Monthly Archives: septiembre 2015

Informació del menjador.

cap-menjadorInformem a totes les famílies que els seus fills o filles siguen usuaris del menjador que fa uns instants hem enviat al seu correu electrònic informació sobre el rebut del menjador a carregar-vos, si és el cas, el proper dia 10 d’octubre al vostre compte bancari.

Recordeu que l’alumnat que és fixe paga de bestreta, mentre que l’usuari ocasional paga a mes vençut.

És molt important si el teu fill o filla és usuari fixe del menjador avises abans de les 09:15 hores el dies que no vaja a assistir al menjador, per tal de que nosaltres no li encomanem el menú i vos els descomptem del rebut del proper mes.

Quedem a la vostra disposició demà dia 01 i el proper dia 02 d’octubre de 09:10 a 10:00 hores per aclarir qualsevol dubte sobre el rebut enviat.

Si vols conèixer el menú del menjador per al proper mes d’octubre pica ACÍ o consulta-lo dins la pestanya superior del «Menjador».

Informació a les famílies per accedir a «Itaca Família»

Captura de pantalla 2015-09-24 a las 21.10.25Amb la finalitat de conciliar la vida laboral i personal de les nostres famílies, tant pel pare com per la mare de qualsevol alumne de nostre centre, per tal de que poden tenir accés a la informació acadèmica del seu fill o filla posem a la seua disposició la web “Itaca Familia“, lloc on podran obtenir informació sobre les qualificacions obtingudes pels seus fills o filles al final de l’avaluació, les faltes d’assistència i de les informacions que els docents els envien.
(Si tenen dos o més fills, en un sols accés, poden obtenir tota la informació de tots els seus fills o filles)

Si vostés volen utilitzar aquest servei gratuït tan sols cal òmpliguen l’escrit que poden descarregar-se  des del següent enllaç:
Sol-licitud accés web “Itaca Família”

La gran majoria de les nostres famílies ja estan donades d’alta al servei, ja que al moment que matriculem als seus fills o filles els demanem aquest consentiment i li enviem la contrasenya d’accés.

Si no recorden la contrasenya o no van demanar utilitzar aquest servei i ara sí que ho necessiten, tan sols cal òmpliguen i entreguen a la Secretaria la sol·licitud abans indicada complimentada i signada.
(Preguem escriguen el correu electrònic on van a rebre la contrasenya en majúscula, per tal evitar errades d’interpretació)

Una vegada rebuda la seua sol·licitud nosaltres li enviarem la contrasenya al seu correu electrònic de forma automatitzada en un termini inferior a 24 hores.
Seguidament li aconsellem entren a la web d’Itaca Família i la canvien per altra més fàcil de recorda per vostés i es susbcriguen a notes, faltes i avisos, així cada vegada que es produisca una novetat seran informats mitjançant correu electrònic a la seua bústia.

Quedem a la seua disposició per aclarir qualsevol dubte relacionat amb aquest tema.

Publicada la llista definitiva de becats de menjador

logobequesUs informem que fa uns instants la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ens ha comunicat la llista definitiva d’alumnes del nostre centre que aquest curs 2015-2016 han obtés la beca de menjador.

Si vols, pots consultar el llistat picant ACÍ

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte referit a aquesta publicació.

Sobre el rebut del menjador de setembre.

Comedor-escolarUs informem que una vegada repartides les fitxes personals de l’alumnat i posades a la nostra base de dades del menjador les esmeses per vosaltres comunicades, el proper dimecres dia 16 de setembre enviarem al vostre banc el rebut del menjador corresponent al mes de setembre.

Recordeu que l’alumnat fixe paga de bestreta i si un dia no va a quedar-se al menjador cal comunicar-lo abans de les 09:15 hores per tal de compensar-lo al rebut del proper mes.

Com és habitual al Sanchis, us enviarem el proper dilluns per la nit comunicació al vostre correu electrònic sobre el rebut a carregar-vos, el qual s’ha fet amb les esmenes per vosaltres comunicades, si és el cas.

