Monthly Archives: septiembre 2018

Informació del menjador per al mes d’Octubre.

Estimades famílies,

Us informem que ja hi és publicat el menú del menjador per al mes d’octubre, si voleu consultar-lo podeu picar ACÍ

Aprofitem aquesta entrada per informar-vos que vos enviarem al llarg del cap de setmana informació del rebut del menjador del vostre fill o filla al vostre correu electrònic personal. Si detecteu qualsevol errada o voleu més informació sobre el rebut, vos esperem en Secretaria el proper dilluns de 09:10 a 10:00 hores.

El rebut del menjador serà carregat al vostre compte bancari el proper dia 10 d’octubre.

Salutacions ben cordials.

La Comissió del Menjador del Sanchis

 

Vols comprar-ne una nova samarreta del Sanchis?

El centre disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’ Educació Física amb una samarreta tècnica de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2018-2019, el professorat del col·legi i amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte.

            Si el curs passat ja hi estaves al centre segurament ja comprares la teua samarreta. Si aquest curs vols comprar-ne una altra ara és el moment de fer la comanda… Tant a les 09:00 com a les 13:00 hores, des del dilluns 24 fins dijous 27, serà personal de l’AMPA a la vostra disposició al rebredor de l’edifici de primària perquè pugues provar-li al teu fill o filla la samarreta i faces la reserva.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà  de sis euros.

            Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar, el preu per samarreta és de dos euros.  

        Rebeu una cordial salutació.
El Director.

Publicada la Resolució que determina les puntuacions per aconseguir la Beca de Menjador.

Aquest matí la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicada la Resolució que determina les puntuacions per obtenir Beca de Menjador per al present curs escolar 2018-2019.

Els tipus de beques per al present curs són:

Beca amb una puntuació de 20 punts no pagarà res per cada menú.
Beca amb una puntuació de 19 punts pagarà 0,25€ per cada menú.
Beca amb una puntuació de 18 punts pagarà 0,75€ per cada menú.
Beques amb una puntuació de 17, 16, 15 i 14 punts pagaran 1,25€ per cada menú.
Beca amb una puntuació de 13 punts pagarà 1,75€ per cada menú.
Beques amb una puntuació de 12, 11, 10, 9 i 8 punts pagaran 2,25€ per cada menú.

Si la vostra filla o fill es queda al menjador aquest mes de Setembre i apareixen a la Resolució provisional amb puntuació compresa entre 20 i 8 punts li aplicarem l’import corresponent des del primer menú servit en aquest mes.

Si la vostra filla o fill té concedida la beca segons les puntuacions anteriors i hores d’ara no es queda al menjador i voleu que es quede, és necessari demà matí passeu per Secretaria i parleu amb Paca o Salva per indicar-los els dies que els vostres fills o filles es quedaran al menjador.

Rebeu una cordial salutació.

La primera Sirena Musical del curs 2018-2019.

És costum a la nostra escola iniciar i finalitzar les classes amb una cançò que ens faça recordar algun fet important, que ens faça pensar i inclús que com a persones individuals pugam millorar i crèixer.

La primera cançò que sona en el curs considerem és com una targeta de presentació del que com a Centre volem aconseguir amb el nostre alumnat i res millor que fer una dedicatòria molt especial a totes les dones que s’han dedicat a la música en qualsevol de les seues vessants i hem considerat que allò queda resumit amb una peça de la reina del soul:

Aretha ha segut una gran defensora dels drets civils de totes les persones, sense importar-li ni el sexe ni el color de la pell. Si vols escoltar la cançò «Think» ara és el moment:

A la nostra escola, igual que va fer Aretha Franklin durant tota la seua vida, som grans defensors de la llibertat de totes les persones, sense importar-nos ni sexe, ni color.
Considerem que amb més educació, respecte i formació podem millorar totes i tots com a persones i ajudar a les altres persones que hi conviuen al nostre costat.

Moltes gràcies Aretha per tot el teu ensenyament.

Informació sobre el menjador del Sanchis.

Alaquàs, a 10 de setembre de 2018.

Estimada família:

            Us informem que les beques de menjador aquest curs són des de setembre fins a juny i que les llistes definitives de beques de menjador encara no hi són publicades. Al moment de la publicació sabrem en quants punts donen la beca. Vos informarem properament.

            L’horari del menjador als mesos de setembre i juny serà de 13:00 a 15:30 hores. Entre els mesos d’octubre a maig serà de dilluns a dijous de 12:45 a 15:30 hores i divendres serà de 13:00 a 15.30 hores. L’AMPA del col·legi organitzarà activitats extraescolars a l’horari del menjador i els divendres de 15:30 a 17:00 hores, sempre que hi comptem amb un nombre mínim d’alumnat participant.

