Volem informar-vos que hores d’ara ja hem finalitzada la matriculació de tot l’alumnat que les seues famílies han demanat que els seus fills o filles siguen membres de la Comunitat Educativa que és el Sanchis. Des de la nostra pàgina web us diguem:

escolaQuan vàreu matricular el vostre fill o filla us demanarem el vostre correu electrònic amb dos finalitats distintes:
Per ser donats d’alta a la llista de distribució de la web i així cada vegada que es publique una nova entrada us enviarem un avís de forma automatitzada al vostre correu electrònic.
(Si vols donar-te de baixa sols caldrà piques on diu «donar-me de baixa de la llista de distribució» al correu que has rebut)
Si lligues aquesta entrada i no has rebut l’avís al teu correu electrònic pots donar-te d’alta a  la llista de distribució complimentat les dades que es demanen a la part dreta de la web: «Subscripció a la web del Sanchis».
A la web publicarem tot allò que siga d’interés per les nostres famílies el més ràpid possible. És el millor lloc per trobar informació sobre el calendari escolar, els llibres de text, el menjador i tota la informació d’interés per vosaltres.
A més comptem amb «Pregunta’ns«, apartat on pots omplir un full de suggeriments o preguntes que ens aplega directament i en el termini més breu tractarem de respondre-vos.

– També us vam demanar el correu electrònic per donar-vos d’alta en l’aplicació informàtica ITACA; tens tota la informació sobre aquesta pàgina web de Conselleria ACÍ i l’accés a la mateixa el tens en la barra superior de la nostra web on posa «ITACA per les famílies» o bé directament picant en aquest enllaç.
Si vas demanar utilitzar aquesta pàgina al moment de la matriculació habràs rebut un correu electrònic amb la contrasenya, (si no l’has rebuda passa per Secretaria o ens envies un correu electrònic al 46016117@edu.gva.es i ho mirarem)
Per accedir a la web necessites el teu NIF amb la lletra com a usuari i la contrasenya proporcionada pel correu electrònic enviat des de Conselleria. Nosaltres aconsellem canviar-la per altra més fàcil de recordar i que vos subscrigau a tot allò que siga del vostre interés dins l’apartat «subscripcions».

Aquelles famílies que tinguen dos o més alumnes al nostre centre els veuran identificant-se sols una vegada en pestanyes distintes. (Hem detectat que de vegades no es veuen els dos germans d’un cop, si és el teu cas caldrà passes per Secretaria o envies un correu electrònic i tractarem de solucionar-lo… )

Tal sols ens queda dir-vos:

Benvingudes i benviguts al Sanchis!!!

benvingutd