Monthly Archives: junio 2022

21 JUNY 2022 : FI DEL CURS

Al Sanchis eduquem amb el cor!!!

TOTS AQUESTOS XIQUETS I XIQUETES FORMEM PART DEL SANCHIS,
LA NOSTRA ESCOLA

EIXA QUE HEM CONSTRUÏT TOTS NOSALTRES AMB L’AJUDA DE FAMÍLIES, PROFESSORAT I ALUMNAT


INFANTIL  2021-2022

1er. CICLE  2021-2022

2n. CICLE  2021-2022

3r. CICLE  2021-2022


Finalitzat el curs tot l’alumnat del SANCHIS ens volem FELICITAR perquè som uns valents i em pogut de nou amb una situació molt especial amb la Covid al nostre voltant…


També l’alumnat es vol acomiadar dels seus companys i companyes, dels seus professors i professores i desitjar a tot el món un BON ESTIU !! 

FIN DE CURSO 2022 : FIESTA DEL AMPA

El pasado 17 de Junio nuestro alumnado disfrutó de la Fiesta de Fin de Curso, organizada por el AMPA.
 Todos teníamos ganas y un solo objetivo «volver a la normalidad», recuperar algunas de las tradiciones de la Fiesta del AMPA de antes de la pandemia, pero lo más importante fue poder «juntarnos TOD@S» los que formamos la  FAMILIA del SANCHIS.
Todo comenzó con un «Volver a disfrutar» de las actuaciones de los más pequeñ@s con sus bailes y coreografías, pero lo mejor ver que GRANDES ARTISTAS tiene el SANCHIS…

 

La ANIMACIÓN en el gran patio del COLE no faltó para los socios del AMPA. Con talleres, juegos, «palomitas y algodón de azúcar» y bailes con todos los que se atrevieron a «mover el esqueleto»…
GRACIAS a la Empresa de Animación EXPERIENCIA CRIATURES

Para acabar con la cena de Familias, agradecimos el «fresquito» de la noche después de la «ola de calor» de la tarde. Algunos se atrevieron a seguir el ritmo del animador,  niños y niñas, papás y mamás bailaron JUNTOS las canciones de ahora y de siempre.


GRACIAS a todas las FAMILIAS del SANCHIS por hacer posible
una velada tan anhelada…
GRACIAS A NUESTRA AMPA
POR SU LABOR, TRABAJO Y DEDICACIÓN
DURANTE ESTE CURSO ESCOLAR !!!

 

 

Sobre les beques de menjador per al proper curs escolar 2022-2023.

La Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “Ajudes de menjador per al proper curs escolar 2022-2023”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada a la Resolució d’1 de juny de 2022.

Si vosaltres ja heu demanat l’ajuda per aquest curs escolar 2021-2022 podeu confirmar l’esborrany amb les dades de les que disposa l’administració des del document que vos repartirem en aquesta setmana o que vos podeu descarregar de la Web FAMÍLIA. Si esteu d’acord amb ell, sols cal imprimir, signar i retornar al centre l’esmentat esborrany seguint el calendari que s’especifica i la Conselleria consultarà les dades de la renda de la unitat familiar i baremarà la sol·licitud. No oblideu comprovar si el nombre de membres de la unitat familiar és correcte i marqueu les circumstàncies sociofamiliars que vos pertoquen.

Si les dades de l’esborrany no són correctes podeu modificar-los directament vosaltres i adjunteu la documentació corresponent. Si no sol·licitàreu l’ajuda per al present curs cal presenteu una nova sol·licitud, la qual hi està en Consergeria i ACÍ, cal l’entregueu complimentada en Secretaria únicament a l’horari indicat i amb la següent documentació:

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:

a)  Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels familiars, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)  Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condemnatòria.
c)  Família monoparental o nombrosa: s’acredita amb el títol de família corresponent.
d)  La resta de circumstàncies: certificats oficials.
e)  No cal justificar la situació d’atur i no cobrar subsidi. Ho fa directament l’Administració d’ofici.
f)  Fotocòpia compulsada del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els familiars com els fills que es consideren membres de la unitat familiar, si és que ha canviat el nombre de familiars des del moment de la matrícula.

Es considera unitat familiar, sempre que conviuen al domicili familiar els familiars i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 i menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda.

CALENDARI PER ENTREGAR L’ESBORRANY SIGNAT O LA SOL·LICITUD:

Dia 13, 15, 17 i 20 de juny: de 08:15 a 08:45 horas i de 13:00 a 14:30 hores.

Dia 14, 16 i 21 de juny: de 13:00 a 14:00 hores.

Fora d’aquest horari no podreu ser atesos, ja que hi som realitzant altres tasques.

La Secretaria del Centro.