Monthly Archives: noviembre 2020

Possibilitat de «Menú per emportar» per motius de la COVID-19.

Estimada família,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la posada en marxa del servei de “menú per emportar” que, per motius de la situació de pandèmia provocada per la COVID-19, es vol prestar des del centre.

Tot l’alumnat usuari del servei de menjador, tant si és beneficiari de beca com si no ho és, l’aula del qual estiga confinada a conseqüència de les mesures sanitàries arbitrades per la COVID-19, tindrà a la seua disposició, durant els dies lectius que dure aquest confinament, un “menú per emportar” que haurà de recollir en el mateix centre la família o la persona autoritzada per aquesta.

El menú per emportar constarà de primer plat, segon plat i postre, amb les mateixes característiques establides en els contractes vigents i se servirà en envasos d’un sol ús.

En el cas que la família no puga desplaçar-se a recollir aquests menús, podrà autoritzar altres persones per a fer-ho en el seu nom, mitjançant el document que es pot descarregar al final de la present entrada, degudament signat.

La família, o persona a qui autoritze, haurà de recollir en el centre el menú per emportar en la porta «A», la que hi és front el Parc de la Sequieta de 13:05  a 13:15 hores, tenint sempre en compte les següents prevencions:

• S’haurà de mantindre la distància de seguretat i les mesures de protecció indicades pel centre i adequades, en el moment del lliurament del menú.

• El consum de qualsevol aliment que haja perdut la seua temperatura òptima de conservació, suposa un risc per a la salut, per la qual cosa, des del moment que el centre educatiu posa a la disposició de la família el menjar sol·licitat en aquest servei, és responsabilitat de la pròpia persona usuària recollir-la i consumir-la al més prompte possible, per a seguir amb el protocol sanitari establit.

• No s’han de conservar aquests menjars per a consum en dies posteriors, de la mateixa manera que no han de congelar-se.

• Es recomana la rentada de mans abans de procedir a l’obertura de l’envàs alimentari.

• Una vegada consumits els plats, els sobrants que no es consumisquen han de rebutjar-se.

• Han de rebutjar-se els envasos alimentaris en el contenidor de reciclatge adequat.

En el cas que l’alumnat presente alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, rebrà el corresponent menú degudament identificat.

El preu d’aquest menú és el mateix que abona com a usuari habitual del menjador del centre.

El primer dia de confinament de l’alumnat, la família haurà d’avisar abans de les 09:15 hores si desitja o no que se li facilite el menú per emportar. Si renúncia a aquest menú, òbviament no podrà disposar, si és el cas, de la beca parcial o total de menjador durant els dies de confinament.

En cas de voler que el centre li facilite aquest menú, la família haurà d’emplenar aquest document, degudament signat:
a1) Petició del Servei «Menú per emportar» en valencià (Annex I).
a2) Petició del Servei «Menú per emportar» en castellà (Annex I).

I si fora altra persona distinta a la mare o pare de l’alumne qui reculla el menú, obligatòriament durà signada la següent autorització, la qual podeu descarregar picant ací:

b) Model d’autorització per a la recollida del «menú a emportar» (Annex II).

El servei de “menú per emportar” començarà el pròxim dia 1 de desembre de 2020.

Rebeu salutacions cordials,
La direcció del centre.

 

 

Sobre la llicència dels llibres digitals de Santillana.

Aquesta nit s’ha enviat al correu electrònic dels familiars de l’alumnat del tercer, quart, cinqué i sisé curs un correu electrònic amb la llicència i contrasenya per poder accedir als llibres digitals de l’editorial Santillana que utilitzen les vostres filles o fills.

Dies passats les tutores de primer i segon de primària enviaren les llicències i contrasenyes d’accés per correu electrònic a les seues famílies.

Per accedir sols cal piques sobre la imatge superior i s’obrirà
l’Aula Virtual de l’editorial Santillana i introdueixques la llicència i contrasenya proporcionada al correu electrònic ja enviat.

Si no l’has rebut o tens qualsevol problema posa’t en contacte amb la tutora o tutor de la teua filla o filla i et facilitarà l’accés.

Salutacions ben cordials.

Com actualitzar les dades al SIP.

Amb la situació actual que hi estem vivint front la COVID-19 és fa necessari tenir actualitzat el telèfon mòbil, ja que Salut Pública envia els resultats dels test tant d’antígens com de les PCRs al nostre mòbil per motius de seguretat.

Si el número del mòbil que tenen no és el correcte mai rebràs els resultats!!!

Si necessites actualitzar el teu número del mòbil al SIP entra en aquest enllaç i actualitza’l:

http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

Et deixem seguidament un vídeo explicatiu de com fer el procés:

Com veieu és molt fàcil i et garanteixes sempre rebre la informació.