pública la relació d’alumnat que ha aconseguida la beca per la compra de material escolar aquest curs.

Salutacions ben cordials.

 

 

 

 

Circular informativa a les famílies sobre les eleccions al Consell Escolar el proper 23 de novembre.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que els Consells Escolars són els principals òrgans de participació a través dels quals es democratitza la gestió educativa, es controla democràticament el sistema escolar i es modernitzen les estructures dels centres educatius sostinguts amb fons públics.

Segons la Resolució de 22 de setembre de l’any 2023, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació (DOGV 27/09/2023), es convoquen eleccions a Consells Escolars de centres docents públics no universitaris de la Comunitat per la renovació de la primera meitat del Consell Escolar del nostre Centre.

Esta renovació afecta a quatre representants del sector de les famílies i també a quatre representants del personal docent.

La composició del Consell Escolar del nostre Centre és la següent:

El Director, la Cap d’Estudis, el Secretari amb veu i sense vot, 7 docents, 9 persones representants de les famílies, (una d’elles designada directament per l’AMPA), una persona del sector d’administració i serveis, un representant o regidor de l’Ajuntament i 3 alumnes del tercer cicle de Primària.

Les atribucions que té el Consell Escolar són les següents:

El 16 d’octubre es va constituir la Junta Electoral que s’encarrega d’organitzar el procediment d’elecció dels membres del Consell Escolar en les condicions que millor asseguren la participació de tots els sectors de la comunitat educativa, així com les corresponents meses electorals.

En el tauler d’anuncis del Centre, a partir del dia 18 d’octubre, serà exposat el cens electoral per tal de que comproveu si sou inscrits de forma correcta. Si hi hagués qualsevol dada errònia o incompleta cal ho comuniqueu en Secretaria el més aviat possible.

Fins al dia 07 de novembre podreu presentar la vostra candidatura al Consell Escolar si desitgeu formar part del mateix, el model podeu descarregar-lo directament picant ACÍ i entregant-lo complimentat al Director del Centre.

Les eleccions es celebraran el 23 de novembre en la Sala de Docents del col·legi en horari ininterromput de 09:00 del matí fins les 20:00 hores.

Podràs emetre el teu vot de forma no presencial seguint les següents instruccions:

* Per mitjà de missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.

* Doble sobre: en el de fora l’electora o elector, signarà en la solapa, i contindrà la fotocopia del DNI, passaport o permís de conduir i un altre sobre marró on contindrà el vot.

* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.
El 16 de novembre es publicaran les paperetes de votació amb les corresponents candidatures i es podran votar com a màxim fins a 3 persones.
Donada la importància d’aquest tema esperem participeu en estes eleccions, tant exercint el vostre dret al vot, com presentant la vostra candidatura, si així el consideres. Per a qualsevol aclariment quedem a la vostra disposició en l’horari de visites.

La Junta Electoral del Centre.

 

 

Huí s’ha constituïda la Junta Electoral per les eleccions al Consell Escolar del 23 de novembre.

Aquest matí, s’ha constituïda la Junta Electoral per les Eleccions al Consell Escolar que es celebrarà el proper dia 23 de novembre.

Les persones que conformen la Junta Electoral són:

President de la Junta Electoral: Salvador J. Torregrosa Marín.
Representant pel sector de les famílies: Sonia Sancho Martín i
Representant pel sector docent: Anna Primo Almudéver.

La Junta Electoral ha determinat el següent calendari electoral:

La Junta Electoral ha determinat el sistema de votació no presencial, per tal de que les famílies puguen participar en la votació.

Si vols utilitzar aquesta fòrmula cal envies el teu vot a la mesa electoral del centre per correu certificat o lliurant-lo a la direcció del centre o a la mesa, mitjançant missatger, familiar o mandatari, abans de la realització de l’escrutini.

A partir del dia 16 de novembre seran a la vostra disposició les paperetes de votació i els sobres necessaris per poder emetre el vot no presencial.

