El certamen ja té guanyadors

Els membres del jurat i de l'Associació després de la deliberació

La nit del dijous 26 de juliol tingué lloc la reunió del jurat qualificador del XXII Certamen de poemes a la Mare de Déu de l’Olivar i el poble d’Alaquàs, corresponent a 2012, en les seues tres modalitats: A (poemes a la Mare de Déu), B (poemes al poble d’Alaquàs i la tradició cultural) i Infantil-Juvenil. La deliberació fou relativament ràpida, ja que l’índex de coincidència entre els membres del jurat, pel que a les seues preferències respecta, fou prou elevat. Així, doncs, podem dir que el certamen ja té guanyadors/es, el nom dels quals, tanmateix, es mantindrà en secret fins el proper dia 2 de setembre, en què es donaran a conéixer durant la cerimònia de lliurament de premis que tindrà lloc, a les 20 hores, al temple parroquial de la Mare de Déu de l’Olivar. No hi falteu. Bon estiu!

Leave a Reply

*