Salutacions cordials.

Dades del menjador

cocineroTot l’alumnat, el primer dia de classe, ha tret un full informatiu amb les dades de que disposem en Secretaria.

És molt important reviseu aquestes dades, ja que vos informem dels nombres de teléfon de que disposem, dels vostres correus electrònics, de les dades bancàries per on passar el rebut, dels dies que es va a quedar i del tipus de beca, si és que la té…

És molt important ho revises i si hi ha qualsevol errada ens retornes el full amb les esmenes corresponents per tal de poder avisar-te en cas necessari i evitar-te majors despeses econòmiques.
El termini per fer els canvis és el dia 15 de setembre, ja que…

…el primer rebut d’aquest curs, el del mes de setembre, el passarem al vostre compte el proper dia 16 de setembre. 

Moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració.

Informacions importants sobre el curs 2015-2016.

colorsEls informem de qüestions bàsiques de cara al present curs escolar:

HORARI:
En els mesos de setembre i de juny les classes es desenvoluparan en jornada única de 09:00 a 13:00 hores. El menjador funcionarà de 13:00 a 15:30 hores.
D’octubre a maig les classes seran en dues sessions: MATÍ de 09:00 a 13:15 hores dilluns i divendres; i els dimarts, dimecres i dijous les classes seran de 09:00 a 12:30 hores. Per la VESPRADA de 15:30 a 17:00 hores de dilluns a dijous. El divendres no hi ha classe per la vesprada. El menjador funcionarà de 13:15 a 15:30 hores el dilluns; de dimarts a dijous funcionarà de 12:30 a 15:30 hores i els divendres hi estarà obert de 13:15 a 16:00 hores.

 Segons acord del Consell Escolar de data 04 de juliol de 2012:
Les portes del Centre s’obriran 5 minuts abans de l’hora d’entrada i quan sone la sirena tots els familiars abandonaran el recinte escolar. Una vegada tot l’alumnat haja entrat en l’edifici s’obrirà la porta del carrer de vianants perquè les famílies puguen realitzar gestions administratives, si ho necessiten. La porta que dóna accés des de la Puríssima només s’obrirà a l’hora d’entrada i eixida del centre.
Passats 10 minuts de l’hora d’entrada les portes es tancaran i cap alumne podrà accedir al Centre eixe matí o vesprada sense justificant mèdic. En aquests casos el xiquet o xiqueta accedirà a SOLES a la classe, el familiar no podrà accedir a l’edifici per no interrompre el normal desenvolupament de la classe.
A la finalització de les classes l’alumnat serà arreplegat per l’adult encarregat de la seua custòdia llevat que el pare o la mare hagen autoritzat que es pot anar a soles a casa.
Si es produïren retards injustificats bé a l’entrada o l’eixida (recollida dels alumnes) i aquesta situació es repetira amb certa assiduïtat es donarà compte als Servicis Socials de l’Ajuntament.
La bústia del menjador estarà situada en la part exterior de la porta del carrer de vianants.
Si necessiten comentar-li qualsevol cosa a la tutora o tutor del seu fill/a utilitzen l’agenda.
Es recorda que l’alumnat NO PODRÀ dur telèfon mòbil ni altres aparells electrònics com són gravadores de veu o imatge, mp3… ni durà de casa balons o qualsevol altre material esportiu. Tampoc al temps del menjador escolar.

ATENCIÓ A PARES I/O MARES:
L’hora de tutoria serà els dimarts de 12:30 a 13:30 hores (Al setembre i juny de 13:00 a 14:00 hores el mateix dia) . És convenient parlar prèviament amb el mestre/a per a concretar l’entrevista.
Al llarg del curs es realitzaran diverses reunions amb els docents dels seus fills i filles, aquestes es realitzaran a partir de les 13:30 hores, perquè les famílies puguen deixar els seus fills/es atesos. L’alumnat no podrà romandre en el recinte escolar ni en les reunions amb els pares i/o mares.
L’horari d’atenció del Director serà de 09:15 a 10:00 hores excepte dimarts, l’horari d’atenció del Cap d’Estudis i de la Secretaria serà dilluns de 12:30 a 13:15 hores i dijous de 16:15 a 17:00 hores.

