Monthly Archives: marzo 2013

El menú del menjador del mes d’abril i sobre el rebut del menjador del mes de març.

005-IMG_0920

Us informem que ja està a la vostra disposició el menú del menjador del mes d’abril, el qual el podeu consultar en la pestanya de «menjador» a l’apartat de «menús». Recorda que pots consultar el menú directament a la web d’IRCO, SL identificant-te com «va3079» i amb la contrasenya «4937» sense les cometes.

Abans del dia 30 de març us farem aplegar al vostre correu electrònic la liquidación de la quantitat a pagar per vosaltres el proper dia 05 d’abril corresponent als menús encomanats pels usuaris fixes d’aquell mes i per la quantitat a pagar si és que el vostre fill o filla ha segut usuari ocasional del menjador durant aquest mes de març.

Donat que a l’abril hi són les vacances de Pasqua us podrem atendre el proper dia 02 d’abril de 10:30 hores fins les 12:00 hores al cas de que hi detecteu qualsevol errada en la liquidació passant-se per l’escola. També us podrem atendre enviant un correu electrònic mitjançant el formulari d’aquesta web o al correu electrònic del menjador. (menjadorsanchis@gmail.com)

Recordeu que les vacances de Pasqua van des del 28 de març fins el 08 d’abril, per tant el primer dia de classe i de menjador serà el dimarts 09 d’abril.

L’Encarregada del Menjador.

Simulacre d’evacuació al nostre Col·legi

001-DSC07614Aquest matí hem realitzat un simulacre d’evacuació de l’escola, tant de l’edifici d’Educació Infantil, de les dues aules prefabricades de l’alumnat de tres anys i de tots els alumnes de l’edifici de primària.

Aquest simulacre d’evacuació implicava desallotjar de forma ordenada tots els  edificis del col·legi amb  529 alumnes, 39 docents i 4 professionals no docents del centre.

Us puguem assegurar que ha segut tot un èxit l’evacuació realitzada, ja que en menys de dos minuts la totalitat dels edificis han segut buidats mantenint-se la calma en tot moment i fent-se les actuacions com hi estaven marcades al nostre Pla d’Emergència. Les baixades per les escales ha segut de forma ordenada, encara que hem baixat per la mateixa escala dos classes alhora, una per la part interior (l’alumnat que hi era al segon pis) i altra classe per la part exterior (els i les alumnes que hi estaven al primer pis).

Moltes gràcies a totes i tots  per la vostra responsabilitat i col·laboració!!!

ITACA publicarà les qualificacions del nostre alumnat el proper dia 28 de març.

Us informem que el proper dia 28 de març ITACA farà pública les qualificacions corresponents a la segona avaluació de tot el nostre alumnat d’Educació Primària d’aquest curs 2012-2013.
El sistema us farà aplegar al vostre correu una comunicació indicant-vos que ja estan publicades les notes i us remetrà un enllaç per tal de que les pugueu consultar. (El dia anterior els vostres fills i/o filles us habran entregat els butlletins d’informació sobre l’avaluació en paper).
Si no vos aplega el correu pot ser que no sigau donant d’alta al servei i caldrà passar per la Secretaria del col·legi qualsevol dia de 09:10 a 10:00 hores amb el vostre document personal d’identitat per tal de poder donar-vos d’alta al servei i cal tenir actiu un correu electrònic personal, ja que serà en ell on rebreu el correu que la informació continguda al vostre ITACA FAMÍLIES ha canviat.
A més de l’enllaç que vos enviara el sistema ITACA FAMÍLIES podeu consultar la informació en ell continguda picant sobre la icona que hi està a la part de baixa d’aquesta entrada, la qual vos emportarà a la web i per tal d’accedir cal identificar-se amb el vostre número d’identificació personal i la contrasenya personal vostra.
Poden accedir al sistema ITACA FAMÍLIA tant el pare com la mare de l’alumne, sempre que els dos hagen obtinguda la contrasenya d’accés de forma individual.
Pots trobar més informació sobre aquest servei picant ACÍ.
Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol problema o dubte que ITACA FAMÍLIA us puga ocasionar.

ITACAFAMILIA

2PRIMQuè bé que se’l passàrem tots, tant de menuts com de grans!!!

Al llarg de dues setmanes els i les alumnes del Sanchis des de segon fins a sisé de primària han passat tot el matí a les pistes esportives d’El Terç, sense témer a les condiciones metereològiques, on practicaren:

Salts de llargària.

Carreres de tanques.

Jabalina.

Carreres de relleus a la pista esportiva.

Totes aquestes activitats van ser coordinades pels tutors i tutores de les classes participants i les mestres especialistes d’Educació Física del Centre i els dos alumnes que hi estan realitzant pràctiques amb elles.
Ja està pensant-se ampliar les sessions per tal de que el proper curs l’alumnat de primer curs puga participar en l’activitat…

 

Informació important per a les famílies

Alaquàs, 12 de març de 2013

Estimades famílies,

      Els dies de pluja, alguns pares i/o mares, accedeixen al carrer peatonal fins a les portes del col·legi amb cotxe, obviant els senyals de prohibició que hi ha al començament del carrer i aprofitant que no hi ha cap impediment, com són els pilars rojos. Us demanem que no accediu al carrer peatonal  vehicles, la seguretat dels vostres fills i filles és molt més important que anar en cotxe fins a la porta de l’escola. És un tema d’educació vial on tots i totes nosaltres, els adults, som responsables i hem de donar exemple als més menuts.

Vos recordem l’horari d’apertura de les portes, el qual és cinc minuts abans de que toque la sirena i la importància que té que les famílies no entren a l’edifici principal quedant-se al lloc que tenen delimitat.

Vos informem que els dies 18, 19 i 20 de març són festius per acord del Consell Escolar Municipal i aprovat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Atentament,

El Director.   

¡Ya tenemos web!

Empezamos a diseñar nuestra nueva web, ¡esperamos que os guste!