Monthly Archives: mayo 2021

El Sanchis participa en les Re*Trobades de les escoles en Valencià 2021.

 

Aquest matí, baix un sol que ja anunciava l’estiu, al Parc del Dijous d’Alaquàs s’ha celebrada la ReTrobada de les escoles en valencià i diguem retrobada perquè com a conseqüència de la COVID-19 es va ajornar el passat curs escolar.

Es celebrava novament en Alaquàs perquè feia ja 20 anys que a l’any 2000 es va celebrar la primera festa per la llengua en la nostra localitat.

Aquesta ReTrobada té com a lema «Llavors de Futur» i res millor que condicionar un espai al Parc del Dijous perquè totes les escoles de la localitat i una de cada poble de la comarca platem llavors per cuidar i estimar diferents plantes aromàtiques que escampen per tot arreu la seua suau olor, representant-se així el creixement i l’evolució del valencià als nostres centres escolars i instituts.

El Sanchis ha participat representat per Mario de la classe de tres anys B i per Arnau i Jimena de la classe de primer de primària A que junt les seues famílies han plantat «herbasana» i «timó reial». Mira les imatges:

Després de plantar-les ens han donada la benviguda l’alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora d’Educació Marian Espert i Vicent Font en representació de «Guaix Coordinadora pel Valencià a l’Horta Sud»: 

Seguidament hem gaudit de la festa que ens ha preparat el grup «Marcel el marcià», els quals entre cançons, balls i rialles han fet que la calor no fos cap problema per gaudir d’aquesta matinal festiva.

Ha finalitzat l’acte amb la plantació d’un ametller per part de les autoritats i representants d’Escola Valenciana amb l’esperança de que el valencià arrele amb més força, si cal.

Vacants de que disposem per al proper curs escolar 2021-2022.

 Us informem de les vacants de que disposa la nostra escola de cara al proper curs escolar 2021-2022:

Aquestes són les vacants d’Educació Infantil:

Aquestes són les vacants d’Educació Primària:

Recordeu que demà, dia 25 de maig, s’inicia el termini per demanar plaça al nostre centre.
El termini finalitza el proper dia 02 juny.
No et quedes fora!!!

Recorda que tot el procediment es fa de forma telemàtica. Si no tens mitjans per connectar-te pots passar per la secretaria de la nostra escola i t’ajudarem amb el procediment, però no oblides demanar cita prèvia per poder atendre’t complint amb totes les mesures sanitàries i sense pèrdua de temps.

Pots reservar cita des del següent enllaç:

Un menjador de cinema!!!

Que dinem de categoria és una cosa que hi està més que demostrada i això es pot comprovar amb la gran quantitat d’alumnat que curs darrere curs es queda a dinar… i el nombre de començals no baixa ni aquest curs de la pandèmia!!!

Moltes gràcies Inma, Rosi i Lourdes pel vostre treball
dins la cuina tots els dies del curs.

Des de l’empresa del menjador tots els cursos es programa el temps d’oci amb un tema central i enguany ha segut el cinema. Les nostres educadores han volgut finalitzar el curs sorprenent-nos a totes i tots incloent-se-hi com el que són, artistes en quatre pel·lícules molt conegudes.

Ets tu capaç de saber en quina pel·lícula participen aquestes monitores?

No era massa difícil…

Continua el nostre programa cinematogràfic amb totes unes educadores de luxe.

De veritat que no saps de quina pel·lícula es tracta? elles són les reines en tercer i quart de primària, elles són les protagonistes del …

Continuem ara amb altra super-producció feta en Alaquàs, que d’ací a no res es convertirà en la «meca» del cinema valencià.
Quines emocions em produeix recordar aquesta pel·lícula!!!

Estava més que clar… sols es podria tractar de:

Finalitzem la sessió amb tot un clàssic, Laura i Elisa són les actrius principals:

És clar que sí…

Moltes felicitats a totes les nostres educadores, heu tractat el vostre alumnat de meravella.

Vosaltres sí que sou de pel·lícula,
perquè eduqueu amb el cor!!!

Informació sobre el procés d’admissió per al curs 2021-2022.

Picant sobre la imatge superior podràs accedir al web de Telematrícula, lloc des del qual cal realitzar el tràmit per tal de sol·licitar plaça a la nostra escola.

El procediment a seguir a partir del dia 25 de maig a les 09:00 hores és el següent:

  1. Obtenir La Clau d’Admissió, la qual pots obtenir amb el teu DNI, NIF, NIE o amb certificat electrònic. (Si no pots aconseguir-la demana cita i t’ajudarem a partir del dia 25 de maig)
  2. Complimentar la petició de plaça.

Recordeu que el procés s’inicia el proper dia 25 de maig a les 09:00 hores.

Si necessites de la nostra ajuda per obtenir la Clau d’Admissió o complimentar la petició reserva cita en Secretaria des d’ACÍ. Reserva ja cita entre els dies 25 de maig i el 02 de juny.

Al Sanchis eduquem amb el cor.