Monthly Archives: febrero 2022

Sobre l’ús de les mascaretes a partir del 10 de febrer al nostre Centre.

En castellano más adelante.

Benvolguda família,

Aquest matí s’ha publicat el Reial Decret 115/2022, de 08 de febrer i la Resolució de 09 de febrer del Secretari Autonòmic d’Educació i la Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic en relació a l’ús de les mascaretes.

El resum d’aquesta normativa és:

Donat que l’alumnat podrà llevar-se la mascareta a l’aire lliure vos aconsellem duguen al menys una altra de reserva i una borsa de tela o paper per tal de guardar-la al moment d’estar al pati o, si el considereu, una cinta per tal de dur-la penjada al coll.

Salutacions ben cordials.

L’equip directiu del Centre.

 

Estimada familia,

Esta mañana se ha publicado el Real Decreto 115/2022, de o8 de febrero y la Resolución del Secretario Autonómico de Educación y la Secretaria Autonómica de Salud Pública y del Sistema Sanitario Público en relación al uso de las mascarillas.

El resumen de esta normativa es:

Dado que el alumnado podrá quitarse la mascarilla al aire libre os aconsejamos traigan, al menos, una más de reserva y una bolsita de tela o de papel para guardarla en el momento de estar en el patio, o si así lo consideráis, una cinta para llevarla colgada al cuello.

Saludos cordiales.

El equipo directivo del Colegio.

 

DETECTADA UNA ERRADA A LA INFORMACIÓ SOBRE L’ADMINISTRACIÓ DE LA SEGONA DOSI DE LA VACUNA FRONT LA COVID-19.

En castellano más adelante.

Benvolgudes famílies,

Dies passats vam repartir-vos informació sobre l’administració de la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 per a les vostres filles o fills, hores d’ara hi hem detectada una errada a l’escrit repartit en format paper, essent correcta la informació publicada en el web del Centre el passat dia 07 de febrer.

Per tal motiu repartirem hui dimecres 09 de febrer la informació completa sobre l’administració de la segona dosi novament i també us adjuntarem nova autorització per rebre la segona dosi de la vacuna que cal omplir i signar les famílies de 4t, 5é i 6é d’Educació Primària.
Sense aquesta no es podrà rebre la segona dosi.

Podeu descarregar-vos des d’ACÍ el model complet de la informació per a les famílies sobre la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 i el també des d’ACÍ el model de l’autorització que cal emplenar i signar.

Recordeu que és obligatori acompanye l’alumna o alumne que hi vaja a rebre la dosi de la vacuna una persona adulta i que cal informar de quí serà aquesta omplint i signant la part de baix d’aquest full informatiu.

Demanant-vos disculpes quede a la vostra disposició.

El director.

 

Estimadas familias,

Días pasados os repartirmos información sobre la administración de la segunda dosis de la vacuna frente el COVID-19 para vuestras hijas o hijos. Ahora hemos detectado un error en el escrito repartido en formato papel, siendo correcta la información publicada en la web del Centro el pasado día 07 de febrero.

Por tal motivo repartiremos hoy miércoles 09 de febrero la información completa sobre la administración de la segunda dosis nuevamente y también os adjuntaremos nueva autorización para recibir la segunda dosis de la vacuna que deben rellenar y firmar las familias de 4º, 5º y 6º de Educación Primaria.
Sin esta autorización no se podrá recibir la segunda dosis de la vacuna.

Podéis descargaros desde AQUÍ el modelo completo de la información para las familias sobre la segunda dosis de la vacuna ante el COVID-19 y también desde AQUÍ el modelo de la autorización que debe rellenarse y firmarse obligatoriamente.

Recordad que es obligatorio acompañar a la alumna o alumno que vaya a recibir la dosis de la vacuna una persona adulta y debéis informar al colegio de quién será esta rellenando y firmando la parte de abajo de esta  hoja informativa.

Pidiéndoos disculpas quedo a vuestra disposición.

El director.

 

Informació molt important sobre l’administració de la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 a l’alumnat de 4t, 5é i 6é d’Educació Primària.

Bonvolgudes famílies,

Passat dia 02 de febrer vam enviar un escrit informatiu i una autorització a totes les famílies dels nivells de quart, cinqué i sisé curs d’Educació Primària informant-vos de que el proper divendres 11 de febrer serà administrada la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 al nostre centre pel personal sanitari que es desplaçara del Centre de Salut de la nostra localitat.

A més de l’alumnat d’aquest grups podrà rebre la primera dosi de la vacuna aquell alumne que per diferents motius no se li va poder administrar en el seu moment. Si alguna alumna o alumne va infectar-se de la COVID-19 abans de l’administració de la vacuna, se li administrarà una sola dosi de vacuna a partir de les 8 setmanes després del diagnòstic de la infecció.

Als següent enllaços podràs descarregar el full informatiu sobre la vacuna i el document d’autorització de la vacunació de menors a l’àmbit escolar tant en valencià com en castellà:

Informació sobre la vacunació en valencià.
Informació sobre la vacunació en castellà.

Autorització de la vacunació en valencià (model 01/02/2022)
Autorització de la vacunació en castellà (model 01/02/2022)

NO PODRÀ VACUNAR-SE CAP ALUMNE QUE NO DISPOSE DE L’AUTORITZACIÓ SIGNADA.

Tota alumna o alumne haura d’anar acompanyat d’un familiar, o de qualsevol altra persona adulta en la qual hagen delegat els seus representants legals, al moment de la vacunació. 
Si no li acompanya cap persona adulta no se li podrà administrar la seua dosi.
Des del Centre hem preparat un escrit informatiu per indicar quina persona serà la que acompanye a la vostra filla al moment de l’administració de la vacuna. Aquest escrit vos serà repartit aquesta vesprada per l’alumnat de 4t, 5é i 6é curs i també vos el podeu descarregar des d’ACÍ.

