Reunió amb les famílies del segon trimestre.

indice

Us informem que el proper divendres dia 28 de març celebrarem a les 13:30 hores la reunió del segon trimestre a la classe dels vostres fills i filles.

Els punts a tractar són:

 • Informació sobre el rendiment acadèmic en aquesta avaluació.
 • Objectius a treballar en la tercera avaluació.
 • Informar-vos de les activitats extraescolars i complementàries programades.
 • Precs i preguntes.

Us esperem!!!

Reunió amb les famílies.

reunio1
Us informem que el proper divendres, 13 de desembre, a les 13:30 hores a la classe del vostre fill o filla realitzarem la reunió de final del primer trimestre d’aquest curs escolar i tractarem els següents temes:

 1. Informar sobre el rendiment acadèmic de la primera avaluació.
  2. Objectius a treballar durant la segona avaluació.
  3. Informar-vos sobre les activitats extraescolars programades i complementàries.
  4. Atendrem els vostres precs i preguntes.

Esperem comptar amb la vostra assistència.
(Recordeu que només els alumnes del menjador podran romandre a l’escola)

Dia de portes obertes al Jardí Botànic de València.

flores_oto_o

Amb motiu de la Setmana Europea de la Cultura Científica, el Jardí Botànic celebra el “Dia de la ciència”. Una jornada de portes obertes per a acostar als nostres visitants al món de la botànica.

Per a açò el Gabinet de Didàctica del Botànic ens convida a conèixer a fons el paisatge del Jardí a través de diferents itineraris temàtics. Aquells que encara no conegueu el Botànic podreu participar en una ruta per totes les col·leccions del Jardí amb més de 4.500 espècies vegetals.

Però també podreu apuntar-vos a una ruta especial per la magnífica col·lecció de palmeres del Jardí, una de les més interessants d’Europa i senyal d’identitat del Botànic al costat dels arbres monumentals. I per als més atrevits, el Gabinet ha preparat una ruta per les plantes més perilloses del medi natural. Plantes tòxiques i medicinals amb diferents aplicacions que serveixen de base a la ciència en les seues nombroses investigacions.

Un dia d’entrada gratuïta amb diferents activitats per a tots els públics. Participa del Dia de la Ciència amb el Botànic, un espai de ciència, cultura i natura en el centre històric de la ciutat de València.

PROGRAMA DE VISITES GUIADES:
(Inscripcions el mateix día en la taquilla del Jardí)
11H. ITINERARI DE PALMERES
11.30H. ITINERARI GENERAL PEL JARDÍ
12.15H. ITINERARI DE PLANTES PERILLOSES
12.30H.  ITINERARI GENERAL PEL JARDÍ

Celia i Mireia de 3PRIV campiones!!!

IMG_1062-001
Aquest matí, al Poliesportiu “Anabel Medina” de Torrent, s’ha celebrada la primera fase del Trofeu “Mediterrani Conjunts” de gimnàstica rítmica i les nostres companyes Mireia Moraga i Celia Serrano de la classe de tercer de valencià “V” han quedat…
CAMPIONES!!!
a la modalitat de benjamins.
Des d’aquest blog aprofitem per donar-les la nostra felicitació i esperem vinguen més medalles.

La Fira de Tots Sants en Concentaina

fira2009
Des de l’any 1346, sí des del 1346, es celebra una de les fires més importants de tot l’estat espanyol per privilegi donat per Pere IV “El ceremoniós”:
la Fira de Tots Sants a Concentaina.

Cocentaina és un poble que hi és al nord de la província d’Alacant a no més de 100 quilòmetres d’Alaquàs i al que en poc més d’una hora poguem aplegar. Ací tens l’enllaç del recorregut.

Cocentaina-La-Fira

Aquesta fira hi és declara d’Interés Turístic Nacional i la seua importància la té en la gran quantitat de persones que compren o venen maquinària agrícola, industrial o vehicles; a més també hi és important la venda de productes artesans elaborats per persones del Comtat i de vinguts de més enllà.
Al casc antic del poble ens trobarem un important mercat medieval.

