Sin categoría

Informació sobre el menjador

Us informem que hi és a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de desembre, pots consultar-lo picant ACÍ.

Properament IRCO, SL posarà en marxa una aplicació mòbil (app) sobre el menjador tant per dispositius android com per iPhone. Ja us informarem quan es pose en funcionament i siga a la vostra disposició.

Us recordem que el proper dia 07 de desembre no hi ha menjador donat que és festiu en tots els centres educatius de la localitat.

Salutacions.

El Sanchis contra la violència masclista!!!

 

Passat divendres es va celebrar a tots el centres públics de la localitat una sonora pitada contra la violència masclista dins els actes programats per l’ajuntament de la localitat des del Consell de les Dones.
A més de la Sirena Musical, s’ha tractat aquest tema, segons el nivell de l’alumnat, a les classes i el divendres 24 l’alumnat més major del centre, baixà al pati a les 12:00 hores per realitzar una sonora pitada contra la violència masclista; a més de l’alumnat de cinqué i sisé, una classe de quart valencià es passejà pel patí a la mateixa hora lluint una pancarta.

Aquest greu problema que és la violència de gènere considerem que es solucionaria amb més educació i el lloc millor per educar les persones són les escoles.
Encara que siga la violència de gènere un problema de majors, cal educar els nostres fills i filles per tal de poder erradicar aquesta nefasta xacra social.

Resultats de les eleccions a Consell Escolar.

Finalitzat l’escrutini dels vots a la mesa electoral de mares i pares al nostre centre us informem que les persones que vos representaran al Consell Escolar dels candidats presentats a la renovació d’aquesta segona meitat són:

Miriam Blanco Navarro.
Elisabet García Galindo.
María Rosario Garrido Sáiz
Esther Martínez Serrano.

Per tot alló queda com a suplent:

Alejandro Rodrigo Muñoz. .

Moltes gràcies a totes les persones que amb el seu vot fan més gran la Comunitat Educativa que és el nostre Sanchis.

Encetem unes setmanes molt intenses…

La setmana del 20 al 24 de novembre és molt intensa a nivell escolar pels dies tan importants que es celebren i que al Sanchis celebrem!!!

Iniciem la setmana amb la celebració del Dia Mundial de la Infància, el qual es celebra el 20 de novembre.
Al rebredor de l’edifici de primària podràs disfrutar d’un gran mural dedicat a aquesta commemoració.
A les classes es celebrarà aquest dia i es faran activitats pròpies segons els diferents nivells i finalitzarem la jornada portant-nos un xicotet detall per recordar aquest dia.

La Sirena Musical d’aquest dia també anirà dedicada a aquesta commemoració i sonarà:

Continuarem la setmana amb tres dies dedicats a la Música i la nostra Sirena Musical sonarà amb:

El dia 23 de novembre es realitzaran les eleccions al Consell Escolar i esperem de la vostra participació.

Finalitzarem la setmana el dia 24 de novembre commemorant el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, que es celebra el dia 25.
A més, el Sanchis participa en els actes proposats des de la Comissió d’Igualtat i Convivéncia creada a nivell municipal:
Aprofitem aquest esdeveniment també per fer sonar la nostra particular Sirena Musical.
Si vols ja sentir-la la pots escoltar seguint el següent vídeo:

El Sanchis es suma al crit de:

NO és NO!

La setmana del 27 de novembre al primer de desembre és més traquila en aconteciments i la nostra Sirena Musical estarà dedicada a:

…perquè tot Capitán Tapón té el dret a viure en harmonia amb el seu pare i mare!!!

 

Eleccions al Consell Escolar el 23 de novembre.

Es recorda a tots els pares i mares de l’alumnat d’aquest Centre que el proper DIJOUS dia 23 de novembre de l’any 2017, des de les nou del matí i fins a les vuit de la vesprada, en horari tot seguit, es celebraran les eleccions a representants dels pares i mares d’alumnes al Consell Escolar del nostre Centre i que poden exercir el seu dret al vot bé per correu o de forma presencial davant la mesa electoral que es constituirà al seu efecte a la sala de docents del Centre.

LES PAPERETES JA HI SÓN A LA SEUA DISPOSICIÓ EN CONSERGERIA.

Poden emetre el seu vot per correu seguint les següents instruccions:

* Sobre remés a la mesa electoral.
* Per mitjà de correu, missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.
* Doble sobre: en el de fora l’elector firmarà en la solapa i dins contindrà fotocòpia del NIF, NIE, passaport o permís de conduir i un altre sobre on contindrà el vot.
* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.

Els/les candidats/ates presentats/ades són els següents:

Blanco Navarro, Miriam

AMPA C.E.I.P. “Sanchis Almiñano”

Rodrigo Muñoz, Alejandro

AMPA C.E.I.P. “Sanchis Almiñano”

García Galindo, Elisabet

AMPA C.E.I.P. “Sanchis Almiñano”

Martínez Serrano, Esther

AMPA C.E.I.P. “Sanchis Almiñano”

Garrido Sáiz, María Rosario

AMPA C.E.I.P. “Sanchis Almiñano”

 Recorden la importància que tenen les eleccions així com la seva participació venint a votar.

El Director general de Política Educativa vos anima a participar en aquest procés democràtic, si vols, pots llegir el seu escrit picant ACÍ.

Per a qualsevol aclariment sóc a la seua disposició.

Alaquàs, a 14 de novembre de l’any 2017.

El President de la Junta Electoral del Centre.

Informació del menjador: Novembre.

