Monthly Archives: septiembre 2022

Informant sobre les entrades i les eixides al col·legi.

Benvolgudes famílies,

            Volem felicitar-vos passada una setmana des de l’inici de les classes, ja que les entrades i les eixides hi són desenvolupant-se amb normalitat.

Us recordem que les portes s’obriran a les 08:45 hores de matí i a les 14:45 hores per les vesprades i  que l’alumnat podrà accedir al recinte escolar entre les 08:55 i les 09:00 hores pel matí i les 14:55 i les 15:00 hores per la vesprada, per tal de dirigir-se a les seues fileres, mentre que les famílies estan a l’exterior del recinte escolar, deixant el pas de les portes lliures perquè l’alumnat puga accedir amb facilitat.

Per tal de facilitar la mobilitat i el trànsit de l’alumnat i de les seues famílies, es podrà creuar des de la porta A cap a la B i al contrari, pel matí de 08:45 fins les 08:55 hores i per la vesprada des de les 14:45 fins les 14:55 hores.

També es podrà creuar de la porta A cap a la B, i al contrari, des de 15 minuts fins 5 minuts abans de que sone la Sirena Musical a les eixides, tant pel matí com a les vesprades.

A les eixides, les i els docents acompanyaran l’alumnat fins la porta assignada a cada grup, lloc on s’entregarà a cada alumne a la persona autoritzada per recollir-lo.

            Les famílies que tinguen al centre dos o més fills i/o filles recolliran primer al de menor edat i una vegada hi haja sonada la Sirena Musical acudiran a la “Zona d’Espera, senyalitzada al plànol amb el número 3, lloc on la mestra o mestre de la germana i/o germà major li acompanyarà i vos farà entrega de la vostra filla o fill de més edat.  

Gràcies per la vostra col·laboració.

Salutacions ben cordials.

L’equip directiu del centre.

Concrecions respecte l’accés per la porta A de l’alumnat de tres i quatre anys:
La porta A s’obri des de les 08,45 fins a les 08,55 hores per a facilitar el trànsit de la porta A a la B i viceversa. No podeu romandre dins del recinte escolar, només es pot transitar d’una porta cap a l’altre, no es pot jugar en els gronxadors, estar asseguts en els bancs…
– A partir de les 08,55 hores i les 14,55 hores dins del col·legi no pot haver-hi cap papà, mamà, iaia,… perquè a partir d’aqueixa hora l’alumnat accedirà al recinte escolar ells sols i les famílies des de fora podeu observar-los.
– Recordar-vos que podeu accedir al col·legi per a posar-vos en l’ombra de l’arbre en els mesos de setembre i juny. Per tant, a partir de l’1 d’octubre cal  romandre en l’exterior.

Información sobre la extraescolar de inglés organizada por el AMPA del colegio.

PROYECTO NATIONAL SCHOOLS PROJECT -VIP AMPAS CAMBRIDGE

CURSO EXTRAESCOLAR DE INGLES

El alumnado que realice los cursos de formación podrán examinarse y obtener su título oficial de CAMBRIDGE.

Todos los teachers que imparten la formación son instructores del centro preparador oficial de Cambridge.

Todas las clases se realizan íntegramente en inglés. Tres horas a la semana en fracciones de hora y media, para los alumnos de Infantil y Primaria.

El importe de la formación es de 27 euros al mes dos horas a la semana.

Se les realizará una prueba de nivel para el buen desarrollo de las clases y un mejor aprendizaje, los grupos se formarán según los resultados obtenidos en las pruebas.
Los niveles del proyecto son
A1 y A2.

Si necesitas más información pásate por el colegio de 09:05 a 09:30 horas y podrás hablar con alguna representant del AMPA.

Saludos.

