Monthly Archives: mayo 2020

Entrem en la Fase 2.

Si tingueres que accedir al centre cal complir les següents normes:

 

  Entre totes i tots eixirem!!!

Informació sobre la petició telemàtica del procés d’admissió.

admision_alumnos (1)Les famílies sols podem omplir la sol·licitud per a l’admissió de forma telemàtica seguint aquestos enllaços:

A) Primer cal obtenir la «Clau d’admissió»

La clau d’accés la pots sol·licitar a partir del 8 de juny per a les etapes d’Infantil i Primària.
Pot aconseguir-la picant ACÍ.
(Encara no hi està operativa)

Amb l’usuari que generes podràs presentar la sol·licitud d’un únic participant en cada convocatòria telemàtica. Per tant, si necessites presentar la sol·licitud de diversos alumnes, hauràs de generar un usuari diferent per a cadascun d’ells.

Les opcions d’identificació seran les següents:
– Identificació per DNI o NIE (Targeta d’estranger, Permís de residència o Certificat de registre de ciutadà de la Unió) o amb
– DNIe/Certificat electrònic/Cl@ve PIN/Cl@ve Permanent.

Si no pots identificar-te amb cap de les opcions indicades has d’acudir al centre educatiu que vols sol·licitar com a primera opció amb un document que acredite la teua identitat.

B) Segon cal realitzar la petició en un dels següent enllaços segons corresponga:

Sol·licitud telemàtica per demanar plaça en Educació Infantil.
(No operatiu)
Sol·licitud telemàtica per demanar plaça en Educación Primària.
(No operatiu)

És necessari disposar d’una adreça de correu electrònic per tal de rebre tota la informació relativa al procés d’admissió.

Les famílies podran fer tantes sol·licituds com vullga, però només podrà presentar UNA (prèviament confirmada en l’aplicació telemàtica).

Si  no disposa de recursos per omplir la sol·licitud de forma telemàtica cal es pose amb contacte amb el centre i demane cita prèvia al telèfon 962 566 540 o al correu electrònic menjadorsanchis@gmail.com.

Vine-te’n al Sanchis, som la teua millor opció!!!

El proper dia 02 de juny farem una nova vídeo-conferència amb totes les famílies de tres anys que le proper curs vullguen estar al Sanchis.

Si vols assistir cal òmpligues el següent qüestionari picant ACÍ.

El Sanchis hi és a la vostra disposició!!!

Novetats importants al procés d’admissió.

La Conselleria ha posat en marxa un nou espai web per informar les famílies que van a participar al procés d’admissió de cara al proper curs escolar 2020-2021.

Pots consultar totes les novetats picant ACÍ

Us recordem que per a participar al procés cal disposar de:

  • «Clau d’admissió» per a cada sol·licitud que necessites omplir, la qual podràs aconseguir disposant de DNI,NIE, DNIe, o qualsevol certificat digital.
    (Si no pots identificar-te amb qualsevol del documents citants anteriorment és necessari et passes pel centre, però recorda que cal demanar cita prèvia enviant correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com o cridant al telèfon 962 566 540 per les vesprades)
    Aquesta pàgina estarà activa a partir de les 09:00 hores del dia 08 de juny de 2020.
  • Una vegada disposes de la «Clau d’admissió» cal entres a altra pàgina web per complimentar la sol·licitud de forma telemàtica a l’adreça que serà activa també el dia 08 de juny a partir de les 09:00 hores.
    (Ja posarem l’enllaç quan siga activada)A més, aquest matí la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha realitzat el sorteig davant de notari per desempatar quan hi ha peticions al procés d’admissió amb la mateixa puntuació.

Les lletres resultants han estat «QU» per al primer cognom i «OO» per al segon cognom.
D’aquesta forma s’ordenarà el primer cognom en cas d’obtenir la mateixa puntuació partint de les lletres QU i si tenen el mateix primer cognom s’ordenarà el segon cognom partint de les lletres OO.

Cal recordar que s’ha modificat la fórmula del sorteig per fer-lo encara més just, optant per un sistema de doble lletra en lloc d’una sola.

Continuarem informant-vos!

 

 
 

Publicat el calendari oficial per al procés d’admissió.

Al Diari Oficial de la Generalitat Valencia d’avuí 25 de maig de 2020 s’ha publicada la Resolució de data 21 de maig que estableix el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i concertats entre les 09:00 hores del dia 08 de juny i les 23:59 hores del dia 16 de juny.

Si tens una filla o fill per entrar el proper curs a tres anys no oblides aquestes dates!!!

Vols conèixer el Sanchis?

No ens queda altra solució!!!

La nostra intenció era atendre-vos com ho hem fet al llarg dels cursos passats, però l’actual situació sanitària no ens permet vingueu a visitar-nos i que nosaltres vos expliquem i mostrem el nostre centre, el Sanchis.

