Monthly Archives: noviembre 2016

Sobre el menjador per al mes de desembre…

 kaki-687896_640Finalitzem el mes de novembre i ja hi està a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de desembre. Si vols conèixer el menú del proper mes tant sols cal piques sobre aquest enllaç.

Donat que aquest mes de novembre no finalitza en cap de setmana, al llarg d’aquests dies, us enviarem la liquidació del mes de novembre per les persones que utilitzen el menjador com a usuari ocasional i de les persones que utilitzen el menjador com a usuàries fixes durant el mes de desembre.

Si consideres que hi ha qualsevol errada respecte la informació enviada al vostre correu electrònic quedem a la vostra disposició el proper dilluns de 09:00 a 10:00 hores al col·legi o bé constestat directament al correu que vos enviarem.

Us recordem que el rebut vos el passarem al vostre banc el proper dia 10 de desembre.

Salutacions cordials.

Informació sobre la possible modificació de la jornada escolar.

dsc01820-miniLes representants del sector de mares i pares de l’alumnat del centre al Consell Escolar i el director del col·legi convoquen a totes les mares i mares del centre a una reunió el proper dilluns 28 de novembre a les 17:00 hores al menjador per estudiar el tema de la possible sol·licitud de modificació de la jornada escolar (jornada contínua) per al proper curs escolar.

Us deixem enllaç a l‘Ordre que regula el procés.

Salutacions cordials.
El director

Visita al Puntal dels Llops pels grups de 4t de primària.

L’alumnat de quart de primària el passat dia 16 de novembre va realitzar la visita al Puntal dels Llops a Olocau.
Es tracta d’un dels millors poblats íbers de la nostra Comunitat millor conservats.

L’ascensió al poblat es fa després d’un passeig entre un bosc mediterrani de pins carrascos, encara que de vegades la costera s’empina un tant!

Una vegada ja hi estaven tots dalt els dos arqueòlegs que ens acompanyaven van fer dos grups: Guillermo va acompanyar la classe de castellà i Víctor va acompanyar la classe de valencià.
Vam entrar fent dos torns perquè calia respectar el poblat i els dos guies ens explicariem millor tot allò relacionat amb el poblat, els íbers d’Edeta i els romans.

Mentre una classe hi estava dins el poblat l’altra «estudiava» el fos defensiu, la muralla ciclòpea i la torre defensiva que ho protegia. I no era mirant fotos en un llibre o ordinador, era al mateix lloc on fa 2200 anys vivien els nostres avantpassats.

Una vegada ja baix es va fer l’hora de dinar i vam entrar al parc municipal de «La Carrasca», el qual era tot per nosaltres. Ja feia fam!

Després de dinar continuarem fent una competició sobre el «Repte de la botella».
Hi hagué xiquetes i xiquets que en quaranta segons ho van aconseguir superar quinze vegades. 
Increïble.

Al final del dia, les dues classes juntes es vam fer aquesta foto com a cloenda d’un dia tant especial:

puntal_llops-01