Monthly Archives: octubre 2015

Informació sobre el menjador.

cocineroUs informem que a la web, dins la pestanya del menjador ja està publicat el menú del menjador per al mes de novembre.
Si vols, també pots consultar-lo picant ACÍ

Al llarg d’aquest cap de setmana enviarem al vostre correu electrònic informació sobre el rebut a pagar el proper dia 10 de novembre si és que el vostre fill o filla és usuari fixe del menjador o si s’ha quedat qualsevol dia al mes d’octubre com a  usuari ocasional del servei.

Quedem a la vostra disposició el proper dilluns dia 02 de novembre, de 09:10 a 10:00 hores o de 13:15 a 14:00 hores,  per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb el rebut del menjador del mes de novembre.

Salutacions cordials.

Aquesta setmana rebem la visita de…

Los SimpsonsAquesta família nord-americana va a passar uns dies a Alaquàs!!!

La nostra Sirena Musical va dedicada a ells perquè ja han complit més de 25 anys de vida.

La sèrie és una sàtira de la societat de nord-amèrica, on ens mostren el dia a dia d’una família de classe mitjana en un poble fictici que s’anomena Springfied.

En aquesta tardor s’emitirà la vint-i-setena temporada i segons es rumoreja hi ocorreran importants esdeveniments per la sèrie.

En alguns capítols apareixen importants personatges de la vida americana. Seguidament us deixem una mostra del capítol dedica en la sèrie a Stephen Hawking.

MOLT IMPORTANT!!! Programa «Xarxa Llibres» (Ajuda per la compra de llibres de text)

llibresProperament la Generalitat Valenciana va a posar en marxa el programa “Xarxa Llibres de text de la Comunitat Valenciana” que té com a finalitat proporcionar de forma gratuïta llibres de text i altre material curricular a l’alumnat d’Educació Primària, Educació Especial, Educació Secundària Obligatòria i Formació Professional Bàsica en centres públics i concertats.

            Aquest programa estarà cofinançat per la Generalitat, les Diputacions Provincials i els ajuntaments.

            Donat que part de l’ajuda serà pagada pels ajuntaments és necessari conèixer en quin municipi hi està empadronat cada alumne del nostre centre.

            Si el seu fill o filla NO està empadronat en Alaquàs és necessari complimente i retorne la fitxa que pot descarregar-se picant ACÍ, per tal de que el seu ajuntament, en el moment que es concrete, li pague la part corresponent per la compra de llibres de text per al seu fill o filla el present curs escolar.

            Si el seu fill o filla hi és empadronat en Alaquàs no cal complimente ni retorne la fitxa.

            Disposa fins el dia 30 d’octubre per entregar la fitxa en SECRETARIA o en DIRECCIÓ, si és que no està empadronat en Alaquàs.

IMG_2673Guarden les factures originals de comprar, ja que segurament seran els justificants de les compres dels llibres de text d’aquest curs 2015-2016.  A finals de curs, si retornen vostés els llibres en bones condicions com per a formar part del banc de llibres, se vos compensarà amb una altra ajuda.
Tot aquest procés, hores d’ara, encara està per determinar. Conforme rebem notícies sobre la “Xarxa Llibres de text de la Comunitat Valenciana” anirem informant-los. 

Salutacions cordials.

L’equip directiu del CEIP “M. Sanchis Almiñano”

¡¡¡El futuro ya es presente!!!

Hace treinta años que se proyectó por primera vez la película «Regreso al futuro».

wallpaper-logo-regreso-al-futuro--644x362El argumento de esta película trata de un adolescente, Marty McFly, amigo de Doc, un científico al que todos toman por loco, que crea en el garaje de su casa una máquina para viajar en el tiempo.
Un error fortuito hace que Marty llegue a 1955, año en el que sus futuros padres aún no se habían conocido. Después de impedir su primer encuentro deberá conseguir que se conozcan y se casen, de lo contrario…su existencia no sería posible.

Hace treinta años se veía como muy lejana la fecha del 21 de Octubre de 2015, pero el tiempo va pasando poco a poco y todo llega:

¡¡¡El próximo miércoles es la fecha donde fue Marty McFly al futuro!!!

originalNo hemos querido dejar pasar esta significativa fecha y por eso nuestra sirena musical de la próxima semana va dedicada a esta película.

Si quieres recordar el tema musical principal de la película puedes hacerlo picando sobre el siguiente vídeo:

La película de «Regreso al futuro» está considerada como una de las mejores 10 películas de cienca ficción de todos los tiempos.

Hemos llegado al futuro de la película, pero no tenemos que olvidar que…

frase-me-interesa-el-futuro-porque-es-el-sitio-donde-voy-a-pasar-el-resto-de-mi-vida-woody-allen-100744