Monthly Archives: febrero 2020

Al menjador huí hem gaudit de la «Taula restaurant»

Han participat en aquest dinar tan especial xiquetes i xiquets des de primer fins a sisé d’Educació Primària.

Per tal de poder seure a la taula era necessari presentar la seua invitació personal, la qual aquest matí a primera hora l’ha repartida Paca, com a representant de totes les nostres monitores del menjador.

Com l’ocasió era molt especial també ho ha segut la decoració de la taula:

Encara que lo millor de tot ha segut poder dinar amb els nostres companys i companyes!!!
(Si vols veure les fotos superiors en gran pica en qualsevol de elles dues vegades i podràs veure-les amb més detall, per eixir després utilitza la tecla «Esc». Gràcies)

Moltes gràcies a totes i tots vosaltres per saber estar al menjador del Sanchis dia a dia.

Però el dia festiu no sols ha segut per a Educació Primària… a Educació Infantil hem gaudit de la mascota d’IRCO…

ha vingut a saludar-nos Foody:

El Sanchis participa a la Trobada.

Estimades famílies,

            Fa ja vint anys que es va celebrar a la nostra localitat la Trobada d’Escoles en Valencià i aquest any 2020 es torna a celebrar a Alaquàs la XXXIIIa Trobada amb el lema:            Amb la celebració de la Trobada d’Escoles en Valencià es busca posar en relleu el valor i l’estima cap a la nostra llengua i cultura popular, a més de reivindicar-les com a elements educatius al present i en el futur.

El Sanchis participa activament en aquest encontre d’escoles en valencià i convidem a tota la nostra Comunitat Educativa a participar als actes que es celebraran el proper dissabte 16 de maig per la vesprada al Parc de la Sequieta, després d’haver-se celebrat pel matí i al mateix lloc, el Joc Solidari que organitza tots els anys l’ajuntament.

            La nostra escola participa en tots els actes a celebrar i necessitem de la vostra col·laboració, ja que es posen a la venda samarretes per col·laborar amb la Trobada i tiquets per al sopar popular que es realitzarà a la finalització dels actes del dia 16 de maig.

            Si voleu participar amb la compra de les samarretes o amb la compra de tiquets per al sopar ho podràs fer al rebredor de l’edifici d’Educació Primària, on persones de l’AMPA hi seran a la vostra disposició els dilluns 10 i 17; dimarts 11 i 18 de febrer de 09:10 a 09:30 hores o eixes vesprades de 17:10 a 17:40 hores. A més, els dimecres 12 i 19 de febrer hi seran a la vostra disposició de 09:10 a 09:30 hores;  de 15:30 a 15:50 hores i de 17: 10 a 17:50 hores.

El preu de les samarretes és de 8 euros i els tiquets del sopar són a 5 euros.

El col·legi i l’AMPA del Sanchis hi estaran presents a la Trobada amb dos tallers, on el reciclatge tindrà un pes fonamental.

Demanem la vostra col·laboració per tal de que ens feu aplegar CDs o DVDs, sense caixa, que ja no utilitzeu i tapes metàl·liques nétes de pots de conserva, les quals amb un poc de material i gràcia anem a donar-li-les una nova utilitat.

Al rebredor d’Educació Primària trobareu a partir de dilluns 10 de febrer dues caixes per tal d’anar deixant els CDs o DVDs i les tapes metàl·liques nétes.

Necessitem 250 de cada!!!

Animant-vos a participar en les activitats de la Trobada d’Escoles en Valencià i esperant la vostra col·laboració reciclant tant els CDs, DVDs i/o les tapes metàl·liques rebeu la nostra més cordial salutació.

El Claustre del personal docent i la junta directiva de l’AMPA.