Monthly Archives: julio 2015

Calendari escolar i incorporació de l’alumnat de tres anys.

calendarAl DOCV d’ahir 08 de juliol es va publicar la Resolució per la que es modifica parcialment l’anterior Resolució sobre el calendari escolar publicada el 18 de juny de 2015.

Segons aquesta darrera publicació el curs s’inicia el curs proper el dia 10 de setembre i finalitzarà el 21 de juny. Publicarem el calendari del curs 2015-2016 incloent-hi els tres dies festius que té proposar a Conselleria el Consell Escolar Municipal.
L’horari del nostre centre escolar per al proper curs 2015-2016 serà el mateix del curs 2014-2015. Les classes s’inicien tots els dies a les 09:00 del matí i finalitzen el dilluns i divendres a les 13:15 hores, mentre que dimarts, dimecres i dijous finalitzaran a les 12:30 hores. Per les vesprades hi ha classe de dilluns a dijous de 15:30 a 17:00 hores. Els divendres no hi ha classe per la vesprada.

La incorporació de l’alumnat de tres anys es modifica segons allò previst per les tutores inicialment. Si piques al següent enllac obriràs un quadre on s’indica el dia que s’ha d’incorporar cada grup.
(El grup del que és el teu fill o filla el tens a la documentació que et va donar la tutora a la reunió individual)

Quadre d’incorporació de l’alumnat de 3 anys.

Comencem un nou curs…

Volem informar-vos que hores d’ara ja hem finalitzada la matriculació de tot l’alumnat que les seues famílies han demanat que els seus fills o filles siguen membres de la Comunitat Educativa que és el Sanchis. Des de la nostra pàgina web us diguem:

escolaQuan vàreu matricular el vostre fill o filla us demanarem el vostre correu electrònic amb dos finalitats distintes:
Per ser donats d’alta a la llista de distribució de la web i així cada vegada que es publique una nova entrada us enviarem un avís de forma automatitzada al vostre correu electrònic.
(Si vols donar-te de baixa sols caldrà piques on diu «donar-me de baixa de la llista de distribució» al correu que has rebut)
Si lligues aquesta entrada i no has rebut l’avís al teu correu electrònic pots donar-te d’alta a  la llista de distribució complimentat les dades que es demanen a la part dreta de la web: «Subscripció a la web del Sanchis».
A la web publicarem tot allò que siga d’interés per les nostres famílies el més ràpid possible. És el millor lloc per trobar informació sobre el calendari escolar, els llibres de text, el menjador i tota la informació d’interés per vosaltres.
A més comptem amb «Pregunta’ns«, apartat on pots omplir un full de suggeriments o preguntes que ens aplega directament i en el termini més breu tractarem de respondre-vos.

– També us vam demanar el correu electrònic per donar-vos d’alta en l’aplicació informàtica ITACA; tens tota la informació sobre aquesta pàgina web de Conselleria ACÍ i l’accés a la mateixa el tens en la barra superior de la nostra web on posa «ITACA per les famílies» o bé directament picant en aquest enllaç.
Si vas demanar utilitzar aquesta pàgina al moment de la matriculació habràs rebut un correu electrònic amb la contrasenya, (si no l’has rebuda passa per Secretaria o ens envies un correu electrònic al 46016117@edu.gva.es i ho mirarem)
Per accedir a la web necessites el teu NIF amb la lletra com a usuari i la contrasenya proporcionada pel correu electrònic enviat des de Conselleria. Nosaltres aconsellem canviar-la per altra més fàcil de recordar i que vos subscrigau a tot allò que siga del vostre interés dins l’apartat «subscripcions».

Aquelles famílies que tinguen dos o més alumnes al nostre centre els veuran identificant-se sols una vegada en pestanyes distintes. (Hem detectat que de vegades no es veuen els dos germans d’un cop, si és el teu cas caldrà passes per Secretaria o envies un correu electrònic i tractarem de solucionar-lo… )

Tal sols ens queda dir-vos:

Benvingudes i benviguts al Sanchis!!!

benvingutd