Per al present curs el preu del menú i dia és de 4,25 euros. Els i les alumnes becats i becades abonaran la quantitat que determine Conselleria i el pagament es realitzarà únicament domiciliant el rebut en tots els casos, tant pels alumnes becats, fixes o ocasionals.

            L’alumnat fixe (es considera fixe tot l’alumnat que vaja a utilitzar el menjador mes de cinc voltes en un mes) i els becats pagaran el servei de menjador el dia 10 de cada mes. Se’ls carregarà al compte que determinen un rebut per tots els dies que hi ha menjador durant el mes mitjançant domiciliació bancària. Si el vostre fill o filla no es queda a dinar un dia determinat cal avisar-lo abans de les 09:15 hores per telèfon, correu electrònic o nota escrita dipositada a la bústia del menjador, per tal de que no siga encomanat el menú i vos retorne la Comissió del Menjador, al mes següent, les quantitats dels menús no consumits. Si un alumne es posa malalt al llarg del matí i no es quedara al menjador eixe dia, no retornarem el preu d’aquest dinar, ja que hi està encomanat en la cuina el seu menú.

Al llarg de la primera setmana del curs us repartirem un full amb la informació que la Comissió del Menjador té sobre el vostre fill o filla, els dies previstos que es quedarà a la setmana i la quantitat a pagar per vosaltres per dia, seguint allò marcat sobre la puntuació de les beques del curs passat, ja que hores d’ara no tenim informació definitiva sobre la concessió de les beques; a més de les dades telefòniques, de correu electrònic i informació sobre el número de compte bancari on carregar els rebuts.

            ÉS MOLT IMPORTANT QUE SI NO VA A QUEDAR-SE AL MENJADOR, O EL FARÀ EN ALTRES DIES DISTINTS ALS INDICATS,  ENS HO COMUNIQUEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER FER ELS CANVIS I AJUSTAR CORRECTAMENT EL REBUT A PASSAR-VOS, SI ÉS QUE VOS CORRESPON.

            L’alumnat ocasional dipositarà a la bústia del menjador una sol·licitud per tal de quedar-se a dinar eixe dia, la qual es pot recollir a la taula del conserge. La bústia es trobarà a la porta exterior per on entren els alumnes fins les 09:10 hores. Passada aquesta hora no es podrà sol·licitar cap menú més.

El pagament dels menús servits a l’alumnat ocasional es realitzarà igualment mitjançant domiciliació bancària a mes vençut, el dia 10 de cada mes,  amb un preu de 4,25 euros per menú servit.

            Si per qualsevol raó es deixa de pagar un rebut, de forma automàtica, es deixarà de fer ús del servei i l’alumne no podrà quedar-se al menjador fins que la família no abone el mes no cobrat. Els rebuts tornats es pagaran per finestreta al banc que vos indicarem.

            Tot alumne que necessite d’una dieta especial, per motius religiosos o problemes mèdics, cal que la demane al servei de menjador per escrit, adjuntant si és el cas, l’informe del metge.

Si el seu fill o filla necessita un dia concret “dieta blana” per prescripció mèdica, caldrà adjuntar escrit del metge on s’especifique aquesta dieta i la duració; sense aquest document no es canviarà cap menú.

            Si hi haguera qualsevol tipus d’incident amb el vostre fill o filla, les monitores es posaran en contacte el mes ràpidament possible. La coordinadora de les monitores, Paca, de 09:15 a 10:00 hores, vos pot atendre.

Quedem a la vostra disposició per tal de poder aclarir qualsevol dubte que puga sorgir relacionat amb el servei oferit pel menjador de l’escola.

La Comissió del menjador

 

Informació sobre l’inici del curs 2018-2019.

Els informem de qüestions bàsiques de cara al present curs escolar:

HORARI.

En els mesos de setembre i de juny les classes es desenvoluparan en jornada única de 09:00 a 13:00 hores. El menjador funcionarà de 13:00 a 15:30 hores.

D’octubre a maig les classes seran en dues sessions: MATÍ de 09:00 a 12:45 hores de dilluns a dijous, mentre que els divendres finalitzaran a les 13:00 hores. Per la VESPRADA de 15:30 a 17:00 hores de dilluns a dijous. El divendres no hi ha classe per la vesprada. El menjador funcionarà de 12:45 a 15:30 hores de dilluns a dijous i els divendres hi estarà obert de 13:15 a 15:30 hores.

