– Visita de l’Alcaldessa i del Regidor de Comerç al Mercat

Ací teniu les fotos de la visita que van fer al Mercat el dia 17 de desembre, l’Alcaldessa, Elvira García, i el Regidor de Comerç, Vicent Soriano.

– Fotos de la decoració de Nadal del Mercat

Ací podeu vore algunes fotos de com ha quedat el Mercat amb la decoració nadalenca.

– Xocolatada amb coca en el Mercat

Els venedors del Mercat us convidem a la xocolatada amb coca que farem els dies 23 de desembre, de 10 a 12 del matí i de 18 a 20 de la vesprada (coincidint amb el lliurament de les cistelles del sorteig de Nadal) i el dia 24 de desembre, de 10 a 12 del matí.

– Sorteig de novembre: lliurament dels pernils

IMG_2571 [1280x768]

El 5 de novembre vam sortejar 7 pernils entre les clientes i clients del Mercat. Ací podeu vore el lliurament a les persones premiades.

– Sorteig d’octubre: ja tenim premiats amb els sopars en La Sequieta

2009-09-02 - IMG_0000 [1024x768]

L’1 d’octubre vam sortejar quatre sopars en el Restaurant La Sequieta. Ací podeu vore el lliurament a les persones premiades.

– Sorteig d’agost: lliurament dels carros de compra

El 5 d’agost de 2009 hem lliurat els carros de compra del sorteig d’agost. A continuacíó podeu vore les fotos d’alguns dels agraciats.

– Sorteig de juliol: ja tenim premiada amb el viatge

El dimecres 1 de juliol, vam sortejar el viatge de cap de setmana a Alfàs del Pi. Vam posar dins d’una bossa tots els tiquets de compra que els nostres clients i clientes havien deixat en totes les parades i una ma inocent va traure el tiquet premiat amb un cap de setmana per a dos persones en l’Hotel & Spa Sun Palace Albir d’Alfàs del Pi.

Manuela Castillo va entregar el premi a Rosi Martínez, qui va dir que havia sigut una alegria inesperada. Enhorabona!