Monthly Archives: diciembre 2022

Informant a la Comunitat Educativa sobre els acords al Consell Escolar celebrat el 21 de desembre de 2022.

Benvolguda família,

Amb la present comunicació us informem que ahir es va celebrar un Consell Escolar on es acordar entre altres temes tractats:

A) Com es realitza la compra del material individual de l’alumnat, essent aquesta organització completament aliena al personal docent i al mateix centre.

B) Seguir allò establert a la Resolució de 13 de desembre de 2022, de la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, per la qual es dicten les instruccions, per al curs 2023-2024, sobre el procediment que preveu l’Ordre 9/2022, de 25 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i autorització de modificació de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària del sistema educatiu valencià, i se n’estableix el calendari.

Salutacions ben cordials i bon nadal!

Informacions d’interés sobre l’avaluació, el menjador i desitjant-vos un bon Nadal i millor 2023!!!

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dia 23 de desembre s’han publicat els butlletins informatius per les famílies, els quals hi són a la vostra disposició des de l’aplicació d’ITACA Família.

Els nivells d’Infantil, 1r, 3r i 5é d’Educació Primària estrenen nou butlletí informatiu qualitatiu, seguint les directrius de la nova llei d’Educació, la LOMLOE; mentre que els nivells de 2n, 4t i 6é continuen amb el butlletí quantitatiu, seguint la normativa de la LOMCE.

També volem informar-vos de que el dia 23 de desembre enviarem el rebut del menjador a carregar-vos, si és el cas el proper dia 10 de gener.

També hi és a la vostra disposició el menú del menjador del mes de gener, el qual pots consultar picant ACÍ.

Descanseu molt aquest dies de vacances i ens veiem a partir del proper 09 de gener!!!

Salutacions.