 Segons acord del Consell Escolar de data 04 de juliol de 2012:

  1. Les portes del Centre s’obriran 5 minuts abans de l’hora d’entrada i quan sone la sirena musical tots els familiars abandonaran el recinte escolar. Una vegada tot l’alumnat haja entrat en l’edifici s’obrirà la porta del carrer de vianants perquè les famílies puguen realitzar gestions administratives, si ho necessiten. La porta que dóna accés des de la Puríssima només s’obrirà a l’hora d’entrada i eixida del centre. La porta d’accés junt l’Institut s’obrirà a les 09:00 i a les 17:00 hores, mentre hi ha servei de menjador hi serà tancada com a mesura de seguretat.
  2. Passats 10 minuts de l’hora d’entrada les portes es tancaran i cap alumne podrà accedir al Centre eixe matí o vesprada sense justificant mèdic. En aquests casos el xiquet o xiqueta accedirà a SOLES a la classe, el familiar no podrà accedir a l’edifici per no interrompre el normal desenvolupament de la classe.
  3. A la finalització de les classes l’alumnat serà arreplegat per l’adult encarregat de la seua custòdia llevat que els seus familiars directes hagen autoritzat que es pot anar a soles a casa per escrit.
  4. Si es produïren retards injustificats bé a l’entrada o l’eixida (recollida dels alumnes) i aquesta situació es repetira amb certa assiduïtat es donarà compte als Servicis Socials de l’Ajuntament.

La bústia del menjador estarà situada en la part exterior de la porta del carrer de vianants.

Si necessiten comentar-li qualsevol cosa a la tutora o tutor de la seua filla o fill utilitzen l’agenda.

Es recorda que l’alumnat NO PODRÀ dur telèfon mòbil ni altres aparells electrònics com són gravadores de veu o imatge, mp3… ni durà de casa balons o qualsevol altre material esportiu. Tampoc al temps del menjador escolar.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES.

L’hora de tutoria serà dilluns de 12:45 a 13:30 hores. (Al setembre i juny de 13:00 a 14:00 hores el mateix dia). És convenient parlar prèviament amb la mestra o mestre per a concretar l’entrevista.

Al llarg del curs es realitzaran diverses reunions amb els docents dels seus fills i filles, aquestes es realitzaran a partir de les 13:00 hores, perquè les famílies puguen deixar les seues filles o fills atesos.

 L’alumnat no podrà romandre en el recinte escolar ni en les reunions amb les famílies, si és que no es queden al menjador.

L’horari d’atenció del Director serà de 09:15 a 10:00 hores excepte dimarts; l’horari d’atenció de la Cap d’Estudis i del Secretari es concretarà al mes d’octubre.

BUTLLETINS INFORMATIUS A LES FAMÍLIES.

Els butlletins es repartiran tres vegades durant el curs, el 21 de desembre (1a avaluació); 29 de març (2a avaluació) i el 20 de juny (3a avaluació) .

CALENDARI ESCOLAR.

Les classes s’imparteixen des del 10 de setembre de 2018 fins el 20 de juny de 2019, ambdós inclosos.  

Seran festius els dies 09 i 12 d’octubre; 01 i 02 de novembre, 06 i 07 de desembre; el 18 i 19 de març i l’01de maig. Si la Generalitat atorga com festiu el 18 de març, serà no lectiu el 08 d’octubre. Si no donés  temps a publicar-lo, ho seria el 30 d’abril.

Les vacances de Nadal seran del 24 de desembre de 2018 al 04 de gener de 2019, ambdós inclosos.

Les vacances de Pasqua seran del 18 al 29 d’abril, ambdós inclosos.

Esperem i agraïm la seua col·laboració.

Alaquàs, a 10 de setembre de l’any 2018.

L’equip directiu de l’escola

BENVINGUTS AL SANCHIS

EDUCAR  és facilitar les condicions perquè xiquetes i xiquets puguen ser qui ja són.

Els Xiquets i les Xiquetes del «SANCHIS»  iniciem hui un nou curs, i el nostre «Ombú» ens espera un poquet diferent, però segur creixerà amb TOTS nosaltres… I les noves branques li donaran sàvia nova com l’alumnat que arribarà per primera vegada al nostre col·le…

Totes les XIQUETES i els XIQUETS  del  CEIP MAESTRO SANCHIS ALMIÑANO
comencem el Curs 2018-2019 i ho anem a fer :
CREANT
PARTICIPANT
EXPLORANT
COMPARTINT
ESTIMANT
A la nostra ESCOLA  participem  TOTS  Mares i Pares, Professors i Professores, Xiquetes i Xiquets …
en la nostra EDUCACIÓ.
Sabem fer coses divertides sense oblidar que APRENDRE serà el més important …


CURS   2018 – 2019