Monthly Archives: octubre 2022

HALLOWEEN 2022

Happy  Halloween  2022
Act  at  school
Language  in disguise  and pumkins
Laughter, chills  or  fears
October 31 Halloween  night  we  celebrate
Wonderful, funny  and  terrifying
Enjoy girls  and  boys
East to west, north to south  we  party
No  one  misses  it


Bienvenidos y Bienvenidas a la FIESTA de HALLOWEEN del SANCHIS.
Las TEACHERS Victoria, María y Rebeca nos animaron a vivir esta fiesta de forma terroríficamente divertida, monstruosamente entretenida y el inglés como idioma entre fantasmas («ghosts»), brujas («witches»), momias («mummies») y esqueletos («skeletons»)…
Comenzamos la semana con la decoración de puertas y pasillos, y por el COLE te podias encontrar cualquier «SER» del más allá, profes montadas en escobas, o niños y niñas ataviados para la ocasión …

Nuestro «CONCURSO DE CALABAZAS» ha sido, un curso más, EXTRAORDINARIO!!!
Esas «PUMPKINS» monstruosas y divertidas, que junto con las «moscas y mosquitos» , que revoloteaban alrededor de ellas, han adornado nuestro hall de Primaria.
El ALUMNADO de INFANTIL y PRIMARIA ha participado con gustos «monstruosos» y «terroríficos» para decorarlas para la ocasión …
GRACIAS a los NIÑ@S participantes y a sus FAMILIAS por su colaboración y participación…

El primer Halloween para los más pequeñ@s del COLE, el alumnado de 3 AÑOS, y sus primeras experiencias en el mundo del «truco-trato»…

En cambio nuestros alumnos/as de 4 AÑOS en este Halloween han encontrado en brujas, fantasmas y vampiros a sus mejores amig@s…

Los niños y niñas de 5 AÑOS se han estrenado en el «Halloween Party Songs» con la «Teacher REBECA» y han aprendido divertidos bailes de momias, esqueletos, zombies …

Entre el alumnado de INFANTIL se encuentran algunos de los ganadores del Concurso de Calabazas :
NEREA CHECA, de 3 AÑOS B como ganadora a la «MEJOR  MINI-CALABAZA»
JIMENA, de 4 AÑOS B, ha sido la ganadora a la «CALABAZA  MÁS  DIVERTIDA»
DAFNE, de 5 AÑOS B, ha sido la ganadora a la «CALABAZA  MÁS  CUQUI»

En PRIMARIA los más pequeños han realizado actividades de Halloween con tutoras y «teachers»…
En PRIMER CICLO gracias a la «Teacher Victoria» han participado en la Halloween Dance, aquí estan los de PRIMERO

Buscar entre el alumnado de 2º de Primaria el más terrorífico disfraz ha resultado muy difícil, porque han triunfado TOD@S  con sus disfraces de Halloween !!! 

Muchos participantes en este Ciclo con sus «PUMPKINS» participan en nuestro Concurso de Calabazas
y aquí están sus ganadores :
En 1ºA se encuentra la ganadora a la «CALABAZA  MÁS  TRADICIONAL», ella es IRENE HERRERA.
En 2ºB SAMUEL  VILLANUEVA, es el ganador a la «CALABAZA MÁS TERRORÍFICA».

En el 2º CICLO los TERCEROS disfrazad@s de Vampiros, Fantasmas, Brujas o Zombies… han disfrutado de esta Fiesta de Halloween… La Teacher Victoria les preparó un baile con el que deleitaron al público del SANCHIS .
Participaron en La Exposición de Calabazas y entre ell@s estuvo la ganadora a «THE BEST PUMPKIN»

 

En 3º y 4º realizaron un Taller de Cocina terrorífico y espeluznante, «Donuts de Vampiro» y «Arañas Negras» fueron los platos para esta mañana de Halloween.

 

En 3ºB está la ganadora, ADRIANA  SALGUERO, del «1er. PREMIO de CALABAZAS», y en 4ºB, MARÍA GARCÍA, premiada a la «CALABAZA MÁS DECORADA»

 

En el 3er. Ciclo en los QUINTOS la Fiesta de Halloween comenzó bien temprano al ponerse la «luna llena»…

Los SEXTOS organizaron su propia Fiesta de Halloween y con la Teacher María prepararon la «Halloween Party Songs»…

En 5ºA está la ganadora, GEMMA  VIERA, a la «CALABAZA MÁS ORIGINAL», y en 6ºB, VEGA MARTÍNEZ, premiada a la «CALABAZA con MEJOR ESCENARIO»

Nuestra FIESTA de HALLOWEEN acabó con el FESTIVAL de BAILES Y CANCIONES terroríficas y monstruosas…
BRAVO por vuestras actuaciones!!! GRACIAS a TOD@S por vuestra participación !!! …

Este curso hemos tenido en el Cole un «PASAJE del TERROR» gracias al ALUMNADO del MENJA de 6ºPRIM  y a la ayuda de las MONITORAS del «MENJADOR» para crearlo …
GRACIAS  A TOD@S, estuvo «terroríficamente chulo» !!!

Al llegar la tarde llegó la Fiesta del HALLOWEEN del AMPA  y de nuevo aparecieron en escena FANTASMAS, VAMPÍROS y BRUJAS

GRACIAS a la organización del AMPA y GRACIAS por vuestra colaboración FAMILIAS !!!


Informant a la Comunitat Educativa sobre els acords al Consell Escolar celebrat el 26 d’octubre de 2022.

