XXII certamen (2012) celebrat

Foto de grup amb els premiats en el XXII certamen de poemes

El passat 2 de setembre celebràrem el lliurament de premis de la XXII edició del Certamen de Poemes a la Mare de Déu de l’Olivar.

El concurs, com cada any, s’ha dividit en tres categories. En la ‘modalitat A’, poemes dedicats a la Mare de Déu de l’Olivar, ha estat guanyadora l’obra «Canción del Olivar«, de M. José Ferré Prieto, seguit de Maria Andrés i Sito Sanchis.

En la ‘modalitat B’, poemes dedicats a ressaltar els valors humans i l’estima a la nostra terra, la guanyadora ha estat Maria Andrés Martí, per l’obra «Arrels«, ha quedat en segon lloc Ramón Tarín i en el tercer Amparo Cervera.

En la ‘modalitat juvenil’, guanyà el premi Laura Martínez Ruiz per la seua obra «Amb Tu jo vaig somiar». I en la ‘infantil’, els premis han estat per a Vicent Cervera Usedo, Mónica Martí Andreu, Cèlia Marí Valencoso, Estela Esteban García i Antonio González Minuesa.

L’enhorabona als guanyadors, moltes gràcies a tots i totes, i fins l’any que ve!

Leave a Reply

*