Monthly Archives: enero 2023

Día de la PAU : 30 de gener de 2023

Aquest CURS 2022-23 varem celebrar al SANCHIS un dia de la PAU  molt especial.
«CULTIVA LA  PAU» va ser el lema d’aquest dia, i enguany les FLORS serán els nostres símbols de PAU.
I les LLAVORS que plantem a partir d’ara acabaran sent els FRUITS del RESPECTE, del PERDÓ,
de l’EMPATIA i del DIÀLEG.

«CULTIVEM LA PAU»!!!
Enguany commemorem el DIA de la PAU amb uns murals confeccionats pels Cicles.
L’alumnat va posar la seua flor en els florers amb la intenció de posar color a la PAU…
Els més xicotets van adornar el parvulari amb flors de colors i les seues xicotetes mans convertides en raigs de sol per a irradiar la PAU a tot el món… Els més majors no van ser menys i també amb les seues mans convertides en raigs de sol volien donar calor de PAU a TOTS ELS POBLES DEL MÓN.

 

INFANTIL   3 ANYS

INFANTIL   4  ANYS

Els més xicotets de INFANTIL  i  PRIMÀRIA van adornar les escales amb les seues flors amb
missatges de PAU per a TOTS …

INFANTIL   5  ANYS

1er.  PRIMÀRIA

2n.  PRIMÀRIA

CULTIVAR la  PAU és missió de les persones que conformen una comunitat i desig d’elles per a aconseguir-la… L’alumnat de 2n i 3r Cicle és el que més desitja que irradie la PAU a tothom i fer brollar aquesta amb EMOCIÓ.

3er.  PRIMÀRIA

4t.  PRIMÀRIA

5é.  PRIMÀRIA    6é.  PRIMÀRIA

I JA SABEU EL NOSTRE LEMA AL SANCHIS 
DE LA PAU 2023 ÉS …

 

 

 

 

 

Informant a la Comunitat Educativa sobre els acords del Consell Escolar celebrat el 25 de gener de 2023.

Benvolguda família,
Volem informar-vos de que aquesta vesprada s’ha celebrat un Consell Escolar ordinari i s’ha acordat…
1.- … el valorar positivament el funcionament de l’escola durant el passat quadrimestre d’aquest curs des de la vesant de l’horari, de l’alumnat, del professorat i de les famílies, incidint-se en que hi som a la vostra disposició en tot allò que necessiteu, especialment les tutores o tutors de les vostres filles o fills i la direcció del Centre.
2.- … avaluar positivament la Programació General Anual, el Pla d’Actuació de la Millora i el Pla d’Atenció a la Diversitat i Inclusió Educativa dut a terme el passat quadrimestre.
3.- … l’aprovació per unanimitat del membres presents de l’estat comptable a 31 de desembre de 2022, el pressupost econòmic per l’any 2023 i l’estat econòmic i de funcionament del menjador fins el passat dia 31 de desembre.
4.- … informar positivament la gestió municipal respecte el centre.
5.- … aprovar per unanimitat de les persones presents al Consell Escolar dels Principis sobre l’Organització i el Funcionament del Consell Escolar.
6.- … informar de la presentació de la documentació necessària per demanar l’autorització per fer la consulta a les famílies per modificar el proper curs escolar l’horari del centre a Jornada Continuada i de les accions a realitzar properament.
Salutacions ben cordials.

¡A la Ludoteca!

Infantil 3 anys ja ha gaudit de l’experiència d’anar junts

a la Ludoteca d’Alaquàs.

Una visita molt divertida que de segur voldran repetir.

Informant sobre el Projecte per modificar la Jornada Escolar a partir del proper curs escolar 2023-2024.

Benvolguda família,

Volem informar-vos que el passat dia 16 de desembre de 2022 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resolució de 13 de desembre de 2022, de la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, per la qual es dicten instruccions, per al curs 2023-2024, sobre el procediment que preveu l’Ordre 9/2022, de 25 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i autorització de modificació de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària del sistema educatiu valencià, i se n’estableix el calendari.

Ahir, dia 11 de gener de 2023 es va celebrar un Consell Escolar extraordinari i es va sotmetre a votació l’aprovació, o no, d’iniciar el procediment de canvi de la Jornada Escolar Partida actual a Jornada Continuada el proper curs escolar.  Era necessari aconseguir, almenys, dos terços de vots favorables dels membres que conformen el Consell Escolar per iniciar el procediment de modificació de l’horari actual.
Realitzada la votació es va superar per àmplia majoria el mínim de vots necessaris i per tant, el Consell Escolar, es partidari d’iniciar la consulta a les famílies.

Hui, dia 12 de gener de 2023 s’ha celebrat un Claustre extraordinari per tractar aquest mateix tema i per unanimitat de les persones presents que conformen aquest òrgan col·legiat s’ha decidit iniciar el procediment per sol·licitar la modificació de la jornada escolar.

 

Volem fer-vos partíceps del Projecte presentat per modificar la jornada escolar actual a jornada continuada des del proper curs escolar 2023-2024, el qual podreu consultar i/o descarregar picant sobre la imatge de la seua portada.

Volem oferir-vos també un tríptic en valencià i altre en castellà explicant-vos què és la Jornada Continuada i el sistema de votació que s’utilitzarà proper dia 27 de febrer, si és que la Direcció Territorial de València ens autoritza a fer la consulta a les famílies. 

De forma resumida vos informem que…

…es publicarà el cens properament i caldrà comprovar que es figura de forma correcta.
…la data prevista per realitzar la consulta és el proper dia 27 de febrer de 09:00 a 19:00 hores al col·legi.
…tant la mare com el pare tenen dret a votar.
…les famílies monoparentals tenen dret a doble vot.
…les persones que no venen a votar és com si voten NO.
…el vot serà directe, secret i no delegable
…es podrà votar per correu certificat fins el dia 20 de febrer utilitzant doble sobre.

Volem finalitzar aquesta entrada convidant-vos a una reunió informativa proper dimarts 17 de gener de 2023 a les 19:00 hores al menjador de l’escola per donar-vos la informació completa del Projecte per modificar l’actual Jornada Escolar i a partir del proper curs escolar 2023-2024 fer Jornada Continuada al nostre Centre.

Salutacions ben cordials.

El director del CEIP Maestro Sanchis Almiñano.