Monthly Archives: septiembre 2017

El Sanchis busca eslògan!

Totes les grans marques disposen d’un logotip, imatge o segell que els identifica. Està clar que al Sanchis la nostra imatge és el majestuós arbre que hi ha al pati d’Educació Primària, el nostre Ombú!

                Però tirem en falta comptar amb un lema, o eslògan,  que ens identifique… de segur que si veus escrit “Think different” pensaràs en Apple; o  “Vuelve a casa por Navidad” pensaràs en el torró El Almendro o “y siguen, siguen, siguen…” amb bateries Energizer…

       Considerem que ha aplegat el moment de comptar amb el millor lema i per tal motiu vos proposem un concurs a tot l’alumnat del centre i a les seues famílies…

Inventa’t el millor lema per a la nostra escola!

            Les condicions són fàcils de complir: té que ser original,  com a molt el pots crear amb sis paraules i nosaltres el publicarem tant en valencià, castellà i anglés.

Si vols participar sols cal diposites la part de baix d’aquest full complimentat a la bústia roja que trobaràs al rebredor de l’edifici de primària fins el dia 13 d’octubre.

El premi serà que la vostra frase passarà a ser l’eslògan del centre.

Animeu-vos!

Ací pots descarregar-te la plantilla per plasmar el teu lema.

BENVINGUTS AL CURS 2017-2018

BIENVENIDAS  al  nuevo  Curso Escolar  …
WELCOME  to  our school

BENVINGUTS  al «SANCHIS» ,  la nostra  Escola …
Tots nosaltres volem una escola on crèixer al costat dels altres, un lloc on poder desplegar
la creativitat, les nostres emocions i tots els nostres potencials …
La meua escola volem que siga el lloc on l’altre m’accepte, m’inclou, m’integra prenent les diferències…
Un lloc on puc donar i rebre, un lloc on puc ser…
Aquest lloc serà i és la meua ESCOLA …
TOTS  formarem part aquest curs de la nostra escola, el «SANCHIS», dels més xicotets als més grans …

TOTS creixerem al costat de nous amics i amigues …

TOTS caminarem al mateix pas amb diferents sabatilles …

TOTS viurem, segur, bons moments i que més endavant es convertiran en records …

 

 

 

 

 

 

 

La Sirena Musical de la setmana del 25 al 29 de setembre.

La passada setmana vam entrar i eixir del col·le amb la banda sonora de la nova pel·lícula de Tadeo Jones cantada per David Bisbal.

Per a la propera setmana canviem completament d’estil i escoltarem una cançó cantada en anglés:
The Lumineers és una banda de rock folk formada ara per cinc membres, al seu inici en 2012 eren tres. 
El seu so es caracteritza per tornar a les arrels del folk més tradicional nord-americà i utilitzen en moltes de les seues composicions la mandolina, la guitarra, l´acordió i el violoncel.

El tema que escoltarem, «Ho Hey», va ser la banda sonora de la pel·lícula «El lado bueno de las cosas» (2013), nominada a vuit òscars!

Al col·le, com en la vida, tot depén de com es miren les coses… si afrontes les situacions de forma positiva possiblement tot vaja molt millor del que esperes!

Aquesta cançó és tot un cant d’optimisme, tal i com ho és el Sanchis!!!

Si vols gaudir de la cançó pica sobre el següent vídeo:

Necessites comprar una nova samarreta del Sanchis?

Des del curs passat vam posar en marxa un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’ Educació Física amb una samarreta tècnica de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2016-2017, el professorat del col·legi i amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte.      

Si el curs passat ja hi estaves al centre segurament ja comprares la teua samarreta. Si aquest curs vols comprar-ne una altra ara és el moment de fer la comanda… Tant a les 09:00 com a les 13:00 hores, des del dimecres 20 fins divendres 22, serà  personal de l’AMPA a la vostra disposició al rebredor de l’edifici de primària perquè pugues provar-li al teu fill o filla la samarreta i faces la reserva.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà de sis euros.

  Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar el preu per samarreta és de dos euros, ja que hi estan subvencionades pel centre. Si vas fer la comanda al mes de juliol, no fa falta tornes a reservar-la, ja que als llistats ja figura la vostra reserva, el que sí has de fer és passar a l’horari establert per tal de pagar-la.

            Rebeu una cordial salutació.

 

Menú del menjador del mes de setembre.

Us informem que ja hi és a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de setembre. Si vols, el pots descarregar picant ACÍ.

També podràs trobar el menú i les normes de funcionament del menjador dins la pestanya superior de «Menjador»

Aprofitem el correu per comunicar-vos que el rebut del menjador corresponent al mes de setembre el passarem al vostre banc el proper dia 22 de setembre.

Salutacions cordials.

Informació sobre l’inici del curs 2017-2018.

Els informem de qüestions bàsiques de cara al present curs escolar:

HORARI.
En els mesos de setembre i de juny les classes es desenvoluparan en jornada única de 09:00 a 13:00 hores. El menjador funcionarà de 13:00 a 15:30 hores.