Amb el present correu us informem que al llarg del dia 01 de novembre enviarem als vostres correus electrònics informació sobre el rebut del menjador a pagar el proper dia 10 de novembre de 2017, si és el cas.
Quedem el dia 02 de novembre de 09:10 a 10:00 hores i de 12:45 a 13:30 hores per aclarir qualsevol dubte relacionat amb el correu enviat.

També us informem que podeu consultar el menú del menjador per al mes de novembre picant ACÍ.

Salutacions.

 

Ja coneguem l’eslògan del Sanchis!!!

Tot bon eslògan que es prècie cal que en poques paraules resumixca una gran realitat i que per tota persona que ho lligga comprenga ràpidament a què i perquè fa referència.

I ho hem aconseguit… El Sanchis ja té el millor eslògan!!!

Moltes són les persones que han participat en aquesta elecció, exactament 325 correus electrònics han deixat el seu vot o vots a la nostra pàgina i els resultats aconseguits per cada eslògan proposat han segut:

La nostra felicitació a totes les persones que han proposat un eslògan, especialment als 10 seleccionats i molt especialment al guanyador:

“Les arrels que ens uneixen”.

Tot el nostre reconeixement i felicitació a Diego Cubells Jara de la classe de Segon PIL-V d’Educació Primària, autor de l’eslògan.

Moltes gràcies Diego, ja eras part de la història del Sanchis; però ara, si cap, ho eres un poc més!!!

 

Votació per buscar l’eslògan del Sanchis!

Al llarg d’aquests darrers dies hem recollit 205 propostes d’eslògans que resumeixen en sis paraules com a molt, què és i què significa per a nosaltres la nostra escola, el Sanchis.

Moltes gràcies a totes les persones que de manera desinteressada heu participat.

Ara aplega triat de entre totes les propostes la millor opció i per tal de facilitar-vos un poc la tasca hem fet una selecció dels que considerem els 10 millors eslògans.

Et demanem entres  a l’enllaç que tens ACÍ i votes, com a molt, als dos millors eslògans segons la teua opinió.
El termini per fer la votació finalitza el proper divendres 20 d’octubre.

Una vegada es proclame l’eslògan del Sanchis serà publicat en valencià, castellà i anglés.

Ha aplegat el teu moment… vota!

 

Publicades les llistes definitives de beca de menjador per al curs 2017-2018

La Direcció Territorial d’Educació de València ha remés el llistat d’alumnat beneficiari de beca de menjador per al present curs escolar 2017-2018.
Pots consultar el llistat picant ACÍ.

Igualment, també s’ha publicat el llistat d’alumnat no beneficiari de la beca de menjador per al present curs escolar.
El pots consultar picant ACÍ.

El teu fill o filla hi és al llistat d’alumnes no beneficiaris de la beca de menjador i vols reclamar, sols et queda la via del recurs de reposició davant el Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana en el termini de trenta dies.

Quedem a la vostra disposició.

Salutacions.

Eleccions a Consell Escolar: renovació de la segona meitat.

Els informem que segons la Resolució de 13 de setembre de l’any 2017, de la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (DOCV 25/09/2017), es convoquen eleccions a Consells Escolars de centres docents públics no universitaris de la Comunitat per la renovació de la segona meitat del Consell Escolar del nostre Centre.

            Esta renovació afecta a quatre representants del sector de pares i mares.

            La composició del Consell Escolar del nostre Centre és la següent:

            El Director, el Cap d’Estudis, el Secretari amb veu i sense vot, 7 docents, 9 pares i/o mares, (un d’ells designat directament per l’AMPA), una persona del sector d’administració i serveis, un representant o regidor de l’Ajuntament i 3 alumnes del tercer cicle de Primària.

            Els Consells Escolars són els principals òrgans de participació a través dels quals es democratitza la gestió educativa, es controla democràticament el sistema escolar i es modernitzen les seues estructures.

            Les atribucions que té el Consell Escolar estan exposades en el tauler d’anuncis del Centre.

            El 16 d’octubre s’ha constituït la Junta Electoral que s’encarrega d’organitzar el procediment d’elecció dels membres del Consell Escolar en les condicions que millor asseguren la participació de tots els sectors de la comunitat educativa, així com les corresponents meses electorals.

            En el tauler d’anuncis del Centre estan exposats els censos electorals que vostès han de comprovar per si hi haguera alguna dada incorrecta o incompleta en aquest cas el comunicaran a la Secretaria del Col·legi.

            Fins al dia 06 de novembre podran presentar la seua candidatura al Consell Escolar si desitgen formar part del mateix, el model podran arreplegar-lo en consergeria i entregar-lo al Director del Centre.

            Les eleccions se celebraran el 23 de novembre en la Sala de Docents del col·legi en horari ininterromput de 09:00 del matí fins a les 20:00 hores. 

            Pot emetre el seu vot per correu seguint les següents instruccions:

* Sobre remés a la mesa electoral.
* Per mitjà de correu, missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.
* Doble sobre: en el de fora l’elector firmarà en la solapa i en el de dins contindrà la fotocopia del DNI, passaport o permís de conduir i un altre sobre on contindrà el vot.
* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.

            El 20 de novembre es publicaran les paperetes de votació amb els corresponents candidats i es podran votar com a màxim a 3 noms.

            Donada la importància d’aquest tema esperem participen en estes eleccions tant exercint el seu dret al vot com presentant la seua candidatura si així ho desitgen.

            Per a qualsevol aclariment quedem a la seua disposició en l’horari de visites.

La Junta Electoral del Centre.