Monthly Archives: junio 2016

FESTIVAL DE FIN DE CURSO

ZLlegando al final es tradición en nuestro cole celebrar nuestro Festival de Fin de Curso, la tarde del viernes 17 de junio  los alumnos y alumnas más marchosos nos deleitaron  con sus bailes y actuaciones …
Días antes prepararon sus coreografías, y todas las familias disfrutaron con ell@s encima del escenario,
desde los más pequeños a las que realizaban su último baile como  las chicas de 6º.

Después del  festival  pudimos cenar todos juntos y disfrutar con el partido de España en la Eurocopa…

GRACIAS   al  AMPA  por su organización y desarrollo de esta  actividad que pone colofón a este curso escolar…

GRADUACIÓN de 6º PRIMARIA del SANCHIS

BUHO_CURSOESTIMADAS FAMILIAS:
El día 16 de Junio celebramos la Fiesta de Graduación de los alumn@s de 6º de Primaria.
Los niños  y niñas de esta promoción cierran una etapa en nuestro Colegio y el curso que viene iniciarán un nuevo camino en Secundaria.
TOD@S SextosCon una ceremonía llena de emociones preparada por el AMPA  y con  la ayuda  de los tutores y tutoras y gracias a estos alumnos y alumnas  pudimos disfrutar  junto  a  sus padres y madres, familiares y profesorado del cole de la Graduación de los chicos y chicas del «SANCHIS»:
«SONRIE A LA VIDA Y LA VIDA TE DEVOLVERÁ  ESA SONRISA»

Después del acto en el Musical acudimos a nuestro cole a tomar «horchata y fartons», como es tradición,
y  este año la novedad  al llegar al  cole  fue el «Fotocol»  y esas fotos tan divertidas para recordar
este dia  tan especial para tod@s…

Desde aquí desearles buena suerte y adelante…!!!
Muchas gracias a todos y todas.

Alguien muy especial seguro os hecharà de menos… ha sido un  AMIGO más en el cole
y  ha  estado todos estos años siempre a vuestro lado… Nuestro OMBÚ, ese  árbol grande, fuerte y
con raíces profundas arraigadas al SANCHIS, como vosotr@s  estaréis  siempre en nuestros corazones …

TODOS  SOMOS  SANCHIS !!!

GRADUACIÓN de INFANTIL

GRADUADOS

ESTIMADAS FAMILIAS:
El día 16 de Junio  celebramos la Fiesta de Graduación de los alumn@s  más pequeños del cole.
Los niños  y  niñas de 5 años cierran su etapa en INFANTIL y el curso que viene iniciarán un nuevo camino en  Primaria, en el “SANCHIS”.
INFANTIL 5 ANYS

Una  ceremonia  llena de emociones y de inolvidables momentos, preparada por las tutoras con mucho cariño,  y con la ayuda inestimable de las mamás y papás de las clases de 5 años. Gracias a estos alumnos y alumnas  pudimos disfrutar  junto  a  sus padres y madres, familiares  y profesorado del cole de la Graduación de los chicos y chicas del «SANCHIS»:
«LOS  MEJORES  RECUERDOS  QUE AL MIRARLOS, TE SACAN  UNA BELLA SONRISA «

Desde aquí desearles buena suerte y adelante…!!!
Muchas gracias a todos y todas.
Alguien muy especial os espera en el patio de Primaria , será un  AMIGO más en el cole
y siempre
a vuestro lado estará … Nuestro OMBÚ, ese  árbol grande, fuerte y

con raíces profundas arraigadas al SANCHIS como vosotr@s  estaréis a partir de ahora …

¡¡¡ TODOS  HACEMOS  EL  «SANCHIS» !!!

 

Sobre les devolucions de menús no servits al menjador.

fruit-192753_960_720Us informem que des del proper dilluns 27 de juny fins el dia 30 de juny de 09:00 a 10:00 hores hi serem a la Secretaria del col·legi per tornar-vos les quantitats pagades per vosaltres pels menús no consumits aquest curs escolar.

Retornarem en metàl·lic les quantitats inferiors a 12,75 euros.

Si no pot vindre el pare o la mare de l’alumne al que hi ha que tornar diners, podrà arreplegar-lo quasevol altra persona que vinga amb una autorització escrita i signada pel pare o la mare.

Si la quantitat a tornar-vos és igual o superior a 12,75 euros t’informem que ja hem fet nosaltres la transferència al teu compte bancari.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Rebut del menjador de finals de juny.

IMG_9801-02Us informem que al llarg de la vesprada us enviarem al vostre correu electrònic informació sobre la quantitat a pagar o a tornar-vos, si és el cas, corresponent a la finalització del servei de menjador del present curs escolar.

Si la quantitat final és a pagar vos carregarem el rebut al vostre compte bancari el proper dia 23 de juny.

Si la quantitat és a retornar, i supera els 12,75 euros, vos la ingressarem al vostre compte entre el 27 i 30 de juny. Si la quantitat a tornar-vos és inferior a 12,75 euros vos la tornarem en metàl·lic entre el 27 i el 30 de juny de 09:00 a 10:00 a la Secretaria del centre.

Si hi ha qualsevol dubte al correu enviat quedem a la vostra disposició demà dimecres, 22 de juny, de 09:00 a 10:00 hores per aclarir qualsevol dubte.

Salutacions.

Sobre les beques de menjador per al curs 2016-2017

logobequesUs informem que properament es convocaran les beques de menjador per al proper curs 2016-2017.

Hores d’ara no coneguem els terminis per presentar la documentació.

Us demanem mireu la web o el tauler d’anuncis del centre. Al moment que es publiquem vos informarem.