D’octubre a maig les classes seran en dues sessions: MATÍ de 09:00 a 12:45 hores de dilluns a dijous, mentre que els divendres finalitzaran a les 13:00 hores. Per la VESPRADA de 15:30 a 17:00 hores de dilluns a dijous. El divendres no hi ha classe per la vesprada. El menjador funcionarà de 12:45 a 15:30 hores de dilluns a dijous i els divendres hi estarà obert de 13:15 a 15:30 hores.

Segons acord del Consell Escolar de data 04 de juliol de 2012:

  1. Les portes del Centre s’obriran 5 minuts abans de l’hora d’entrada i quan sone la sirena tots els familiars abandonaran el recinte escolar. Una vegada tot l’alumnat haja entrat en l’edifici s’obrirà la porta del carrer de vianants perquè les famílies puguen realitzar gestions administratives, si ho necessiten. La porta que dóna accés des de la Puríssima només s’obrirà a l’hora d’entrada i eixida del centre.
  2. Passats 10 minuts de l’hora d’entrada les portes es tancaran i cap alumne podrà accedir al Centre eixe matí o vesprada sense justificant mèdic. En aquests casos el xiquet o xiqueta accedirà a SOLES a la classe, el familiar no podrà accedir a l’edifici per no interrompre el normal desenvolupament de la classe.
  3. A la finalització de les classes l’alumnat serà arreplegat per l’adult encarregat de la seua custòdia llevat que el pare o la mare hagen autoritzat que es pot anar a soles a casa.
  4. Si es produïren retards injustificats bé a l’entrada o l’eixida (recollida dels alumnes) i aquesta situació es repetira amb certa assiduïtat es donarà compte als Servicis Socials de l’Ajuntament.

La bústia del menjador estarà situada en la part exterior de la porta del carrer de vianants.

Si necessiten comentar-li qualsevol cosa a la tutora o tutor del seu fill/a utilitzen l’agenda.

Es recorda que l’alumnat NO PODRÀ dur telèfon mòbil ni altres aparells electrònics com són gravadores de veu o imatge, mp3… ni durà de casa balons o qualsevol altre material esportiu.Tampoc al temps del menjador escolar.

ATENCIÓ A PARES I/O MARES.
L’hora de tutoria serà els dilluns de 12:45 a 13:30 hores (Al setembre i juny de 13:00 a 14:00 hores el mateix dia). És convenient parlar prèviament amb el mestre/a per a concretar l’entrevista.

Al llarg del curs es realitzaran diverses reunions amb els docents dels seus fills i filles, aquestes es realitzaran a partir de les 13:00 hores, perquè les famílies puguen deixar els seus fills/es atesos. Tant la reunió d’inici de curs, com la de la primera i de la segona avaluació es realitzarà en divendres a ser possible. L’alumnat no podrà romandre en el recinte escolar ni en les reunions amb els pares i/o mares.

L’horari d’atenció del Director serà de 09:15 a 10:00 hores excepte dimarts, l’horari d’atenció del Cap d’Estudis i de la Secretaria es concretarà al mes d’octubre.
BUTLLETINS INFORMATIUS A LES FAMÍLIES.

Els butlletins es repartiran tres vegades durant el curs, el 22 de desembre (1a avaluació); 28 de març (2a avaluació) i el 22 de juny (3a avaluació) .
CALENDARI ESCOLAR.

Les classes s’imparteixen des de l’11 de setembre de 2017 fins el 22 de juny de 2018, ambdós inclosos.

Seran festius els dies 09 i 12 d’octubre; 01 de novembre, 06, 07 i 08 de desembre; el 16i 19 de març i el 30 d’abril i l’01de maig.

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre de 2017 al 07 de gener de 2018, ambdós inclusivament.

Les vacances de Pasqua seran del 29 de març al 08 d’abril, ambdós inclosos.

Esperem i agraïm la seua col·laboració.

Alaquàs, a 11 de setembre de l’any 2017.

El Director.

Informació inicial del menjador escolar per al curs 2017-2018

Estimada família:

                  Us informem que les beques de menjador aquest curs són des de setembre fins a juny i que les llistes definitives de becats de menjador encara no hi són publicades. Al moment de la publicació sabrem en quants punts donen la beca.
Vos informarem properament.

                  L’horari del menjador als mesos de setembre i juny serà de 13:00 a 15:30 hores. Entre els mesos d’octubre a maig serà de dilluns a dijous de 12:45 a 15:30 hores i divendres serà de 13:00 a 15.30 hores. L’AMPA del col·legi organitzarà activitats extraescolars a l’horari del menjador i els divendres de 15:30 a 17:00 hores, sempre que hi comptem amb un nombre mínim d’alumnat participant.

