Monthly Archives: marzo 2014

I Jornada d’Educació Integral en Alaquàs.

cartelalaquasRELIUs adjuntem el tríptic informatiu informant sobre la Primera Jornada d’Educació Integral organitzada pels docents de Religió Catòlica dels diferents col·legis públics de la localitat i altres entitats com hi són la Parròquia de la Santa Creu i el Juniors Shalom. Aquesta Jornada es realitzarà el proper diumenge 06 d’abril al CEIP «González Gallarza» de la nostra localitat. Tota la informació la podeu trobar als següents enllaços:

Primera part del tríptic
Segona part del tríptic

Aquesta jornada hi està oberta a qualsevol persona que hi vullga participar.

Eleccions al Consell de Xiquets i Xiquetes

El matí del passat dijous els carrers de la nostra localitat pareixien un riu, però en lloc d’aigua recorrien els carrers i avingudes rius de xiquets i xiquetes que duien a la seua mà el vot per triat els seus representants al Consell de Xiquetes i Xiquets.
Els candidats que es presentaven per a representar a tots els i les alumnes del Sanchis en el Consell van ser:
DSC09255-006aLa votació es va fer al març incomparable que hi és el Castell d’Alaquàs.

Finalitzada la votació aprofitaren el pati del castell per fer-nos unes poques fotos com a record d’aquest moment tan important.

Va participar en aquest important acte tot l’alumnat del Sanchis des de primer fins a sisé de Primària!!!

Ja per la vesprada van rebre la comunicació oficial del recompte de vots, els quals foren quasi 1000. Si vols veure acta oficial pica ACÍ.
Com habràs vist a l’acta anterior, els nostres representats triats són:
Marina Martínez Martínez, de segon de Primària PIL-V.
Àngel Sancho Cuenca, de quart de Primària PIL-V, i
Andrea Martínez del Fresco, de cinqué de Primària PIP-C.
representantsDes d’aquest línies us donem la nostra felicitació i esperem participeu en la millora de la nostra localitat, ja que de vegades les coses es veuen distintes des de la vostra alçària i no per aixó és que siga menys important… tot el contrari, tal i com tantes vegades ens ha dit Francesco Tonucci (FraTo) a les segües vinyetes:
tonucci

Publicades les vacants escolars per al proper curs 2014-2015

Bona vesprada a totes i tots.

Hem publicades les vacants amb les que comptarem el proper curs escolar en totes les classes del centre.

Aquesta informació la pots trobar dins la pestanya «Admissió curs 2014-2015» picant sobre «Vacants de que disposem».

Quedem a la vostra disposció per aclarir qualsevol dubte sobre aquest tema.

decisiones

Ja hi som 100!!!

100_LogoEl passat dia 22 de febrer vàrem posar en marxa el poder rebre de forma automatitzada al teu correu electrònic totes les novetats que es van publicant a la web del Sanchis.

Trenta dies després hem aconseguit que 100 persones puguen rebre aquesta informació!!!

Des d’aquestes línies agraïm la vostra confiança i esperem que aquest nombre d’usuaris augmente de forma molt significativa, perquè una família informada és una família capaç de pendre decissions.

La Sirena Musical del 21 al 28 de març.

Com tots ja sabem el passat dia 20 de març, a les 17 hores i 57 minuts vàrem canviar d’estació, deixàrem enrere l’hivern i va començar la primavera.

cc35Aquesta estació estarà amb nosaltres noranta-dos dies; és a dir tot el que resta d’aquest curs 2013-2014.
L’estiu comencarà el dissabte 21 de juny de 2014.

Hem considerat que no hi ha res millor que dedicar la nostra Sirena Musical d’aquesta setmana a Antonio Vivaldi. (Si vols conèixer algunes coses curioses de la seua vida passa’t per ací)

Aquest compositor va dedicar quatre concerts de violí a cadascuna de les estacions de l’any. Donat que tot el concert de La Primavera dura més de 10 minuts, nosaltres anem a escoltar sols el primer moviment, la part més alegre de tot aquest concert.

Si vols ser el primer en escoltar la cançò pica a l’enllaç del primer moviment del concert de La Primavera d’Antonio Vivaldi.

Pots gaudir també del següent vídeo, on Ara Malikian, un dels millors violinistes del món, fa una interpretació molt particular d’aquesta obra classica i de forma molt didàctica ens explica el seu contingut.

Ja veuràs com t’agrada!!!