Salutacions.

Sobre la creació del Banc de Llibres

gerbera-1250287_1280Us recordem que el proper dilluns 20 de juny és el últim dia que el Sanchis ha disposat per recollir els llibres que conformaran el nostre Banc.

Recordem que l’alumnat de cinc anys que vullga rebre el seu XEC-LLIBRE té que presentar el formulari imprés.

L’horari d’arreplegada és de 13:00 a 14:30 hores i cal fer entrega dels llibres a la tutora o tutor dels vostres filles o fills.

Per l’experiència viscuda el passat divendres us informem que moltes famílies no coneixen el NIA del seu fill o filla. Aquest nombre està als butlletins de notes dels alumnes i també figura en molts dels rebuts del menjador. Si encara així no el trobes pots aconseguir-ho entrant a la fitxa del teu fill o filla en itaca-família. (Si no recordes la contrasenya posa el teu NIF amb la lletra i pica en «He oblidat la contrasenya» i el mateix sistema t’enviarà una nova al teu correu. El centre sols crea la primera).

Demanem a les famílies vinguen amb el formulari ja imprés, perquè agilitza i molt tot el procés.

A les 09:00 hores del dilluns el director i el secretari de l’escola hi estaran a la vostra disposició per facilitar els NIA a qui no el conega.

Publicats els enllaços per descarregar els formularis per participar en XarxaLlibres i al Banc de Llibres.

CSpkuaKWUAEUXMGJa hi està operatiu l’enllaç per obtenir el formulari per l’entrega dels llibres de text del present curs escolar i participar al Banc de Llibres del proper curs.

Si vosté ja va participar a la primera fase de XarxaLlibres té que seguir aquest enllaç.

Si vosté no va participar a la primera fase de XarxaLlibres i vol ara entrar al Banc de Llibres té seguir aquest enllaç.
(ALERTA!: LES FAMÍLIES DE 5 ANYS OBLIGATÒRIAMENT TENEN QUE COMPLIMENTAR AQUEST FORMULARI)

Tan per un com per altre cas sols necessita el NIA de l’alumne. Aquest nombre el té al butlletí de notes i als rebuts del menjador, per eixemple.

Salutacions.

Publicada l’Ordre que regula el Banc de Llibres

gerbera-1250287_1280

Al Diari Oficial de la Comunitat Valencia s’ha publicat l’Ordre que regula el Banc de Llibres.

Si vols llegir-la la tens ACÍ.

Encara no s’ha publicat l’enllaç per baixar-se el formulari que hi ha que adjuntar junt l’entrega dels llibres.

Al moment que hi estiga operatiu el publicarem al nostre blog.

Salutacions,

Sobre la creació del Banc de Llibres per al curs 2016-2017

gerbera-1250287_1280Els comuniquem que el col·legi va a posar en marxa el Banc de Llibres per al proper curs escolar 2016-2017 en Educació Primària.

Moltes famílies, a inici del present curs escolar participaren a la primera fase de XarxaLlibres i per això el seu ajuntament els hi haurà ja tornat fins a 100 euros pels llibres que compraren.

Al llarg d’aquest estiu, el seu ajuntament els ingressarà fins a 100 euros més si és que tornen els llibres utilitzats aquest curs en estat òptim al col·legi. Aquesta devolució dóna dret a rebre un lot de llibres per al proper curs si el seu fill o filla va a cursar entre tercer i sisé de primària.

Si vostés no han participat a la primera fase de XarxaLlibres i volen participar al Banc de Llibres cal entreguen tots els llibres de text utilitzats aquest curs 2015-2016. Al no haver participat a la primera fase, no rebran cap compensació econòmica, però sí que rebran un lot complet de llibres per al proper curs.

Si no retorna la totalitat dels llibres inclosos a la primera fase del XarxaLlibres o estan en un estat que impossibilita la seua reutilització a criteri de la comissió que revisa els llibres entregats, percebran la part corresponent als llibres entregats o en estat de ser reutilitzables.

L’alumnat que el proper curs escolar 2016-2017 curse primer o segon d’Educació Primària rebrà cada un d’ells un Bono-Xec per valor de 160 euros com ajuda per la compra de llibres de text per al proper curs. Aquest xec es farà efectiu a les llibreries amb les que concerte la Conselleria de Educació.

Tot l’alumnat que actualment està cursant cinc anys rebrà un Bono-Xec per valor de 160 euros. L’alumnat que actualment està en primer de primària entregarà el seu lot sencer de llibres per a ser beneficiari de l’esmentat Bono-Xec. Si actualment cursa segon de primària entregarà el seu lot sencer de llibres per poder entrar a formar part del Banc de Llibres.

L’entrega dels llibres de text es farà als diferents tutors o tutores els dies 17 i 20 de juny de 13:00 a 14:30 hores i és imprescindible entregar els llibres dins d’una borsa de plàstic amb anses que durà escrita amb lletra clara i amb retolador permanent el nom i cognoms de l’ alumne que els deixa i un formulari per duplicat que les famílies es descarregaran d’internet. Donarem més informació de com cal descarregar-se’l.

Si necessita ajuda per descarregar-se el formulari, els mateixos dies i hores que es van a recollir els llibres, a la planta baixa de l’edifici de primària disposarà d’ordinadors i personal a la seua disposició.

No se arreplegarà cap llibre fora de l’horari establert i/o si no s’acompanya el formulari.

Una vegada creat el Banc de Llibres s’establirà altre calendari pel repartiment dels lots de llibres per al proper curs escolar 2016-2017.

L’equip directiu.