Per al present curs el preu del menú i dia és de 4,25 euros, si és que la Conselleria manté el preu de cursos passats. (Els i les alumnes becats i becades abonaran la quantitat que determine Conselleria) i el pagament es realitzarà únicament domiciliant el rebut en tots els casos, tant pels alumnes becats, fixes o ocasionals.

                  L’alumnat fixe (es considera fixe tot l’alumnat que vaja a utilitzar el menjador mes de cinc voltes en un mes) i els becats pagaran el servei de menjador entre el dia 10 de cada mes. Se’ls carregarà al compte que determinen un rebut per tots els dies que hi ha menjador durant el mes mitjançant domiciliació bancària. Si el vostre fill o filla no es queda a dinar un dia determinat cal avisar abans de les 09:15 hores per telèfon, correu electrònic o nota escrita dipositada a la bústia del menjador per tal de que no siga encomanat el menú i vos retorne la Comissió del Menjador, al mes següent, les quantitats dels menús no consumits. Si un alumne es posa malalt al llarg del matí i no es quedara al menjador eixe dia, no retornarem el preu d’aquest dinar perquè ja hi està encomanat en la cuina el seu menú.

A principi del mes de setembre us repartirem un full amb la informació que la Comissió del Menjador té sobre el vostre fill o filla, els dies previstos que es quedarà a la setmana i la quantitat a pagar per vosaltres per dia si no teniu concedida l’ajuda; a mes de les dades telefòniques, de correu electrònic i informació sobre el número de compte bancari on carregar els rebuts.

                  Si la Conselleria us concedeix la beca nosaltres vos ajustarem el preu, però si no us concedeixen l’ajuda vos passarem un rebut per la quantitat indicada al punt anterior. ÉS MOLT IMPORTANT QUE SI NO VA A QUEDAR-SE AL MENJADOR, O EL FARÀ EN ALTRES DIES DISTINTS ALS INDICATS, ENS HO COMUNIQUEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER FER ELS CANVIS I NO PASSAR EL REBUT.

                  L’alumnat ocasional (el que es queden a dinar com a màxim cinc dies al mes) dipositarà a la bústia del menjador una sol·licitud per tal de quedar-se a dinar eixe dia, la qual es pot recollir a la taula del conserge. La bústia es trobarà a la porta exterior per on entren els alumnes fins les 09:10 hores. Passada aquesta hora no es podrà sol·licitar cap menú mes.

El pagament dels menús servits als alumnes ocasionals es realitzarà igualment mitjançant domiciliació bancària a mes vençut, entre el dia 10 de cada mes, amb un preu de 4,25 euros per menú servit.

                  Si per qualsevol raó es deixa de pagar un rebut, de forma automàtica, es deixarà de fer ús del servei i l’alumne no podrà quedar-se al menjador fins que la família no abone el mes no cobrat. Els rebuts tornats es pagaran per finestreta al banc que vos indicarem.

                  Tot alumne que necessite d’una dieta especial (per motius religiosos o problemes mèdics) cal que la demane a l’encarregat del menjador per escrit, adjuntant si és el cas, l’informe del metge. Si ja el va comunicar el curs passat no cal torne a informar-nos.

Si el seu fill o filla necessita un dia concret “dieta blana” per prescripció mèdica, caldrà adjuntar escrit del metge on s’especifique aquesta dieta i la duració; sense aquest document no es canviarà cap menú.

                  Si hi haguera qualsevol tipus d’incident amb el vostre fill o filla, les monitores es posaran en contacte el mes ràpidament possible. La coordinadora de les monitores, de 09:15 a 10:00 hores, vos pot atendre.

Quedem a la vostra disposició per tal de poder aclarir qualsevol dubte que puga sorgir relacionat amb el servei oferit pel menjador de l’escola.

El director, l’encarregat del menjador i la coordinadora de les monitores.

 

Publicades les llistes provisionals de puntuació de les beques de menjador.

Una vegada més vos donem la benvinguda a un nou curs al CEIP «Maestro Sanchis Almiñano» i volem informar-vos de les «beques del menjador» per al proper curs escolar 2017-2018.

La Conselleria de Cultura, Educació, Investigació i Esport ha enviat als centres educatius huí els llistats provisionals de les beques de menjador per al curs 2017-2018. 

Seguidament podràs veure el llistat provisional d’alumnes amb la puntuació obtinguda:
Llistat provisional amb puntuació.
Properament la Conselleria farà pública la puntuació mínima per obtindre la beca de menjador.
Hores d’ara no la coneguem.

Si el vostre fill o filla no és al llistat anterior pot ser siga al següent llistat, on és l’alumnat en que l’administració ha detectada qualsevol errada o problema:
Llistat provisional d’alumnes amb possibles errades a esmenar.
Passa per Secretaria en horari d’atenció a les famílies i vos informarem.

Si el vostre fill o filla tampoc hi és en aquest llistat passa per Secretaria en horari d’atenció a les famílies i tractarem de donar-vos més informació.

Quedem a la vostra disposició per tal d’ajudar-vos en aquest procés.

Salutacions ben cordials.