Deixar les nostres filles o fills al menjador és una de les grans preocupacions que les mares i/o pares tenim i més encara si és de les primeres vegades que s’incorporen a una escola d’Educació Infantil i Primària, com és el Sanchis.

Considerem que aquesta preocupació és més generalitzada en les famílies de dos i tres anys, les quals no coneixen el funcionament del nostre menjador. Per tal motiu hem considerat convenient realitzar una sessió informativa amb les famílies del nostre centre i l’empresa IRCO.
(Com és la primera vegada que es fa aquest tipus de reunió hem considerat fer-la oberta a totes les famílies del centre que hi vullguen participar.)

Per part d’IRCO, la nostra empresa adjudicatària del servei de menjador, participarà la nutricionista que confecciona els menús, la supervisora de cuina de la nostra zona i el supervisor pedagògic de les nostres monitores. A més comptarem amb Paca i amb les monitores que puguen quedar-se a la reunió.  

La reunió es celebrarà proper dimecres 08 de novembre a les 15:05 hores a la Biblioteca del nostre edifici d’Educació Primària. 

Si vas a participar en la reunió cal complimentes el següent qüestionari, al qual podràs accedir picant ACÍ.
La data límit per contestar el qüestionari és el proper dimecres 01 de novembre a les 23:45 hores.

Salutacions cordials.

Ana Roselló, encarregada del menjador.