Monthly Archives: octubre 2013

Festa de Halloween de l’AMPA.

IMG_0998Aquesta vesprada, amb molta diversió, l’AMPA del centre ha realitzat la seua festa de Halloween.
Gran quantitat dels participants han vingut amb la seua disfressa i ha segut tot un èxit, un anys més, el concurs de la carabassa millor adornada.
També ha segut un gran èxit el berenar i la poció màgica que hi havia per a beure.

La música ha fet que la vesprada fora d’allò més divertida.
Moltes gràcies a totes les persones que han participat i ja quedem per al següent any.
IMG_0997

L’AMPA informa: Festa d’Halloween

cartel halloween 2013 2014Estimats socis,

Vos  convidem a   la  próxima  “Festa d‘Halloween”  que celebrarem   el   dimecres  30 d’octubre a les  17:15 hores  al  pati d’ infantil del col-legi.

 Entrega de caramel-lets a tots els  xiquets  que vinguem  amb la disfressa més terrorífica,  participa en el concurs de tallat i decorat  de carabasses,  que amb els pares i mares  portareu  preparades  de casa, per a eixe dia.

 Berenar terrorific i  la gran poció d’ halloween refrescant.

 No vos podeu perdre l’oportunitat de participar en els jocs i tallers a la recerca d’aranyes, rates penades i fantasmes.  Per un altre costat, la bruixa Agatha raptarà els xiquets que estiguen disposats a convertir-se en criatures del mal (maquillatge artístic) .

 Esperem  passeu  una  terrorífica  vesprada

Informant sobre la jornada de vaga del 24 O

 

vagaEl Consell Escolar d’aquest centre informa a tota la Comunitat Educativa que per al dia 24 d’octubre hi ha convocada una vaga general d’educació des d’Educació Infantil fins l’ensenyament universitari contra els retalls en educación.
El Consell Escolar del CEIP «M. Sanchis Almiñano»

Celebrem el 9 d’octubre.

generalvalenc
Ahir vàrem finalitzar els actes realitzats a les diverses classes sobre el tema de la Festa de tots i totes els valencians:

el 9 d’octubre.

Segons la edat de l’alumnat hem treballat de diverses formes aquest tema tan important per tots nosaltres.
Els cursos de primer i segon realitzaren treballs plàstics sobre la nostra festa, fent-se màscares i banderes; mentre que els més majorets del cicle escriviren textos sobre Jaume I.
L’alumnat de tercer ho treballà mitjançant un auca sobre el rei i el relat d’alguna llegenda relativa a la conquesta
; mentre que els i les alumnes de quart, a més del treball sobre un text de la història de la conquesta de València, van veure un vídeo sobre el rei Jaume I.
L’alumnat de cinqué realitzà lectures i va resoldre qüestions al voltant d’elles i el més majors, els de sisé, confeccionaren la seua pròpia auca.

Els més menuts gaudirem més de la celebració perquè al final, a més de tots els contes contats i de tots els treballs plàstics realitzats,
al pati tingueren festa!!!
Us deixem un recull fotogràfic de la celebració a Educació Infantil per la vesprada: