Monthly Archives: mayo 2023

Informant del menú del menjador per al dia 30 de maig.

El proper dia 30 de maig figura al menú del nostre menjador que es celebrarà un menú especial per tal de commemorar el dia de la Consciència Alimentària al mes de maig amb la intenció de reduir el malbaratament alimentari i fomentar un ús més responsable dels aliments.

El departament de nutrició d’IRCO, amb la col·laboració del personal de cuina del centre, ha determinat que el menú serà per eixe dia el següent:

Amanida variada.
Crema de verdures.
Ragú de titot al toque personal d’Inma.
Fruita natural.

Salutacions ben cordials.

Informant sobre l’actuació al paviment a la zona d’accés per la porta blava.

Benvolgudes famílies,
Us informem que dimecres, dijous i divendres d’aquesta setmana es realitzaran obres d’actuació urgent sobre el paviment per part de l’Ajuntament a la zona d’accés per la porta blava.
Per tal motiu, l’alumnat de cinc anys i de tercer i quart de primària no accediran per la porta blava i el faran per la porta verda.

ENTRADA:
L’alumnat de cinc anys farà la seua filera a la zona del «Punt de Trobada» (porxada dels postes de colors). Les seues famílies els acompanyaran i romandran a la part asfaltada.
L’alumnat de tercer i quart farà la seua filera a la pista de bàsquet. Les famíilies romandran a l’exterior del recinte escolar.
Els grups de tres, quatre anys, primer, segon, cinqué i sisé faran la seua filera d’entrada amb normalitat.

A MIGDIA:
L’alumnat de cinc anys serà entregat a les seues famílies al «Punt de Trobada».
L’alumnat de primer, segon, cinqué i sisé serà entregat a les famílies amb normalitat.
Com a novetat, l’alumnat de tercer i quart serà entregat pel docent corresponent a la porta verda a les famílies.

EIXIDA A LES 16:30 HORES:
Per tal d’evitar el colapse de persones a la porta verda les famílies accediran al recinte escolar per tal d’arreplegar les seues filles o fills a les columnes del porxe els grups de primer, segon, cinqué i sisé.

L’alumnat de tercer i quart serà recollit per les famílies a la pista de bàsquet.
L’alumnat de cinc anys serà entregat a les famílies al «Punt de Trobada».
L’alumnat de tres i quatre anys serà entregat amb normalitat.

Salutacions ben cordials.

El Sanchis participa molt activament al «Joc Solidari» i a la «Festa de la Primavera» del 2023.

El matí del 06 de maig va amanèixer amb algun núvol que va facilitar i molt que les xiquetes i xiquets de tot Alaquàs participaren i gaudiren des de les 09:00 del matí dels jocs preparats al Parc de la Sequieta dins el «Joc Solidari» organitzat un any més des del departament de Joventut de l’Ajuntament de la nostra localitat. 

L’alta participació del nostre alumnat de cinquè i sisè va fer que aconseguírem 600 euros per la construcció d’una nova escola en Equador mitjançant l’ONG amb la que col·laborem des de fa més de vint anys:
«De mi casa a tu casa».

El nostre alumnat s’ho va passar d’allò més bé, tal i com es pot veure a les següents imatges:

Una vegada finalitzat el «Joc Solidari» vingué el moment del repartiment dels premis i la nostra escola, a més del xec amb els 600 euros destinats a l’ONG «De mi casa a tu casa», també vam ser agraciats amb el segon premi del dibuix del logotip per aquest Joc Solidari d’enguany.
L’artista del nostre centre va ser Andrés Sánchez Samper de la classe de 6PRI-B el qual va rebre de mans de l’alcalde de la localitat Toni Saura el seu premi:

Una vegada finalitzat el «Joc Solidari» de l’any 2023 es va iniciar la «Festa de la Primavera» i el Sanchis també va participar molt activament amb la presència del seu alumnat, de moltes famílies i de molt del professorat del col·legi.

Enguany la nostra AMPA va organitzar un taller per fer-se un vistós clauer molt divertit i que va congregar a molt de públic amb ganes de fer-se’l:

Moltes gràcies a les persones de l’AMPA que de forma desinteressada el matí del dissabte 06 de maig  estigueren al front d’aquest taller!!!

 

 

 

SETMANA D’EDUCACIÓ VIAL AL SANCHIS PER A 3r. CICLE

Els xiquets i xiquetes del 3r. CICLE van tindre un paper fonamental en l’organització de l’EDUCACIÓ VIAL. Amb la col·laboració de TOTS ELLS i en «especial» de l’alumnat de l’ESCOLA MATINERA  van ser els encarregats del muntatge i desmuntatge diàriament del CIRCUIT DEL SANCHIS.

A més de que en cada sessió van ser els PROTAGONISTES posant_se e
n el paper de POLICIES i PROFESSORS DE «BICI-ESCOLA»


MOLTES  GRÀCIES A TOTS ELS XIQUETS I TOTES LES XIQUETES de 5é i 6é de PRIMÀRIA !!

5é PRIMÀRIA A

5é PRIMÀRIA  B

6é PRIMÀRIA  A

6é  PRIMÀRIA  B

XIQUETES I XIQUETS  NO OBLIDEU L’IMPORTANT QUE SON LES NORMES D’EDUCACIÓ VIAL  !!!
Travessar el carrer pels passos de vianants i mirar sempre abans de creuar.
Respectar els semàfors. Respectar els senyals bàsics, com a stop o cedisca el pas.
Quan es camina per la vorera, parar atenció a possibles eixides de vehicles per a transitar de manera segura.
GRÀCIES  A  TOTSFAMILIES, XIQUETS I XIQUETES  PER  LA VOSTRA PARTICIPACIÓ !!!

SETMANA D’EDUCACIÓ VIAL AL SANCHIS PER A INFANTIL

Al Col·le realitzem activitats perquè l’alumnat desenvolupe les seues habilitats i destreses, però crec que aquesta és amb diferència l’activitat que més els agrada, en la qual gaudeixen molt i intenten superar-se cada moment… L’EDUCACIÓ VIAL muntant amb BICICLETA o PATINET ha sigut un ÈXIT !!

Tots els xiquets i xiquetes d’EDUCACIÓ INFANTIL van participar en l’EDUCACIÓ VIAL .
Els més xicotets del COL·LE van ser els que van estrenar el CIRCUIT…
Només cal mirar les seues cares de felicitat !!
3 ANYS  A

3 ANYS  B

La diversió no cessa i els de 4 ANYS tancaven el primer dia de l’EDUCACIÓ VIAL … Fàcil trobar les cares de velocitat d’aquest alumnat creguts uns professionals de la bici.
4 ANYS A

4 ANYS B

 

Els grups de 5 ANYS van haver d’esperar al dimarts per a gaudir amb les seues bicicletes en el CIRCUIT, tot l’alumnat d’INFANTIL ha demostrat ser experts muntant amb bicicleta i PATINET !!
5 ANYS A

5 ANYS B