Aquest escrit cal entregar-lo complimentat i signat com a molt tard proper dimecres 09 de febrer a les 09:00 hores a la tutora o tutor corresponent. Si la vostra filla o fill va a rebre la primera dosi i és 5INFA, 1PRIA, 1PRIB, 2PRIA, 2PRIB, 3PRIA o 3PRIB, cal o bé vos descarregueu l’autorització d’acompanyament o se la demaneu a la vostra tutora.

L’horari aproximat per vacunar els diferents grups proper divendres 11 de febrer és el següent:

5INFB: de 08:50 a 09:05 hores.
4PRIA: de 09:05 a 09:15 hores.
6PRIA: de 09:15 a 09:25 hores.
6PRIC: de 09:25 a 09:35 hores.
4PRIB: de 09:35 a 09:45 hores.
5PRIA: de 09:45 a 09:55 hores.
6PRIB: de 09:55 a 10:05 hores.
5PRIB: de 10:05 a 10:15 hores.
Primera dosi d’altres cursos: a partir de les 10:15 hores.

Es demana a la persona que hi vaja a acompanyar a l’alumna o alumne siga a la porta B d’accés al recinte escolar amb la suficient antelació i es recorda que els horaris establerts són una orientació.
PER AGILITZAR EL PROCÉS I EVITAR ERRADES AL REGISTRE, ÉS RECOMANABLE QUE LA PERSONA ADULTA QUI ACOMPANYE A L’ALUMNA O ALUMNE A LA VACUNACIÓ VINGA AMB LA TARGETA SIP DE LA PERSONA QUE VA A REBRE LA VACUNA.

Moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració en benefici de tota la nostra Comunitat Educativa.

Salut i salutacions!!!

 

 

 

 

 

 

30 de gener 2022 : Dia de la Pau

Aquest CURS 2021-22 celebraren al SANCHIS un dia de la PAU diferent i especial.
El color simbòlic de la PAU és el blanc, però tots els colors poden ser COLORS de PAU.
Tradicionalment, es representa la pau amb un colom blanc que porta una branqueta d’olivera al seu bec, però en el món existeixen coloms de tots els colors i ells també poden ser un símbol de PAU.

Celebrem els «COLORS DE LA PAU»!!!
Enguany no podrem celebrar un acte amb TOTES i TOTS al pati, com en altres cursos, la pandèmia i
les mesures COVID són les culpables d’això.
Des de les AULES i els CICLES vam realitzar activitats per commemorar aquest
DIA de la PAU, el 30 de GENER 2022.
Divendres passat 28 de gener vam celebrar la nostra PAU  MULTICOLOR. Aquesta PAU que ens aporta AMOR, AMISTAT, FELICITAT… Cada classe en una cinta de color havíem escrit «PARAULES PER LA PAU» que ens comprometiem amb els nostres companys i les nostres companyes…
El nostre arbre del Col·le, l’OMBÚ, ens mirava atentament  i amb una mica de gelosia o enveja mirava recelós que les cintes anavem a penjar-les en un altre arbre, amic seu, i no en ell… 
INFANTIL, els més xicotets de l’Escola, escrigueren paraules en el GROC, el ROIG i el BLAU :

 

Les cintes de COLORS  del 1r. Cicle, la ROSA i la TARONJA volarien perquè eixes paraules
se les emportara el vent cap a altres llocs…

TOT el SANCHIS JUNTS i JUNTES !!
La nostra ACTIVITAT comuna per a aquesta celebració de la
PAU 2022, va ser una activitat amb molt de COLOR i les cintes VERDS del 2n. Cicle també volaren al vent.


Perquè tots els coloms poden ser coloms de la pau i tots els XIQUETS i XIQUETES poden ser defensors de la PAU, qualsevol que siga el seu color. Les cintes «BEIG» i MORADES del 3r. Cicle  més nombroses
amb les seues paraules per la defensa de la Pau.

L’ARBRE que havíem elegit per a penjar les cintes s’anava a posar content, tant feliç i content com els xiquets i les xiquetes de veure-les volar… Els més xicotets les miraven amb alegria, eixa alegria contagiosa
amb la que volen contagiar-nos de PAU, PAU, PAU…

Tots buscaven la seua cinta volar i la seua paraula, la més important, per AJUDAR a fomentar la PAU.

La PAU és cosa de TOTES i TOTS , perquè tots volem ser persones SOLIDÀRIES i tractar-nos bé.

Paraules com RESPECTE, TOLERÀNCIA i LLIBERTAT , paraules de PAU si creiem en elles, si tenim voluntat i fem un esforç, de segur que l’aconseguirem…

Les activitats van ser un èxit a les aules dels més xicotets, on la paraula PAU va trobar sentit…

Xiquets i xiquetes del 2n Cicle del SANCHIS crearen el seu arbre de paraules amb COLOR de la PAU
GRÀCIES a TOTES i TOTS !!!

La millor RECEPTA per a la PAU la va donar l’alumnat del 3r Cicle amb la seua «MÀQUINA de la PAU«
Els seus «SQUISHY» foren les seues «PARAULES de PAU»


TOTES i TOTS A UNA VEU amb les NOSTRES PARAULES de PAU
penjades en el NOSTRE ARBRE de la PAU

S de SOLIDARITAT, 

A de  AMOR, 

N de NOW (Ara), 

C de  COMPRENSIÓ, 

H de HOPE (Esperança),

I de  IGUALTAT
,

S de  SMILE (Somriure).