BUTLLETINS INFORMATIUS A LES FAMÍLIES:
Els butlletins es repartiran tres vegades durant el curs, el 22 de desembre (1a avaluació) ; 23 d’abril (2a avaluació) i el 21 de juny (3a avaluació) .

CALENDARI ESCOLAR:
Les classes s’imparteixen des del 10 de setembre de 2015 fins el 21 de juny de 2016, ambdós inclosos.
Seran festius els dies 09 i 12 d’octubre; 07 i 08 de desembre; del 16 al 18 de març i el 02 de maig.
Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre de 2015 al 06 de gener de 2016, ambdós inclusivament.
Les vacances de Pasqua seran del 24 de març al 04 d’abril, ambdós inclosos.

Esperem i agraïm la seua col·laboració.
El Director

NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA: JA CONEGUEM ELS PUNTS PER OBTENIR BECA DE MENJADOR!!!

beques_menjadorSegons informació rebuda des de Conselleria tot alumne que haja obtés una puntuació de 19 o 20 punts a la llista provisional de beques de menjador el present curs té beca concedida i sols pagarà 0,31 euros per menú i dia.
L’alumnat que haja obtés 15, 16, 17 o 18 punts ha obtés també beca per al present curs i pagarà per menú i dia 1,49 euros.

Recordeu que les beques són des del primer dia de classe, es a dir des del 10 de setembre fins el 21 de juny.

Si és necessari fer qualsevol canvi o modificació passeu per Secretaria o parleu amb Paca.

Informació d’inici de curs sobre el menjador.

cap-menjadorUs informem que a la pestanya de d’alt referida al menjador estan penjades les normes d’inici de curs sobre aquest servei.
Seguidament està l’enllaç a eixa informació:

Nota informativa sobre el menjador per les famílies del curs escolar 2015-2016.
Nota informativa sobre el comedor para las familias relativa al curso 2015-2016.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu sobre el servei del menjador al nostre centre.
Salutacions cordials.

L’encarregat del menjador i el director de l’escola.

Beques de Menjador. Molt important!

Bon dia a totes i tots. Ja som ací!

Tot-esta-per-ferIniciem el curs amb importants novetats:

Enguany per primera vegada hi ha becats i becades del menjador des de setembre fins a juny!!!

És molt important consultes els llistats que publiquem seguidament i si cal fer qualsevol reclamació ho faces com a molt tard el dia 10 de setembre, que com ja sabràs és el primer dia de classe.

Hores d’ara publiquem la llista provisional i properament ens comunicaran des de Conselleria amb quina puntuació donen les ajudes de menjador.

Donat que la informació és molt important et preguem s’ho comuniques a la resta de famílies de la teua classe ( o d’altres…) per tal de que totes i tots queden informats abans de l’inici de les classes.

Si vols consultar les peticions admeses a tràmit i que no tenen cap errada pica ACÍ. Si penses que tens dret a més puntuació passa per Secretaria de 12 a 14 hores.

Si el teu fill o filla no hi està al llistat anterior, i vas demanar l’ajuda en juliol, pica ACÍ per si hi ha qualsevol problema.
(Passa per Secretaria de 12 a 14 hores, et comentem el problema detectat, prepara tota la documentació necessària i t’ajudem a presentar la reclamació)
Si tampoc hi està en aquest llistat passa per Secretaria de 12 a 14 hores.

RECORDA, SI CAL PRESENTAR QUALSEVOL RECLAMACIÓ HI HA DE FER-LO EL DIA 10 DE SETEMBRE COM A MOLT TARD.

educar-es