Monthly Archives: junio 2023

GRADUACIÓ 5 ANYS 2023

Graduació 2023 en Educació Infantil en el CEIP M. SANCHIS ALMIÑANO
El dimecres 14  de Juny ha estat carregat d’emocions i comiats, es graduaven els alumnes/as d’INFANTIL de 5 ANYS del nostre COL·LE. El nostre alumnat ha crescut al costat de les seues TUTORES, MªJOSÉ i ANNA i es troben preparats per al seu pas a Primària.

Els nostres XIQUETS i XIQUETES del 2023 es van graduar en companyia de les seues FAMÍLIES i al costat dels seus companys i companyes van gaudir d’un dia molt especial. Ha sigut un comiat ple d’emocions, abraçades i somriures, que estem convençuts que els nostres alumnes no oblidaran.

5 ANYS  A

5 ANYS  B

Gràcies FAMÍLIES !!
ENHORABONA i MOLTA SORT a l’alumnat d’INFANTIL de 5 ANYS,
ens veiem en PRIMÀRIA !!!
Moltes felicitats a les Tutores per la gran labor realitzada!!
Publicades les llistes definitives d’alumnat admés i no admés per al proper curs escolar 2023-2024.

Benvolugudes famílies,

Hem actualitzada la nostra web publicant les llistes definitives d’alumnat admés i no admés per al proper curs escolar 2023- 2024, les quals pots consultar picant ACÍ.

També volem informar-vos que per obtenir la plaça cal fer la matriculació de la vostra filla o fill. Per tal de facilitar aquest procés podeu reservar la cita que vos vinga millor picant ACÍ.

Finalitzem aquesta entrada informant-vos que celebrarem una reunió amb les famílies de dos anys el proper dia 03 de juliol a les 09:30 al menjador del nostre centre, a la qual quedeu totes les famílies d’aquest nivell convidades.

Per les famílies de tres anys celebrarem una reunió de benvinguda el proper dimecres dia 28 de juny a les 09:30 hores al menjador de la nostra escola i esperem comptar amb la vostra assistència, ja que tractarem temes molt importants de cara a facilitar la incorporació de la vostra filla o fill al sistema educatiu.

Salutacions ben cordials.

 

 

Informando sobre la candidatura que se ha presentado para la nueva Junta Directiva del AMPA.

Os informamos que una vez finalizado el término para presentar candidaturas a la Junta Directiva del AMPA sólo se ha presentado una candidatura, la cual está formada por las siguientes personas:

Presidente: Jaume Sánchez Juárez.
Vicepresidenta: Sonia Esteve Roca.
Secretaria: Marta Picazo García.
Tesorero: David Zomeño Pérez.
Vocal: Sandra de la Rosa Redondo.
Vocal: Begoña Ordiñana Perigüell.
Vocal:  Emilio González Nieto.

Esta candidatura será ratificada el próximo día 20 de junio a las 18:15 horas en Asamblea Extraordinaria.

Un saludo.

La presidenta del AMPA:
Miriam Blanco Navarro.

 

Informació molt important per les famílies de 5 anys sobre el XecLlibre.

Amb la finalitat de que l’alumnat de cinc anys, el proper curs escolar 2023-2024, puga disposar del seu XecLlibre de 160 euros per la compra dels llibres de text és necessari complimenteu la vostra sol·licitud de participació al Banc de Llibres de la nostra escola. 

Pots accedir al tràmit picant sobre el quadre roig de la següent imatge:

Si no coneixes el Número d’Identificació de l’Alumne pots aconseguir-lo accedint a ITACA Família.
També el trobaràs en qualsevol dels rebuts del menjador, si és que la teua filla o fill utilitzen aquest servei, preguntant a la tutora o en la secretaria del col·legi. 

Una vegada complimentada la sol·licitud cal siga entregada una còpia impressa a la tutora de la vostra filla o fill.

Si tens qualsevol problema informàtic o no pots imprimir el document parla-lo amb la tutora de la teua filla o fill i tractarem d’ajudar-te.

