Activitat de l’AMPA

L’AMPA celebra el Halloween un any mes!!!

IMG_3406Com ja és habitual, aquesta vesprada, la nostra AMPA ha celebrat el ball de Halloween al pati de la nostra escola. A la foto superior pots veure els guanyadors al concurs de la millor disfresa d’enguany.

Moltes felicitats a tots ells!

L’afluència de públic ha segut molt nombrosa, ja que quasi 3oo alumnes han participat del berenar.

Destaquem la paciència de les famílies al fer la llarga cua per tal d’entrar al recinte i de com s’han treballat les disfresses.
Si vols, pots veure més participants a les següents imatges:

Primera jornada de futbet entre localitats.

IMG_2469‘¡Aquest matí s’ha celebrada la primera jornada de la lligueta de futbet organitzada per l’AMPA de la nostra escola i l’empresa d’activitats extraescolars «Kids Animación«.

En aquest primer partit el nostre equip ha jugat de roig contra un equip de Picassent.

Ja hi estem a la primera posició, perquè el nostre equip ha guanyat 10 a 2.

El següent partit serà fora del nostre camp i esperem que les victories continuen…

Agraïm la col·laboració rebuda des de l’ajuntament de la localitat i de totes les persones que han fet possible que un dissabte de matí estiguera a la nostra disposició el col·legi.

Vos esperem al proper partit!!!

El Secreto del Universo

IMG_2445A les 17:30 hores d’aquesta vesprada hem pogut gaudir de l’obra de teatre organitzada per l’AMPA de la nostra escola «El Secreto del Universo» on Pipa i Vega ens han demostrat què és l’amistat.

El menjador del centre s’ha omplit de gom a gom i com era d’esperar els i les més menuts i menudes s’ho han passat d’allò més bé.

Celebrar el dia del llibre amb un teatre com aquest és fantàstic!!!

Volem agraïr la participació de totes les persones que conformen la directiva de l’AMPA, sense les quals no es poden organitzar activitats com aquestes.
Continueu treballant així!!!

IMG_2444

Contacontes: «El secret de l’univers» organitzat per l’AMPA.

Captura de pantalla 2014-05-01 a la(s) 14.27.19Amb motiu del dia del llibre l’A.M.P.A. organitza un contacontes per a tots aquells xiquets i xiquetes que siguen socis de la nostra associació.

 El proper dilluns dia 5 de maig a les 17:20 en el menjador del col·legi podrem gaudir de l’obra «El Secret de l’Univers» interpretat per la Companyia «Azotea  Cia Teatro». Aquesta obra tracta de com les amiges Pipa i Vega s’enfronten a separar-se durant un temps perquè Vega se’n va a viure a un altre lloc, a l’altra punta del nostre planeta.
-Que què és un planeta?
-Una cosa que sura a l’espai…
-I què és l’espai?, i les estreles?…
Pipa i Vega trobaran resposta a totes les seues preguntes a la golfa on amb molt de misteri i juntes quasi van a descobrir el secret de l’univers.
Pots veure un vídeo d’aquesta representació picant ACÍ

 Respecte al concurs literari per a pares i mares us recordem que el darrer dia d’arreplega dels contes breus serà el proper dilluns 5 a les 9:00 hores i a la vesprada s’entregarà el premi al guanyador o guanyadora.

Vos esperem.

cropped-cabecera-caritasAprofitem aquesta entrada per recordar-vos que continuem amb la Campanya Solidària que fem conjuntament amb Cáritas-Alaquàs.
Aquest més arreplegarem farina.

La falla del Sanchis 2014.

Gràcies a la pluja del dia 13 hem tingut dos dies de falla!!!

IMG_2074
La festa començà el dijous 13 amb una gran xocolatà en d’Educació Infantil a l’hora de l’esmorzar i per a berenar en Educació Primària.


Des d’aquestes línies donem les gràcies al personal de la cuina, conserge i membres de l’AMPA per la seua voluntat i treball desinteressat, perquè sense ells no haguera segut possible gaudir d’aquesta xocolatà.

El divendres 14 s’ha iniciat amb la Plantà del nostre momument faller. Enguany ha estada dedicada la falla a la literatura infantil i juvenil. Educació Infantil ha fet el seu treball dedicat a «Alícia al país de les meravelles», el primer cicle ha treballat la falla sobre «El Quixot», tercer de primària ha centrat el seu treball en «Gerònim Stilton», mentre que quart a fet la seua part de la falla centrar-se en tres llibres que hi estan treballant a classe: «Bat-Pat», «La família Fantasmal» i «El iaio Joan». El tercer cicle enguany a fet el motiu central, dedicant-lo als llibres de Julio Verne. Ha destacat del seu treball un globus aerostàtic situat a més de quatre metres d’alçària i una cova fantàstica.
(Si vols veure el detall de qualsevol foto pica damunt d’ella i la veuràs en gran, per tonar picar la tecla «esc» i tornaràs a veure la pàgina com ara)

Destaquem el treball realitzat per tot l’alumnat, des dels més menuts fins els majors.
Un treball ben fet és la vostra recompensa!!!

Després de la plantà hen continuat amb la globotà realitzada al pati d’Infantil. Estupenda i divertida ha segut:

Però la finalitat de tota falla és cremar-se…

…per tornar amb noves idees i forces renovades.
IMG_2034-015Ja hi estem pensant com serà la nostra propera falleta!!!

