Us informem que al llarg d’aquesta vesprada enviarem al vostre correu electrònic el rebut del menjador corresponent als dinars de l’alumnat que ha utilitzat el servei de menjador de forma ocasional al llarg del mes de juny o si hi ha al vostre favor qualsevol quantitat econòmica per menús no servits i comunicats abans de les 09:30 hores.

Demà dimecres, 21 de juny, de 09:00 a 10:00 hores hi estarà Paca al col·legi per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el rebuts enviats.

Si la quantitat que figura al rebut enviat indica que és a pagar negativa, vol dir que són diners que nosaltres us anem a tornar. Si la quantitat a tornar és igual o superior a 10,00 euros vols farem un transferència al vostre compte bancari entre els dies 26 i 30 de juny.
Si la quantitat a tornar-vos és menor de 10,00 euros, vos la donarem en mà el dilluns 26 i el dimarts 27 de 09:00 a 10:00 hores.

Aprofitem el correu per recordar-vos que cal deixar avís en Secretaria o per correu electrònic de la forma que es quedarà a dinar el vostre fill o filla el proper curs durant el mes de setembre.
Si no trobes el paper a complimentar pots descarregar-te’l picant ACÍ.

Moltes gràcies per la vostra atenció.