Monthly Archives: enero 2015

Informació del menjador.

menjadorUs informem que ja s’ha actualitzada la web del centre amb el menú del menjador per al proper mes de febrer.
Si ho necessites el pots consultar picant ACÍ.

També volem informar-vos que al llarg d’aquest cap de setmana rebreu al vostre correu electrònic informació sobre el rebut a pagar per vosaltres si és que el vostre fill o filla és usuari fixe del menjador o si ha utilitzat el servei de forma ocasional al mes de gener.

Si el vostre fill o filla és fixe recordeu que feu la comanda dels menús a servir durant el proper mes a l’inici del mes i per tal motiu us carreguem tots els menús el dia 10 del mes. Es a dir pagueu de bestreta tots els menús encomanats. Si després, per qualsevol motiu, un dia o vàrios no es queda al menjador, cal avisar abans de les 09:30 hores per anul·lar la vostra comanda. Nosaltres no encarregarem eixe dinar i vos retornarem el preu del menú compensant-lo al rebut del proper mes.

Si tens cap dubte relacionat amb el rebut del menjador que vos carregarem al vostre compte bancari el proper dia 10 de febrer quedem a la vostra disposició el proper dilluns dia 02 o el dimarts 03 de febrer de 09:10 a 09:45 hores.

Salutacions cordials.

Pau, pau i pau.

picasso30 de gener: dia escolar de la no violència i la pau.

El Sanchis és tot una festa!!! Sols cal entres a l’escola per tal de que pugues gaudir d’un bon grapat de banderoles penjades dels sostres, murals a les parets i a les portes de les classes… i per finalitzar, el matí del divendres 30 de gener, celebrarem una jornada festiva celebrant aquesta data tan important per tots nosaltres.

De segur que al llarg del proper cap de setmana vos donarem més informació de totes les activitats realitzades…

No volem deixar passar la nostra Sirena Musical d’aquesta setmana sense relacionar-la amb aquest tema i no hem trobat millor cançò que aquesta:

Somos la nueva semilla del futuro, de la vida,
somos los niños que cantan por la paz y la esperanza,
somos la nueva semilla del futuro, de la vida.
Somos los niños que cantan por la paz y la esperanza.

Juan Esteban Aristazábal Vásquez, més conegut com Juanes, és un cantant colombià de pop latino i rock espanyol que fusiona diversos ritmes musicals. Es va fer famós al nostre país pel seu tema «La camisa negra«, el qual es va publicar a l’any 2004.

Juanes, a l’any 2006, va crear la «Fundación Mi Sangre» que té com a objectiu parlar de pau afavorint la convivència entre les persones al seu país natal, Colòmbia, i ell s’ha declarat:

«Soldat que combat des de la trinxera de la Pau, que la seua guitarra és la seua arma i les paraules de les seues cançons són les bales»

juanes-paz-sin-fronterasTot un bon exemple a seguir!!!

 

¡¡¡Una sola voz seremos!!!

¡¡¡Esta nueva Sirena Musical no nos va a dejar indiferentes a nadie!!!

De todos es sabido que la unión hace la fuerza y aprovechamos la canción de Macaco para conseguir que más de 500 voces que conforman nuestro colegio, cada una de ellas diferente, canten a la vez  para sentir y vibrar a la vez.

macaco

«Macaco» es una banda musical que obtiene su nombre del líder del grupo, Dani «Mono Loco» Carbonell, nacido en Barcelona. El grupo lo forman músico de diversas nacionalidades: Brasil, Venezuela, Camerún, Cuba, Zimbabwe y España.
Algunas de sus canciones comienzan con un recitado previo. En portugués a cargo del escritor José Saramago (Premio Nobel de Literatura), fallecido el 18 de Junio de 2010, extraido de la película «José y Pilar» en el álbum «El murmullo del fuego».
Con el tema «Una sola voz», Sirena Musical de esta semana, arranca con una cita de Isaac Newton:

«La unidad es la variedad y la variedad en la unidad es la Ley Suprema del Universo».

Dani «Macaco» Carbonell además de músico también es fotógrafo y escritor, lo cual le ha permitido lanzar su libro «Amor a lo diminuto». Obra de 224 páginas con fotografías tomadas por él mismo en sus viajes por el mundo y con textos como sólo Macaco puede escribir.
En 2013 publican «Emitiendo», álbum donde están algunas de las mejores canciones de Macaco, entre ellas podemos encontrar «Moving», «Brindo por ti» y «Tengo». El tema inédito «New generation people» y la canción «Mama tierra», banda de sonido oficial de los actos del Día de La Tierra organizados por National Geographic en 2009, y que además está en la lista de canciones que suenan en el videojuego FIFA ´09.
El pasado 9 de enero de 2015 Macaco estrenó el sencillo «Hijos de Un Mismo Dios», adelanto de su nuevo álbum «Historias Tatooadas», a la venta el 24 de marzo.

La canción de esta semana se refiere a que si trabajabamos de forma conjunta podemos conseguir todo lo que nos propongamos, ya que tal vez una sola voz no sea muy oída, pero si todos juntos pensamos, razonamos  y nos expresamos seguro que seremos escuchados, porque nos convertiremos en un ¡¡¡coro!!!

001-DSC01820Una sola voz seremos,
si tu corazón y el mío…
!!!canta al mismo tempo!!!

Xerrades sobre els perills d’internet.

cnpAl llarg d’aquesta setmana han estat al nostre col·le membres del Cos de la Policia Nacional de la Comissaria de Xirivella per tal d’informar els i les alumnes des de quart a sisé de primària dels perills que comporta internet, si és que no utilitzem la xarxa de la forma més correcta.

Aquesta ja és la segona edició que tractem aquest tema, ja que l’any passat ho vàrem iniciar amb les xerrades que ens van impartir des de la Fundació «alia-2» i si poguem, no serà la darrera aquesta…

alia2

Aquestes xerrades han estat adaptades a les edats dels diversos grups i ens han explicat que sempre cal comptar amb el pare o la mare per tal d’accedir a internet, que cal vigilar l’atenció amb les pàgines de jocs si és que parlem amb altres persones, igual que cal fer-lo amb «facebook», «twenty», «instagram» o qualsevol altra pàgina de xarxa social, ja que per confiança podem trobar-nos amb sorpreses gens agradables per nosaltres o amb coses molt més greus, com poden ser situacions d’acosament o ciberbulling.

peliEl que sí ens ha quedat molt clar és que si trobem qualsevol cosa que no és agradable per nosaltres de seguida cal informar una persona adulta per tal de que conega la situació i prenga les mesures escaients.

Properament es realitzarà al Castell d’Alaquàs una xerrada específica pels pares i mares, de la qual ja vos informarem.

QUEEN AL SANCHIS

Aquesta setmana sona rock al Sanchis.

Canviem de ritme i saludem l’entrada del nou any 2015 amb més força, més música i més història.

Logo Queen

En els pròxims dies escoltarem la música del llegendari grup de rock QUEEN amb el seu líder Freddie Mercury. Un dels grups més importants del rock i de tota la història de la música.

Queen va ser una banda de rock  britànica formada en l’any 1970. Va ser el primer grup musical en fer, dels seus concerts, espectacles molt vistosos.

La cançó que gaudirem aquesta setmana en el centre és: WE WILL ROCK YOU

ET FAREM TEMBLAR !!!!!!!

06F457BDA

ET FAREM VIBRAR !!!!!