Si no saps què fer el cap de setmana de l’01 al 03 de novembre, encara que hi haurà molta gent, et proposem vages i gaudisques  d’una de les més importants tradicions que hi ha a la nostra comunitat.
firatotssants27493

Com volem es facen els problemes a la llibreta?

Som conscients que el treball a la llibreta és dur, però ho considerem necessari per tal de que l’alumnat agafe un hàbits de treball que no els tenen que deixar en tota la seua escolaritat.
Vos assegurem que hi estem invertint en valors de futur!!!

Resoldre un problema a la llibreta també té la seua dinàmica, rutina i secret perquè el que busquem és que els xiquets i xiquetes comprenguen el problema, facen les operacions necessàries i plasmen correctament la resposta que es demana.
Amb la intenció d’afavorir tot aquest procés vos demanem facen els problemes a la llibreta amb forma de “creu”. Nosaltres prèviament ho anem a treballar en classe .
Microsoft Word - Resolució de problemes.docx
Treballar d’aquesta forma implica que baix del problema primerament farem una línia vertical de més o menys 8 centímetres amb el regle. A la part esquerra i dalt, escriurem “DADES” i serà el lloc on escriurem les dades que ens ofereix el problema; a la part dreta escriurem “PREGUNTA” i copiarem a la pregunta que ens fa el problema.
Una vegada completada aquestes dues parts dibuixarem baix una línia horitzontal de part a part del full sense tocar el marge i escriurem “OPERACIONS” a l’esquerra i serà el lloc destinat a fer-les. Finalitzarem el poblema escribint “SOLUCIÓ” a la dreta i la resposta en lletra al problema partint de la pregunta que hi és a la part de dalt.

Sempre és temps de diccionaris…

Al tema 2, tant de Castellano com de Valencià, es treballa l’ús del diccionari en format de llibre.
Som conscients que moltes famílies ja disposen en casa d’aquests material, però en altres no hi tenen i algunes famílies estan pensant la compra d’ells de cara a fer una regal en un aniversari, per nadal o en altres celebracions… Si voleu comprat un diccionari, be siga de valencià o de castellà, considerem que cal invertir mirant al futur, ja que és una despesa important, que té que durar molt de temps i cal mirar de què el pugam utilitzar fins inclús en Secundària i Batxiller.

Les nostres propostes són les següents:

En valencià vos proposem la compra del “Diccionari bàsic d’ús del Valencià” de l’Editorial Bromera. Aquest diccionari té l’ISBN: 978-84-7660-578-3 amb un preu fixat per l’editor de 14,96 euros. El podeu trobar en qualsevol papereria o gran superfície.
diccivalencia

També hi ha un altre amb molt d’interés per a nosaltres que és el que ens ofereix l’Editorial SM, el “Caramull“. Té per ISBN el nombre: 978-84 6752-190-0 i té un preu fixat per l’editor de 22,35 euros. També es pot trobar en qualsevol papereria o gran superfície.
La seua portada és la següent:
caramull

En Castellano vos proposem la compra del “Nuevo Diccionario Escolar de la Lengua Española” de l’Editorial Santillana.  Aquest diccionari té l’ISBN:  978-84-6800-157-9 amb un preu recomant per l’editor de 24,95 euros. El podeu trobar també en qualsevol papereria o gran superfície.
367057_cubierta _ 0001-0002.indd

De l’editorial SM també vos oferim una altra alternativa de diccionari en Castellà. Es tractar del “Diccionario Intermedio Primaria“. El seu ISBN és 978-84-6754-128-1, amb un preu marcat per l’editorial de 20,00 euros.
La portada d’aquest diccionari és la  següent:
dcastesm
Com a mestres recomamem disposar d’aquest material, ja que és una eina important per disposar d’ella en casa.
Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte sobre aquest material.