Monthly Archives: marzo 2023

S’ha iniciat el procediment selectiu de directora o director per a la nostra escola.

S’informa a la comunitat educativa del CEIP Maestro Sanchis Almiñano que s’ha iniciat el procediment per seleccionar directora o director de la nostra escola per un periode de quatre cursos. 

Seguidament et facilitem la Resolució de 23 de febrer de 2023, de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca procediment selectiu de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana i que és la norma que regula tot el procediment a seguir.

Us informem que s’ha presentat un projecte per l’equip conformat per Ana Roselló, Àngel Ruiz i Salva Torregrosa.

Hi és a la vostra disposició el Projecte de direcció presentat per aquest equip a la secretaria del centre.

Salutacions ben cordials.   

 

Informant sobre el menjador al mes d’abril.

Benvolgudes famílies, 

Us informem que ja hi és a la vostra disposició el menú del menjador del mes d’abril, si voleu podeu consultar-lo picant ACÍ

Per necessitats del servei, el menú programat per al proper dilluns dia 03 serà servit el dimarts 04 i el del dimarts 04 serà servit dilluns 03. 

Al llarg del cap de setmana vos enviarem el rebut del menjador, si és el cas, a carregar-vos al vostre compte bancari proper dia 10 d’abril. Si necessiteu qualsevol aclariment quedem a la vostra disposició proper dilluns i dimarts a les 09:10 hores. 

Salutacions ben cordials. 

 

Informant a la Comunitat Educativa sobre l’acord del Consell Escolar celebrat el 29 de març de 2023.

 

Benvolgudes famílies,

Aquesta vesprada s’ha celebrat un Consell Escolar extraordinari i s’ha acordat continuar amb el mateix horari que el realitzat el present curs escolar.

L’horari del proper curs escolar 2023-2024 serà el següent:

Les classes s’iniciaran tots els dies a les 09:00 hores.
Finalitzaran les classes pel matí de dilluns a dijous a les 12:45 hores i els divendres a les 13:00 hores.

Per les vesprades, de dilluns a dijous, s’iniciarà la jornada lectiva a les 15:00 hores. 
Finalitzaran les classes per la vesprada, de dilluns a dijous, a les 16:30 hores.
Els divendres no hi haurà classe per les vesprades.

El servei de menjador s’iniciarà tots els dies, de dilluns a dijous, a les 12:45 hores i els divendres a les 13:00 hores.
Finalitzarà el servei de menjador a les 15:00 hores de dilluns a dijous i els divendres a les 15:30 hores.

Salutacions ben cordials.

 

 

 

 

 

El Sanchis té un arbre al nou «Bosc Urbà» d’Alaquàs inaugurat aquest matí!!!

Aquest matí s’ha inaugurat el «Bosc Urbà». Es tracta d’un nou espai natural que ha creat l’Ajuntament d’Alaquàs amb arbres de clima mediterrani, els quals també van a servir de refugi per a xicotets animals.

Aquest parc estarà obert mentre hi hasca llum solar i per les nits es quedarà tancat per no molestar la fauna que en aquest espai dispose del seu refugi.

El Sanchis ha plantat un bedoll blanc de més de quatre més d’alçada.
Aquest arbre es caracteritza per ser un arbre esvelt, amb un tronc prim que sol tendir a la vertical. Els bedolls formen copes lleugeres amb nombroses i fines branques que es van estenent per tot l’arbre. Les fulles també són de mida xicoteta i el seu tronc està cobert per una corfa de color blanc.

Ens ha costat un poc fer el clot, però ho em aconseguit entre totes i tots!!!

Seguidament et mostrem com hem plantat el nostre arbre:

(Si vols veure qualsevol foto més gran pica sobre ell)

 

 

Informant a la Comunitat Educativa sobre els acords del Consell Escolar celebrat el 22 de març de 2023.

A la vesprada d’ahir es va celebrar un Consell Escolar i entre altres temes es va acordar…
1) … informar per part del professorat sobre l’avaluació positiva del funcionament de l’horari escolar del present curs presentant-se raons pedagògiques qualitatives i quantitatives que demostren o infereixen que finalitzar les classes a les 16:30 hores és més productiu per al nostre alumnat.

Per part del sector de les famílies al Consell Escolar es va sol·licitar es revisara l’horari vigent i es va acordar realitzar una votació el proper dimecres 29 de març dins el Consell Escolar i determinar si es compta amb el pronunciament favorable del Consell per continuar amb l’horari de finalitzar les classes de dilluns a dijous, per les vesprades, a les 16:30 hores.

2) …informar sobre el procediment d’admissió de nou alumnat per al proper curs escolar 2023-2024.

3) … informar sobre el procediment iniciat per seleccionar directores o directors als centres escolars de la Generalitat Valenciana.

Salutacions ben cordials.

Informant a la Comunitat Educativa sobre els acords del Consell Escolar celebrat el 08 de març de 2023.

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dia 08 de març es van realitzar dos Consell Escolars, el primer d’ells extraordinari i el segon ordinari.

Al Consell Escolar Extraordinari es va acordar, respecte la proposta de creació d’una unitat de dos anys de cara al proper curs escolar,  i per majoria simple, no presentar cap al·legació a la proposta d’arranjament escolar. 

S’acorda annexar un escrit perquè siga tramitat tant per la Inspecció Educativa, com pel Consell Escolar Municipal a la Conselleria d’Educació, les necessitats d’infraestructures necessàries a realitzar al Centre, tal i com és adequar per al proper curs els banys d’Educació Infantil i la construcció, en un futur proper,  d’un nou edifici d’Educació Infantil a la nostra escola. 

 

Seguidament es va celebrar un Consell Escolar Ordinari, al qual entre altres coses es va acordar…

a) … informar del resultat de la consulta del 27 de febrer a les famílies per modificar l’horari a jornada continuada, no havent-se  aconseguit el 55% de vots favorables. 

b) … aprovar per unanimitat el Pla Digital del Centre.

c) … avaluar positivament el Pla Lingüístic del Centre.

d) … aprovar la compra d’una nova màquina multicopista i actualitzar la megafonia del centre.

Salutacions cordials.

 

 

 

FALLES 2023 : ACTIVITATS FALLERES


Benvolgudes Famílies
Ací podeu informar-vos sobre les activitats que realitzarem en aquestes Falles en el Col·le. Agraïm per endavant la vostra col·laboració per a poder realitzar-les.

Queridas Familias
Aquí podéis informaros sobre las actividades que realizaremos en estas Fallas en el Cole. Agradecemos de antemano vuestra colaboración para poder realizarlas.


Esperamos vuestra aportación y animaros a participar en la EXPOSICIÓN DE NINOTS…
Esperem la vostra aportació i animar-vos a participar en l’EXPOSICIÓ DE NINOTS…