Benvolgudes famílies,
Us informem que ahir per la vesprada vam celebrar un Consell Escolar i entre altres coses es va aprovar la Programació General Anual, document que recull:
– La organització i el funcionament general de l’escola.
– La coordinació de les diferents estructures organitzatives entre el personal docent, les famílies i l’alumnat afavorint la participació de tota la comunitat educativa al procés d’ensenyament i aprenentatge.
– L’adaptació dels plans del centre (menjador, foment de la lectura…) a les necessitats i característiques del curs.
– Es presenten les programacions didàctiques, encara que aquest curs, per la introducció de la nova Llei educativa aquestes, s’ajornen.
Es van aprovar tant el Pla anual del menjador, com el Pla anual de foment lector.
Salutacions.

INFANTIL 4 I 5 ANYS A LA LUDOTECA

Aquest curs tornem a visitar la Ludoteca d’Alaquàs. Amb molta felicitat, els xiquets i xiquetes de 4 i 5 anys passen un matí molt divertit de jocs i activitats.

4-ANYS-A

Image 1 De 4

FELIÇ 9 d’OCTUBRE 2022


El 9 d’octubre es commemora l’entrada a la ciutat de València
del rei d’Aragó Jaume I El Conqueridor. Eixe dia celebrem el Dia de la Comunitat Valenciana.
Els CRISTIANS acompanyaven a Jaume I al 1238 en la seua entrada a VALÈNCIA i els MOROS els estaven esperant…
MOROS I CRISTIANS de 3 ANYS


MOROS I CRISTIANS de 4 ANYS

MOROS I CRISTIANS de 5 ANYS

La BATALLA de MOROS i CRISTIANS es va lliurar en INFANTIL amb «confetis» de colors i molt d’orgull
de reproduir part de la nostra història, per part dels més xicotets …

La NOSTRA ESCOLA va celebrar aquesta festivitat amb molta alegria… Al 1r. CICLE ho han fet amb titelles i poesies a PRIMER, per a conèixer de primera mà la nostra història…

L’alumnat de 2n. de PRIMÀRIA va repassar el vocabulari de la Festa i les fruites de la «Mocadora» amb plastelina van modelar…

Els xiquets i xiquetes de TERCER al teatre es van a dedicar… Van representar l’història de Jaume I i la seua conquesta de VALÈNCIA.

Al 2n CICLE a l’alumnat de QUART no se’ls ha escapat res de la nostra història i el perquè d’aquesta festivitat…

La tradició del SANCHIS la té l’alumnat d’INFANTIL que  amb les seues corones de MOROS i CRISTIANS han participat de la FESTA del 9 d’OCTUBRE…
En 3 ANYS amb les profes SONIA i REBECA hem gaudit al pati cantant les nostres cançons…

En 4 ANYS amb les profes EVA i MARÍA hem disfrutat i el confeti no hem parat de reciclar…

En 5 ANYS amb les profes Mª JOSÉ i ANNA estem il·lusionats perquè hem conegut més coses de la festa…

Aquesta és la millor prova de que al final de la FESTA, o BATALLA,  sempre reina la «GERMANOR» entre MOROS i CRISTIANSJa hi està a la venda la samarreta del Sanchis i enguany també l’AMPA posa a la venda un forro polar.

Alaquàs, a 11 d’octubre de 2022.

            El centre disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’Educació Física amb una samarreta tècnica de color roig i de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2022-2023, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte i encetem un nou: podem encarregar també la compra d’un forro polar roig amb el logotip del col·legi.

            Si ja disposaves de la samarreta en cursos passats i ara vols comprar-ne una samarreta i/o comprar el forro polar, ara és el moment de fer la comanda…

Per fer la reserva, sols cal omplir i entregar la part de baix d’aquesta nota i entregar-la a les persones de l’AMPA que trobaràs al porxe d’Educació Primària proper dijous 13 i divendres 14 de 09:05 a 09:45 hores. També podràs encomanar-la dilluns 17 i dimarts 18 d’octubre de 16:35 a 17:15 hores.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà  de huit euros. Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar, el preu per la samarreta és de quatre euros.

            Podràs veure una mostra de les samarretes i inclús provar-la. A més vos donem les mides de la samarreta tant d’ample com de llarg, per facilitar-vos la comanda:

Una vegada determines la talla que necessita la teua filla o fill passa per la nostra escola a l’horari abans indicat i fes la teua comanda.

            El forro polar el pots comprar de la talla 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, S, M, L, XL, i XXL amb un preu de 18 euros.  

Salutacions ben cordials.

 

IRCO, nuestra empresa del comedor pone en marcha una nueva App para estar más y mejor informadas las familias usuarias del servicio del comedor.

Nuestra empresa de comedor, IRCO SL, ha puesto en marcha una nueva aplicación para usar desde el móvil y que las familias del alumnado comensal del comedor estén informadas del menú que se va a servir y de cómo ha comido su hija o hijo.

Si quieres puedes descargar en tu móvil inteligente la nueva aplicación, la cual está para usar tanto en dispositivos «Android» como en teléfonos «iPhone»:

Si quieres utilizar esta App sigue estas indicaciones:

Una vez finalizado todo este procedimiento la educadora responsable del grupo de tu hija o hijo te dará acceso a la aplicación y recibirás ya toda la información. 

Saludos cordiales.
La Comisión del Comedor.

L’alumnat de tres anys del menjador farà «siesta»!

 

Com en cursos anteriors l’alumnat de tres anys usuari del menjador, abans de les 15:00 hores, podran fer una migdiada a la classe sobre les hamaques que hi ha per aquest efecte, si les famílies així ho demanen.

            Per tal de realitzar com cal aquesta activitat necessita cada alumne que vaja a fer-la un llençol i quan vinga més el fred una manta xicoteta per tapar-se.

            És convenient que tot vinga amb el nom posat des de casa dins una borsa de plàstic amb anses. Al final de la setmana us retornarem el llençol per rentar-lo i dur-lo novament dilluns.

Salutacions cordials.

La Comissió del Menjador.