Matriculación

Vols omplir la Sol·licitud per l’admissió de forma telemàtica?

admision_alumnos (1)

 Les famílies podem omplir la sol·licitud per a l’admissió de forma telemàtica seguint aquestos enllaços:

 Sol·licitud telemàtica per demanar plaça en Educació Infantil.
Sol·licitud telemàtica per demanar plaça en Educación Primària.

 El tancament d’aquestes aplicacions finalitza el dia indicat en la resolució d’admissió actual. Vegeu el calendari publicat.

 Una vegada connectats, hauran les famílies de seguir el procés d’identificació: registrar-se amb usuari i contrasenya (o amb Certificat Digital si el tenen) i verificar l’accés. Tot seguit, podreu procedir a omplir la sol·licitud o les sol·licituds que considereu.

El sol·licitant podrà fer tantes sol·licituds com vullga, però només podrà presentar UNA (prèviament confirmada en l’aplicació telemàtica) que durà impresa al centre. En esta sol·licitud apareix un número d’identificació, que és el que el centre usarà per tramitar-la a través d’ITACA.

 El centre retornarà segellada la còpia al sol·licitant i es quedarà amb l’original imprés.

 Si optes per omplir la Sol·licitud mitjançant aquesta eina recorda que obligatòriament has de presentar la petició impresa en la Secretaria del centre i cal demanes torn via telèfon o correu electrònic.

Publicades les vacants escolars per al proper curs 2014-2015

Bona vesprada a totes i tots.

Hem publicades les vacants amb les que comptarem el proper curs escolar en totes les classes del centre.

Aquesta informació la pots trobar dins la pestanya «Admissió curs 2014-2015» picant sobre «Vacants de que disposem».

Quedem a la vostra disposció per aclarir qualsevol dubte sobre aquest tema.

decisiones

Sobre el procés d’admissió d’alumnes per al proper curs.

matriculacio1415Els informem que a partir del dia 07 d’abril i fins el 14 del mateix mes es poden presentar a la secretaria del col·legi les instàncies ja complimentades dels alumnes que el proper curs escolar desitgen estar matriculats al nostre centre.
Per tal d’evitar llargues cues i de poder atendre a totes les famílies amb la màxima flexibilitat hem establert una sèrie de torns per tal de que les famílies pugen demanar cita on ser atesos.

Si vostés volen matricular al seu fill o filla al nostre centre com a primera opció cal passen per l’escola i ens indiquen dia i hora en la que volen entregar la seua petició; nosaltres li farem la reserva i li donarem nota on es farà constar el moment en que hem quedat per presentar la documentació.

Si no poden passar pel centre també es pot fer la reserva cridant al telèfon de l’escola, 962 566 540 o omplint el formulari des de la pestanya superior de la web «Pregunta’ns» indicant-nos dia i hora que volen ser atesos i nosaltres ens posarem en contacte a vostés informant-los dels possibles moments en que podem quedar per tal d’arreplegar la documentació.

Si necessiten qualsevol aclariment quedem a la seua disposició tant de forma personal al col·legi, per telèfon o mitjançant la web.

Publicada la Llista Provisional d’alumnes admesos i no admesos.

Bon dia a totes i totes.
Us informem que a les 09:30 hores d’avuí, dia 26 es publicarà la llista provisional d’alumnes admesos i no admesos per al proper curs escolar.
Tota aquesta informació la pots trobar a la pestanya d'»Admissió Curs 2013-2014» i dins de «Llistat provisional d’admesos i no admesos«. 
Si necessites més informació passa per l’escola de 09:00 a 10:00 i intentarem ajudar-te en tot el que pugam.

Punt extraordinari al procés admissió.

039-IMG_0983El Consell Escolar del centre s’ha reunit aquesta vesprada i entre altres punts ha tractat la possibilitat de donar un punt extraordinari a les famílies que complisquen determinats requisits de cara al procés d’admissió per al proper curs escolar 2013-2014.

Si és del teu interés, a més de consultar-ho a l’enllaç superior, pots entrar a la pestanya que hi és a la barra superiror d’admissió per al proper curs escolar i dins l’apartat de «calendari i normativa vigent» en la pàgina d’inici de la web i consultar els criteris per obtenir el punt extraordinari.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pugues tenir sobre aquest tema.

El President del Consell Escolar.

Publicada la Resolució sobre l’admissió per al proper curs.

038-IMG_0982Bon dia a totes i tots.

Us informem que al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana d’avuí s’ha publicada la Resolució per a la província de València sobre l’admissió d’alumnes per al proper curs escolar 2013-2014. Si coneixes alguna persona amb interés de matricular el seu fill o filla al nostre centre no dubtes en informar-lo.

El termini per presentar la petició de plaça pels alumnes de nou ingrés serà del 09 al 16 de maig.

Els alumnes que ja hi són matriculats al nostre col·legi no tenen que fer cap petició per matricular-se al proper curs, la matrícula és fa de forma automàtica.

Els i les alumnes que hores d’ara hi estan cursant sisé de primària tenen que «confirmar» plaça si volen matricular-se el proper curs a l’IES «Doctor Faustí Barberà». Aquestos alumnes rebran més informació directament ells i les seues famílies.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

NOTA:
A la part de la capçalera de la nostra web tens més informació sobre la Resolució d’admissió publicada dins de la pestanya d’Admissió curs 2013-2014.