Monthly Archives: julio 2021

Vols ser membre de l’AMPA del Centre?

 

Un mitjà que tenen les famílies per participar en la vida diària de la nostra escola és mitjançant la nostra Associació de Famílies del nostre alumnat.

De forma molt generosa i altruista un grup de persones, mares i pares del nostre alumnat, hi està darrere d’aquesta associació participant de forma activa al Consell Escolar del centre, col·laborant a les graduacions, festes que organitza l’escola com les falles, passacarrers… i altres festes per l’alumnat que les seues famílies són membres de l’associació, com és al Halloween, Nadal o final de curs.

També organitzen activitats extraescolars al migdia o per les vesprades, si és el cas, amb un preu especial per les famílies sòcies i tots els cursos hi reparteixen detalls per l’alumnat d’infantil i l’agenda escolar en primària per l’alumnat que les seues famílies són sòcis. 

Pertanyer a la nostra associació és molt fàcil, sols cal complimentes i entregues la fitxa que trobaràs seguidament i pagues la quantitat de 12 euros per família.

Animeu-vos a participar pel bé de la teua filla o fill!

 

LLIBRES DE TEXT 2021-2022

Us informem que ja hi és publicada la llista de llibres de text per al proper curs escolar. Si voleu descarregar-la sols cal piqueu ací:

Llibres de text per al curs 2021-2022

Aprofitem per recordar-vos que l’alumnat del primer i segon curs d’Educació Primària del curs 2021-2022 rebrà un xec per la compra dels llibres de text.
Aquest xec encara no hi està preparat.

Donarem més informació quan Conselleria ens els envie.

Per la resta d’alumnat de primària disposarem de Banc de Llibres com els cursos passats.
Els lots seran repartits durant la primera setmana del curs.

Des de tercer fins a sisé curs d’Educació Primària sols cal compre les famílies aquell llibre no inclòs al Banc de Llibres i que així s’indica al llistat.

Salutacions ben cordials.

Iniciem la matriculació de l’alumnat nouvingut per al curs 2021-2022!

El dia 01 de juliol iniciem el període de matriculació per l’alumnat que el proper curs 2021-2022 vindrà nouvingut a la nostra escola.

Des d’aquest moment el Sanchis vos dona la benvinguda i esperem complir ja amb totes les vostres expectatives i necessitats. Tota la nostra comunitat educativa hi està a la vostra disposició.

Us recordem que és necessari fer reserva per poder realitzar aquest procés , la qual podeu obtenir seguint o picant sobre el següent codi QR:

A més és necessari adjuntar la següent documentació:

– 4 fotografies tamany carnet.
– Fotocòpia de la targeta SIP.
– Fotocòpia del DNI o NIE dels familiars.
– Fotocòpia del DNI o NIE de l’alumne o de la seua pàgina del Llibre de Família.
– Rebut d’aigua, llum o telèfon on conste el nom d’un dels familiars amb l’adreça indicada a la petició.
– Certificat de salut emés per la metgessa o metge pediatre.
– Fotocòpia on aparega el número de compte bancari i la persona titular.
– A més, si ja ha estada matriculada o matriculat en altra escola és necessari el Certificat de Baixa.
– Si va a matricular-se en qualsevol curs des de tercer fins a sisé necessitem Certificat de que ha participat al Banc de Llibres per donar-li en prèstec un lot de llibres.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Al Sanchis eduquem amb el cor!