La falla del Sanchis 2014.

Gràcies a la pluja del dia 13 hem tingut dos dies de falla!!!

IMG_2074
La festa començà el dijous 13 amb una gran xocolatà en d’Educació Infantil a l’hora de l’esmorzar i per a berenar en Educació Primària.


Des d’aquestes línies donem les gràcies al personal de la cuina, conserge i membres de l’AMPA per la seua voluntat i treball desinteressat, perquè sense ells no haguera segut possible gaudir d’aquesta xocolatà.

El divendres 14 s’ha iniciat amb la Plantà del nostre momument faller. Enguany ha estada dedicada la falla a la literatura infantil i juvenil. Educació Infantil ha fet el seu treball dedicat a «Alícia al país de les meravelles», el primer cicle ha treballat la falla sobre «El Quixot», tercer de primària ha centrat el seu treball en «Gerònim Stilton», mentre que quart a fet la seua part de la falla centrar-se en tres llibres que hi estan treballant a classe: «Bat-Pat», «La família Fantasmal» i «El iaio Joan». El tercer cicle enguany a fet el motiu central, dedicant-lo als llibres de Julio Verne. Ha destacat del seu treball un globus aerostàtic situat a més de quatre metres d’alçària i una cova fantàstica.
(Si vols veure el detall de qualsevol foto pica damunt d’ella i la veuràs en gran, per tonar picar la tecla «esc» i tornaràs a veure la pàgina com ara)

Destaquem el treball realitzat per tot l’alumnat, des dels més menuts fins els majors.
Un treball ben fet és la vostra recompensa!!!

Després de la plantà hen continuat amb la globotà realitzada al pati d’Infantil. Estupenda i divertida ha segut:

Però la finalitat de tota falla és cremar-se…

…per tornar amb noves idees i forces renovades.
IMG_2034-015Ja hi estem pensant com serà la nostra propera falleta!!!

Irene Aparicio Cervera, F.M.I. d’Alaquàs, visita el Sanchis.

IMG_2033-014Hui hem finalitzat el nostre dia més faller amb la visita de la Fallera Major Infantil d’Alaquàs acompanyada per l’Alcaldessa de la localitat, Elvira García Campos i altres membres de la Junta Local Fallera.
Ha segut tot un plaer rebre aquesta visita i més encara pel fet de ser antiga alumna del Sanchis.

Les mostres d’afecte han segut molt nombroses, tant de l’alumnat com de les seues famílies, perquè és Irene una persona molt coneguda per nosaltres, molt propera en el seu tracte i una fenomenal companya, tal i com va demostrar al llarg de tots els anys passats al Sanchis.

Irene Aparicio Cervera va ser fins el curs passat alumna del nostre col·legi.

Irene: des de la teua escola et desitgem un regnat molt divertit.

Properament publicarem una entrada amb un ample resum de la nostra falla.

Plou…

lluvia4Hui plou… i molt de vegades…
Us informem que s’ajorna fins demà la plantà de la falla del Sanchis.
La cremà es realitzarà a les 12:30 hores.

La resta d’actes programats es realitzaran hui amb l’horari previst.

Sobre el procés d’admissió d’alumnes per al proper curs.

matriculacio1415Els informem que a partir del dia 07 d’abril i fins el 14 del mateix mes es poden presentar a la secretaria del col·legi les instàncies ja complimentades dels alumnes que el proper curs escolar desitgen estar matriculats al nostre centre.
Per tal d’evitar llargues cues i de poder atendre a totes les famílies amb la màxima flexibilitat hem establert una sèrie de torns per tal de que les famílies pugen demanar cita on ser atesos.

Si vostés volen matricular al seu fill o filla al nostre centre com a primera opció cal passen per l’escola i ens indiquen dia i hora en la que volen entregar la seua petició; nosaltres li farem la reserva i li donarem nota on es farà constar el moment en que hem quedat per presentar la documentació.

Si no poden passar pel centre també es pot fer la reserva cridant al telèfon de l’escola, 962 566 540 o omplint el formulari des de la pestanya superior de la web «Pregunta’ns» indicant-nos dia i hora que volen ser atesos i nosaltres ens posarem en contacte a vostés informant-los dels possibles moments en que podem quedar per tal d’arreplegar la documentació.

Si necessiten qualsevol aclariment quedem a la seua disposició tant de forma personal al col·legi, per telèfon o mitjançant la web.