Salutacions cordials.

 

 

 

Vols que la teua filla o fill tinga la samarreta del Sanchis?

Alaquàs, a 16 d’octubre de 2023.
El col·legi disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar
tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’Educació Física amb una samarreta tècnica de
color roig i de qualitat amb el logotip del centre.
Aquest curs 2023-2024, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li
continuïtat aquest projecte.
Si ja disposaves de la samarreta en cursos passats i vols comprar-ne una
altra samarreta, ara és el moment de fer la comanda…
Per a fer la reserva, sols cal omplir i entregar la part de baix d’aquesta nota i entregar-la a
les persones de l’AMPA que trobaràs al porxe d’Educació Primària proper dimarts 17 i dijous 19 de
16:40 a 17:15 hores. També podràs encomanar-la dimecres 18 i dijous 19 d’octubre de 09:10 a
10:00 hores.
El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà de huit euros. Si el teu fill o filla és de
nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar, el preu per la samarreta és de quatre euros.
Podràs veure una mostra de les samarretes i inclús provar-la. A més vos donem les mides
de la samarreta tant d’ample com de llarg, per facilitar-vos la comanda:

NOTA VALNOTA VAL

Una vegada determines la talla que necessita la teua filla o fill complimenta la part de baix i
entrega-la fins dijous 19 d’octubre a les persones de l’AMPA junt els diners.

Salutacions ben cordials.

Des d’ACÍ pots descarregar-te la nota informativa repartida en valencià.
Des d’ACÍ pots descarregar-te la nota informativa repartida en castellà.

Renovació de la primera meitat del Consell Escolar.

El passat dia 27 de setembre de 2023 es va publicar la Resolució de 22 de setembre de 2023, sobre la convocatòria d’eleccions a consells escolars de centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics.

El dia fixat per celebrar les eleccions al Consell Escolar és dijous 23 de novembre i al nostre col·legi es renovarà la primera meitat de les persones que conformen el Consell Escolar.
Es triaran quatre representants pel sector de les famílies i quatre altres representants pel sector del personal docent. A més l’alumnat triarà tres representants al tercer cicle d’Educació Primària, els quals podran participar a les reunions amb veu, però sense vot. 

Per tal de poder realitzar aquestes eleccions es fixa el següent calendari electoral: 

 • S’informa que el dia 06 d’octubre a les 13:10 hores es farà el sorteig per formar la Junta Electoral
 • 16 d’octubre: constitució de la Junta Electoral
 • 18 d’octubre: Aprovació i publicació dels censos electorals. 
 • 07 de novembre: finalitza el termini per admetre candidatures. 
 • 08 de novembre: publicació de la llista provisional de candidatures. 
 • 10 de novembre: finalitza el termini de reclamacions a les llistes de candidatures presentades
 • 14 de novembre: resulució de les reclamacions presentades i publicació de les llistes definitives.
 • 15 de novembre: inici de la campanya electoral i sorteig de titulars i suplents de la mesa electoral.
 • 16 de novembre: Posada a disposició de les famílies  de les paperetes de votació i s’inicia el vot no presencial.
 • 21 de novembre: finalitza la campanya electoral.
 • 22 de novembre: jornada de reflexió.
 • 23 de novembre: jornada de votació.
 • 14 de desembre: sessió constitutiva del renovat Consell Escolar

L’AMPA del centre ja ha rebuda la informació sobre aquesta renovació al darrer Consell Escolar celebrat el passat dia 28 de setembre. 

Animem les famílies del centre a que participen de manera directa presentant, si així el consideren, la seua candidatura com a representant independent al sector de les famílies dins el nostre Consell Escolar, ja que qualsevol persona, a més de la llista que presente l’AMPA, pot presentar la seua candidatura com a independent i utilitzarà el model que pot descarregar-se des d’ACÍ.

Salutacions ben cordials.