Però front l’adversitat sols ens queda reinventar-nos i adaptar-nos a les noves circumstàncies i entre tot l’equip educatiu del Sanchis hem pensat atendre-vos a totes les famílies que així ho estimeu convenient de forma telemàtica per vídeo-conferència.

En aquestes vídeo-conferències podreu conèixer l’equip directiu i les mestres que treballen a Educació Infantil de la nostra escola. Rebreu informació sobre el procés d’admissió en general i les nostres companyes vos explicaran com és la seua tasca diària amb l’alumnat d’infantil i més concretament amb les xiquetes i xiquets de tres anys.

Tens qualsevol dubte o pregunta?
Aprofita l’ocassió, et serà resolta al moment!

Realitzarem dues sessions obertes a les famílies, sols amb invitació, el proper dia 26 de maig i el dia 02 de juny, ambdues a les 19:00 hores.

Si vols participar a qualsevol de les reunions programades, sols cal complimentes el formulari que trobaràs ACÍ.

Nosaltres, dilluns anterior, vos enviarem al vostre correu electrònic l’enllaç perquè accediu a la reunió, a la qual podreu accedir bé pel mòbil o per l’ordinador.

Per tal de que la sessió funcione molt més fluida vos aconsellem instal·leu al vostre ordinador o mòbil l’aplicació Cisco WebEx Meetings, encara que no és necessari, ja que sols amb l’enllaç que vos enviarem podreu accedir sense cap problema.

El Sanchis hi és a la vostra disposició!!!

Vine-te’n a conèixer-nos.

Més informació podràs trobar al nostre vídeo:

 

Publicada la Resolució on es donen instruccions per l’admissió del proper curs.

Al Diari Oficial de Generalitat Valenciana d’avuí s’ha publicada la Resolució de 15 de maig de 2020 on es dicten instruccions respecte el procediment d’admissió de l’alumnat per al curs 2020-2021.

El calendari per realitzar la petició al procés d’admissió aquest any serà del 08 al 16 de juny, tal i com ja vos vam informar.

LA PRESENTACIÓ SERÀ DE FORMA TELEMÀTICA

Per complimentar i presentar la sol·licitud és necessari disposar d’una «clau d’admissió«, la qual podràs crear-te amb certificat digital, Cl@ve, DNI amb IDESP, NIE amb IXESP o Certificat de ciutadania europea.

SI NO DISPOSES DEL CERTIFICAT DIGITAL EL POTS ACONSEGUIR A L’AJUNTAMENT D’ALAQUÀS, PERÒ CAL RESERVAR CITA CRIDANT ALS TELÈFONS: 961 519 400 O AL 647 276 002.

Si vols més informació sobre què és l’IDESP, l’IXESP o sobre el Certificat de Registre de ciutadania europea pica ACÍ i en les descàrregues del teu ordinador obtindràs la informació. 

Si disposes únicament de Passaport o no no tens possibilitats d’accés a mitjans electrònics cal crides al 962 566 540 o al 686 723 750 i reserves cita prèvia per ser atés al centre entre el 08 i el 16 de juny entre les 10:00 i les 13 hores.

Encara no està publicat l’enllaç per poder accedir a la plataforma on realitzar la petició. Quan es publique vos informarem.

Les famílies participants rebran en l’adreça de correu electrònic que faciliten el resultat del procés d’admissió.

NO CAL APORTAR CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE LES CIRCUMSTÀNCIES AL·LEGADES A LA SOL·LICITUD.
SI LA SITUACIÓ SANITÀRIA HO PERMET S’ENTREGARÀ AL MOMENT DE LA MATRÍCULA.

Si vols més informació del nostre infantil mira el següent vídeo:

Hui es reparteix el tercer xec del menjador pels becats del tipus A.

Us informem que al llarg del dia d’avuí les famílies amb alumnat becat del tipus A rebran un SMS al seu telèfon mòbil per valor de 60 euros, el qual es podrà fer efectiu fins el dia 27 de maig als supermercats Consum o Charter.

Aconsellem seguir les instruccions que vos adjuntem.

En cas de qualsevol problema crida’ns al telèfon de l’escola: 962 566 540 o envia’ns un correu electrònic a: menjadorsanchis@gmail.com

Aprofitem per comunicar-vos que no hi ha informació encara sobre les beques del menjador de cara al proper curs escolar 2020-2021.

Salut i salutacions.

ITACA Família al mòbil!!!

Des d’avuí, 12 de maig  de 2020, hi està pels usuaris de telèfons Android a la vostra disposició al «Google Play» ITACA Família 2.0.

Aquesta nova aplicació ens permet dur al mòbil ITACA Família i rebre alertes cada vegada que es publiquen qualificacions, avisos o faltes dels vostres fills o filles, a més de consultar la informació personal i familiar de que disposem del vostre fill o filla al centre. 

Considerem que és un avanç molt important i us animem a que vos instal·leu aquesta aplicació per millorar el contacte amb el centre i el personal docent del Sanchis en benefici del nostre alumnat.

Ja vos informarem quan aparega la versió per a telèfons amb sistema iOS.