«Més que mai Solidaritat» Març=sucre+productes d’higiene o neteja.

Agraïm a tots els membres de la Comunitat Educativa per haver participat en la Campanya Solidària realitzada el passat mes de febrer.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

CARTEL SOLIDARI MARs  Vos animem a seguir amb aquesta iniciativa durant el mes de març amb l’arreplega de SUCRE i el producte de neteja o d’higiene  personal que estimeu més convenient, tal i com pot ser: detergent, llavaplats, paper higiènic, gel de bany…

 Podeu deixar les vostres aportacions en les caixes preparades en la planta baixa de l’edifici principal del centre.

 Agraïm la vostra col·laboració en aquesta campanya que fem de forma coordinada entre Cáritas-Alaquàs i l’AMPA del Centre. 

Per a qualsevol dubte podeu trobar-nos el dimarts 4 de març de 17:15 a 18:15 hores en l’antiga ludoteca del col·legi o bé en la nostra nova adreça de correu: ampasanchis@hotmail.com

L’AMPA ha celebrat el Carnestoltes.

Aquesta vesprada el pati d’Educació Infantil era tot una festa, l’AMPA ha celebrat el Carnestoltes!!!

Moltes xiquetes i molts xiquets del nostre centre s’han disfressat aquesta vesprada per tal de celebrar el Carnestoltes i gaudir de la música, els balls i els jocs organitzats per la directiva de la nostra Associació de Mares i Pares.
Després de tant de ballar teníem fam i hem berenat d’allò més bé i també alguna llepolia ens hem pogut menjar…

Ja hi ha alguna persona pensant en la seua propera disfressa.
Agraïm a totes les persones de l’AMPA que han dedicat el seu temps en la organització de totes aquestes activitats, sense volsaltres no s’haguera pogut realitzar aquesta festa.

Festa de Carnestoltes organitzada per l’AMPA:

CARTEL CARNESTOLTESEstimats socis de l’AMPA
Vos convidem a la pròxima “Festa de Carnestoltes
que celebrarem el dimarts 25 de febrer a les
17:20 hores al pati d‘infantil del col·legi.

Vine amb la disfressa més original i divertida i
participa en el concurs de disfresses.
Berenar i llepolies per a xiquets/es, música i balls
per a tota la família.

P.D.: Tota aquella família que no dispose del carnet
de soci preguem passe a arreplegar-ho el dilluns 24
de febrer a partir de les 17:15h. en la ludoteca del
col·legi. (presentar-ho a l’entrada de la festa) .
No t’ho pergues…serà molt divertit.

Campanya «Més que mai!!!»

tomateCom a continuació a la Campanya Solidària realitzada el passat mes de desembre l’AMPA en col·laboració amb Caritas-Alaquàs, donarà començament a una iniciativa solidària, amb l’objectiu d‘arreplegar d’aliments no peribles i productes de neteja i higiene personal, per a ajudar les famílies més necessitades del nostre poble.

COM HO ANEM FER?:
Cada mes, fins a final de curs, hem assignat un aliment no perible i un producte de neteja o higiene personal, és a dir, (febrer serà el mes de la tomaca fregida; març serà el mes de…….) i el producte de neteja o higiene que cada un vullga (detergent, rentaplats, paper higiènic, pasta de dents, gel de bany…)

ON ENTREGAR-LOS?:
Podeu deixar les vostres aportacions en les caixes preparades en la planta baixa de l’edifici principal del centre.

QUAN COMENÇA I ACABA LA CAMPANYA?:
Començarà l’1 de febrer i finalitzarà el 20 de juny. Cada mes anirem informant sobre l’aliment que en el tauler de l’AMPA o mitjançant la web.

ENGUANY LES NECESSITATS SÓN ENCARA MÉS NOMBROSES.
cropped-cabecera-caritasAgraïm la vostra col·laboració.
Per a qualsevol dubte podeu trobar-nos els dilluns de 17:15 a 18:15 hores en la ludoteca del col·legi o bé en la nostra nova adreça de correu: ampasanchis@hotmail.com

Un Nadal Solidari.

MÉS QUE MAI, SOLIDARITAT!

Com en anys anteriors, l’AMPA i el Claustre de Docents del col·legi, participem en la Campanya de recollida de joguets, llibres i altres objectes per al «Mercat Solidari» que organitza l’Ajuntament de la nostra localitat i diverses ONGs, per tal d’aconseguir fons en el Mercat Solidari que es celebrarà el proper dia 05 de gener a la Plaça de la Constitució.

Fins el proper dia 18 de desembre, a primera hora,  podeu entregar a les aules dels vostres fills o filles aquells objectes que esten en bon estat i que ja no utilitzeu.

Enguany participem amb l’Economat de Cáritas-Alaquàs, per tal d’ajudar a les famílies del nostre poble amb més necessitats.
Les escoles d’Alaquàs contribuïm arreplegant tot tipus de pasta, tal i com són macarrons, fideus, estreletes… fins el 15 de desembre.

Podeu deixar les vostres aportacions en les caixes preparades en la planta baixa de l’edifici principal del Centre.
cropped-cabecera-caritasAgraïm la vostra col·laboració.