Salutacions ben cordials.

Informant de la nova ajuda econòmica per a la compra de material escolar no curricular el proper curs escolar.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem sobre la nova ajuda econòmica que ha convocat Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a l’adquisició de material escolar no curricular, destinada a l’alumnat que, estant escolaritzat en els nivells d’Educació Infantil: segon cicle i l’Educació Primària als centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana, i que siga beneficiari d’una ajuda completa de menjador escolar.

Aquesta ajuda es podrà sol·licitar per al curs 2023-2024, a través de l’esborrany de la beca del menjador i caldrà les famílies marquen la casella corresponent de l’ajuda de material escolar, sense necessitat de presentar més documentació.
(Si ja està presentat l’esborrany en Secretaria, a data d’avuí, no cal presentes nova petició, d’ofici les marcarem nosaltres totes les ja presentades)

Les persones que presenten nova sol·licitud d’ajuda de menjador escolar hauran d’emplenar i presentar, a més de la sol·licitud del menjador, aquesta nova sol·licitud d’ajuda de material escolar, la qual pots descarregar-te picant ACÍ

Pots demanar aquesta ajuda respectant aquest calendari i horari:

L’import total de les ajudes es distribuirà proporcionalment entre totes les persones sol·licitants que complisquen amb les obligacions i els requisits per a ser beneficiàries de l’ajuda, amb un import màxim individualitzat de 30 euros.

La justificació de l’ajuda es realitzarà mitjançant la presentació en el centre docent de la factura de la compra a nom de la persona sol·licitant, entre els dies 11 i 29 de setembre de 2023.

L’abonament de les ajudes es realitzarà a través dels centres educatius, una vegada comprovada la documentació justificativa presentada d’acord amb el que es preveu en l’apartat anterior, una vegada rebuda la transferència de l’import de les ajudes.

A les reunions de final de curs vos donarem més informació. 

Salutacions ben cordials. 

PAYASOSPITAL VISITA EL SANCHIS !!


GRACIAS  A  PAYASOSPITAL  POR  HACERNOS  REÍR, PERO SOBRETODO POR REGALAR ALEGRÍA A TOD@S LOS NIÑ@S  DEL  SANCHIS !!

Los PAYASOS, vestidos de doctores con batas de colorines,  forman dúos cómicos y divertidos, visitan a los niños enfermos en el Hospital y los hacen felices por un rato.
Nuestro COLE colaboró estas Navidades con PAYASOSPITAL. Gracias a nuestra AMPA y a las FAMILIAS del centro que con la compra de calendarios contribuimos con Payasospital  y aportamos nuestro granito de arena a su labor tan importante …

La ONG valenciana PAYASOSPITAL recibió el Premio Max de Carácter Social 2023, un reconocimiento a sus 25 años de trabajo continuado en hospitales pediátricos de la Comunitat Valenciana.
ENHORABUENA  PAYASOSPITAL !!!

 

Convocatoria de Asamblea General Extraordinaria del AMPA.

CONVOCATORIA ASAMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA

Alaquàs, 6 de Junio de 2023.


Por la presente, la Junta Directiva del AMPA del CEIP SANCHIS ALMIÑANO, convoca a todos sus asociados a la Asamblea General Extraordinaria que tendrá lugar el MARTES 20 de junio a las 18:00 horas en primera convocatoria y a las 18:15 horas en segunda en la Biblioteca del Centro con el siguiente orden del día:


ORDEN DEL DÍA:

1) Renovación de la Junta Directiva del AMPA para el ejercicio 2023-2024.

 

INFORMACIÓN IMPORTANTE:
1) Todas las personas asociadas al AMPA CEIP SANCHIS ALMIÑANO pueden presentar sus candidaturas del 6 al 9 de junio hasta las 24 horas. Se presentarán en bloque (presidente/a, vicepresidente/a, secretario/a, tesorero/a más los vocales que se considere hasta un máximo de 15 personas, en una lista con nombres y apellidos). Las Candidaturas se enviarán por mail al correo
ampasanchis1@gmail.com.


