Monthly Archives: enero 2022

Vacunación Alumnado del Sanchis

Hoy los más pequeños del Sanchis se han vacunado en el Cole. El alumnado de 5 Años, Primero, Segundo y Tercero hemos recibido al Equipo Médico-Sanitario que nos ha vacunado en la mañana de hoy miércoles.
La clase de 5 Años A ha querido darle la bienvenida al Equipo Sanitario, decorando el aula de vacunación:

Tod@s hemos recibido la 1ª dosis de la vacuna, acompañados por familiares y profesoras, y por un día nos hemos convertido en SUPERHÉROES y SUPERHEROÍNAS :

El Alumnado de 2ºPRIMARIA hemos recibido nuestros carnets de Superhéroes y Superheroinas :

El Alumnado de 3ºPRIMARIA han sido unos Campeones y Campeonas, siendo los mayores de este turno de vacunación :

Los más pequeños y pequeñas de 5 Años A han querido con sus dibujos
AGRADECER, FELICITAR Y RECONOCER el BUEN TRABAJO 
del  EQUIPO MÉDICO-SANITARIO  que hoy nos ha vacunado.

MUCHAS GRACIAS A LAS FAMILIAS !!!

Voleu col·laborar amb «Bombers pel Món»?

«Bombers pel Món» és una ONG valenciana on un grup de bombers realitzen accions en favor de qualsevol persona siga o siga.

La nostra AMPA ja va treballar amb «Bombers pel Món» confeccionant mascaretes durant el temps de pandèmia que hi vam estar confinats en casa al 2020.

Hores d’ara, «Bombers pel Món» ha demanada la col·laboració de la nostra AMPA per recollir mantes per les persones que passen les nits als carrers de València i localitats del voltant.

Des de demà dilluns 17 fins dimecres 19 podràs deixar al carro que hi estarà en cada porta d’accés, la teua manta solidària dins d’una borsa de paper o de plàstic.

El Sanchis és i serà sempre solidari!!!

La prova de la nostra solidaritat és que hem segut l’escola que més famílies van comprar de payaSOSpital el seu calendari solidari.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Informació molt important sobre la vacunació de l’alumnat de 5 anys, primer, segon i tercer de primària.

Estimades famílies de l’alumnat d’Educació Infantil 5 anys i de primer, segon i tercer d’Educació Primària,

Vos informem que la vacunació dels grups de 5 anys fins a tercer de primària es realitzarà proper dimecres dia 19 de gener a la nostra escola.

Podrà accedir al centre un familiar per alumna o alumne amb la seua mascareta i complint amb totes les mesures sanitàries establertes des de Salut Pública. Si vols acompanyar la teua filla o fill al moment d’inocular-li la seua dosis podràs fer-lo.

L’horari aproximat per vacunar els diversos grups és que seguidament us indiquem:

5INF-A: de 08:50 a 09:15 hores.
2PRIA-A: de 09:15 a 09:40 hores.
3PRI-A: de 09:40 a 10:05 hores.
1PRI-A: de 10:05 a 10:30 hores.
5INF-B: de 10:30 a 10:55 hores.
2PRI-B: d’11:15 a 11:40 hores.
3PRI-B: d’11:40 a 12:05 hores.
1PRI-B: de 12:05 a 12:30 hores.

Si vols acompanyar la teua filla o fill caldrà accedisques al recinte escolar per la porta B i una vegada finalitzada la vacunació ixques pel mateix accés.

Salut i salutacions ben cordials.

 

 

 

 

 

Informació important sobre la vacunació de l’alumnat de 5 anys, primer, segon i tercer de primària front la COVID-19.

Dies passats es va repartir a l’alumnat de 5 anys d’Educació Infantil i a l’alumnat des de primer fins a tercer d’Educació Primària un full informatiu i una autorització perquè cada família complimente i signe indicant si vol vacunar front la COVID-19 a la seua filla o fill.

Hores d’ara no sabem quin dia es durà a terme la vacunació, però al moment en que nosaltres rebem la informació vos la farem aplegar mitjançant la tutora de la vostra filla o fill i per l’aplicació del Web Família d’ITACA.

Un familiar major d’edat podrà acompanyar la xiqueta o xiquet duran el moment de la inoculació de la vacuna. Si vols assistir caldrà hi sigues a l’hora que t’indicarem al punt de concentració que ja vos comunicarem i complint totes les normes sanitàries establertes accediràs al centre evitant en tot moment les concentracions per tal de minimitzar el risc de contagi front aquesta nova variant Omicron.

Si la teua filla o fill és de quart, cinquè o sisè d’Educació Primària i no va rebre la seua primera dosis el passat mes de desembre per qualsevol motiu i ara vols que li siga administrada la vacuna sols cal informes a la tutora o tutor, li entregues complimentada i signada l’autorització i serà vacunada o vacunat a la propera sessió.

Al següent enllaç pots descarregar-te el full informatiu sobre la vacunació i el full d’autorització per rebre o no la vacuna.

A aquest virus el parem entre totes i tots!!!

 

 

 

SANCHIS : Nou Equip

El nou Equip Directiu del SANCHIS inicia amb el nou any 2022 una nova etapa.
SALVA, com a director del Centre; ANA com a cap d’estudis i ÁNGEL  com a secretari.
Aquest Equip Directiu es troba a la teua disposició, i amb la teua ajuda i col·laboració volem portar
a la nostra escola cap endavant…
El lema del Col·le: «Les arrels que ens uneixen» dóna molt de sentit a aquesta nova etapa.