Monthly Archives: abril 2019

Sobre l’ús de dispositius electrònics per l’alumnat.

Estimada família,

            Al Reglament de Règim Intern del centre es fa referència a la prohibició de: “la utilització de les noves tecnologies (telèfons mòbils, rellotges amb  connexió de dades, aparells reproductors, videojocs…), tant en l’activitat acadèmica com quan no servisquen als fins educatius establits en el projecte educatiu del centre.”

            Us recordem que no es pot dur al centre cap dispositiu electrònic que puga enregistrar imatges o sons, fer fotografies o comunicar-se a l’exterior.

           Si el personal docent detecta qualsevol tipus d’aparell electrònic en possessió d’un alumne, el retirà i el deixarà sota la custòdia del director del centre, perquè la família passe a retirar-lo.

La direcció del centre.

Pirates a la vista!!!

La classe de 4INF-B es plena de pirates

A les xiquetes i xiquets de la classe de 4INF-B els agraden molt els contes, ja que són una manera molt divertida d’aprendre i d’imaginar moltes coses.

Aquest dilluns passat hem comptat amb la col·laboració de la mare d’un alumne per conèixer la història de «El pirata Pepe», un conte molt alegre on hem aprés la importància de mantindre una bona higiene.

Com veieu, gràcies a Begoña, totes i tots ens convertírem en pirates i s’ho passarem súper-bé.

Prompte tindrem una altra animació lectora i ja estem molt emocionades i emocionats de veure a les nostres famílies contant-nos noves aventures.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Anna.

Ja coneguem la data de reunió de les famílies de nou ingrés.

Al Consell Escolar Municipal celebrat el passat dilluns 01 d’abril es va acordar realitzar la reunió amb les famílies de l’alumnat de nou ingrés el proper dia 02 de maig a les 19:00 hores a l’Auditori Municipal.

En aquesta reunió es facilitarà informació i documentació per al procés d’admissió.

Recordeu que a la nostra web hi ha a la part superior una pestanya amb tota la informació sobre el procés d’admissió i anirem publicant entrades conforme la informació es vaja produint.

Si voleu estar informades i informats de totes les novetats subscriviu-vos a la nostra web.