2) La o las candidaturas se harán públicas conjuntamente en un mismo documento del 12 al 14 de junio por medio de la web del Colegio, representantes de aula, tablón del AMPA y vía WhatsApp.


3) Del 15 al 16 de junio se podrán presentar alegaciones a la lista de candidaturas.


4) El lunes 19 de junio se presentará el listado definitivo de candidaturas.


5) La elección de los miembros de la Junta se celebrará el martes, día 20 de junio mediante voto presencial de los socios/as.


6) Los socios/as que acudan presencialmente deben presentar su DNI.
El sufragio es libre y
secreto.


7) Se facilitará un único papel con las candidaturas, para votar SÓLO habrá que marcar la candidatura elegida.


Esperamos vuestra asistencia. Un Saludo.
La Junta Directiva del AMPA.


Firmado Presidenta: MÍRIAM BLANCO

Informant sobre la Convocatòria d’ajudes de menjador per al curs 2023-2024.

La Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “Ajudes de menjador per al proper curs escolar 2023-2024”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada a la Resolució d’1 de juny de 2023.

Si vosaltres ja heu demanat l’ajuda per aquest curs escolar 2022-2023 podeu confirmar l’esborrany amb les dades de les que disposa l’administració des del document que vos repartirem en aquesta setmana o que vos podeu descarregar de la Web FAMÍLIA dins la pestanya de «Tràmits». Si esteu d’acord amb ell, sols cal imprimir, signar i retornar al centre l’esmentat esborrany seguint el calendari que s’especifica i la Conselleria consultarà les dades de la renda de la unitat familiar i baremarà la sol·licitud. No oblideu comprovar si el nombre de membres de la unitat familiar és correcte i marqueu les circumstàncies sociofamiliars que vos pertoquen.

Si les dades de l’esborrany no són correctes podeu modificar-los directament vosaltres i adjunteu la documentació corresponent. Si no sol·licitàreu l’ajuda per al present curs cal presenteu una nova sol·licitud, la qual hi està en Consergeria i ACÍ, cal l’entregueu complimentada en Secretaria únicament a l’horari indicat i amb la següent documentació:

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:

a)  Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels familiars, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)  Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condemnatòria.
c)  Família monoparental o nombrosa: s’acredita amb el títol de família corresponent.
d)  La resta de circumstàncies: certificats oficials.
e)  No cal justificar la situació d’atur i no cobrar subsidi. Ho fa directament l’Administració d’ofici.
f)  Fotocòpia compulsada del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els familiars com els fills que es consideren membres de la unitat familiar, si és que ha canviat el nombre de familiars des del moment de la matrícula.

Es considera unitat familiar, sempre que conviuen al domicili familiar els familiars i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 i menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda.

CALENDARI PER ENTREGAR L’ESBORRANY SIGNAT O LA SOL·LICITUD:

Dia 7, 12, 14, 16, 19 i 21 de juny: de 08:15 a 08:50 horas i de 13:00 a 14:30 hores.

Dia 8, 9, 13, 15, 20 i 23 de juny: de 13:00 a 14:00 hores.

Fora d’aquest horari no podreu ser atesos, ja que hi som realitzant altres tasques.

La Secretaria del Centro.

DESFILADA DE BARRETS 2023

La Desfilada es celebrarà en horari escolar, una activitat al pati dins del Col·le,
el proper DIMECRES dia 21 de Juny, respectant les normes de convivència tant en la cercavila  com entre els  espectadors/as.

El nostre lema serà  :
«CRÉIXER  AMB  FORTALESA, SOMIAR  AMB  ELS AMICS I LES AMIGUES

AMB  ALEGRIA  I  ENTUSIASME»

Comptem amb vosaltres, FAMÍLIA,  per a posar un bon final
a aquest  Curs 2022-23.

Si piques ACÍ trobaràs tota la informació enviada a les famílies.

GRÀCIES  A  TOTS  !!!