Monthly Archives: noviembre 2016

Sobre el menjador per al mes de desembre…

 kaki-687896_640Finalitzem el mes de novembre i ja hi està a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de desembre. Si vols conèixer el menú del proper mes tant sols cal piques sobre aquest enllaç.

Donat que aquest mes de novembre no finalitza en cap de setmana, al llarg d’aquests dies, us enviarem la liquidació del mes de novembre per les persones que utilitzen el menjador com a usuari ocasional i de les persones que utilitzen el menjador com a usuàries fixes durant el mes de desembre.

Si consideres que hi ha qualsevol errada respecte la informació enviada al vostre correu electrònic quedem a la vostra disposició el proper dilluns de 09:00 a 10:00 hores al col·legi o bé constestat directament al correu que vos enviarem.

Us recordem que el rebut vos el passarem al vostre banc el proper dia 10 de desembre.

Salutacions cordials.

Informació sobre la possible modificació de la jornada escolar.

dsc01820-miniLes representants del sector de mares i pares de l’alumnat del centre al Consell Escolar i el director del col·legi convoquen a totes les mares i mares del centre a una reunió el proper dilluns 28 de novembre a les 17:00 hores al menjador per estudiar el tema de la possible sol·licitud de modificació de la jornada escolar (jornada contínua) per al proper curs escolar.

Us deixem enllaç a l‘Ordre que regula el procés.

Salutacions cordials.
El director