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL SANCHIS 2022

Aquest curs 2022-2023 al SANCHIS anem VIURE en harmonia amb la NATURALESA per a ser conscient que vivim en un planeta, anomenat Terra, i que vivim en ella i ens pertany, per ser el lloc on habitem. Com en el SANCHIS que l’anem a FER NOSTRE per a CUIDAR-HO i portar-ho sempre en el COR

El nostre alumnat d’INFANTIL ha arribat aquest CURS per a tirar ARRELS al nostre Col·le i afirmar-se amb passió…

Al 1r CICLE podem trobar als més xicotets de Primària que amb el seu SOMRIURE, pujen de nou al nostre ombú…

En el 2n CICLE les xiquetes i els xiquets són diferents, com les plantes que podem tobar a la NATURALESA

 

Al 3r CICLE, l’alumnat de 5é i 6é volen dir-nos que estem al SANCHIS per a APRENDRE, per a DESCOBRIR, per a VALORAR l’important que és SER BON COMPANY i COMPANYA, i CUIDAR eixa AMISTAT
c
om tenim que cuidar la NATURALESA al nostre voltant…

L’ALUMNAT del SANCHIS  són la VIDA de la NOSTRA ESCOLA.
La vida que ens ofereix la Naturalesa i que podem disfrutar i cuidar .

Publicada la resolució que determina segons la puntuació el tipus de beca de menjador per al present curs escolar 2022-2023.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicada la Resolució per la que s’estableix la puntuació mínima per obtenir la beca de menjador el present curs escolar 2022-2023.

Pots llegir la Resolució completa al següent enllaç.

El tipus de beca són els següents:

Beca de tipus A amb 19 i 20 punts: es tracta d’una beca completa. No es paga pel servei.
Beca de tipus B amb 18 punts: es paga per cada menú 0,75 euros.
Beca de tipus C amb 14, 15, 16 i 17 punts: es paga per cada menú 1,25 euros.
Beca de tipus D amb 12 i 13 punts: es paga per cada menú 1,75 euros.
Beca de tipus E amb 7, 8, 9, 10 i 11 punts: es paga per cada menú 2,25 euros.

Us recordem que es poden presentar al·legacions a la puntuació de les llistes provisionals de les beques de menjador publicades el passat divendres fins el dia 16 de setembre a les 14:30 hores.

Amb aquesta informació ja publicada us informem que el rebut del menjador del mes de setembre es passarà al vostre banc, si és que vos correspon pagar-lo, proper dilluns dia 19 de setembre.

La Comissió del Menjador.

 

Enviada informació personalitzada a cada família que possiblement obtinga la beca de menjador per al present curs escolar.

Bona vesprada a totes i tots,

Us informem que les llistes amb la puntuació provisional de l’alumnat que ha demanda la beca de menjador per al present curs escolar 2022-2023 hi és publicada al tauler d’anuncis del centre a la vostra disposició.

Al llarg d’aquesta vesprada enviarem a totes les famílies que possiblement obtinguen la beca de menjador per al present curs escolar 2022-2023 informació del resultat de la sol·licitud al vostre correu electrònic.

La puntuació necessària per saber si la vostra filla o fill té beca, de què tipus i la quantitat atorgada la coneixerem al moment de que es publique la resolució definitiva de les beques de menjador.

El tipus de beca i el preu de la mateixa que vos figura al correu són orientatius seguint el barem utilitzat el curs passat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Si no hi sou d’acord amb la puntuació obtinguda podeu passar per la secretaria del centre de 13:10 hores fins les 14:00 hores i si fos necessari, tractarem de solucionar qualsevol errada, si és que la hi ha.

Salutacions cordials.

La comissió del menjador.

 

Benvingudes i benvinguts al nou curs 2022-2023!!!

Benvolgudes famílies i alumnat,

Iniciem un nou curs amb les forces renovades, amb noves idees de superació i millora i des del primer dia volem comptar amb el vostre recolzament i participació.

L’equip directiu i el Claustre del personal docent hi és a la vostra dispoció per tot allò que necessiteu o per aclarir qualsevol dubte que vos puga sorgir.

Seguidament us facilitem un recull tant en valencià com en castellà d’informació general del centre i del menjador que considerem que vos pot ser de molta utilitat al llarg d’aquest curs escolar 2022-2023.

Ací et podràs descarregar el full informatiu inicial del centre en valència i des d’ací en castellà.

L’horari d’aquest curs és el següent pels mesos de setembre i juny:

L’horari dels mesos d’octubre a maig d’aquest curs escolar és:

Les portes s’obriran 15 minuts abans de l’hora d’entrada o eixida de les classe i les famílies podran travessar de la porta A a la B entre el moment que s’òbriguen les portes fins cinc minuts abans de l’entrada o l’eixida de l’alumnat.
Si alguna família aplega més tard caldrà s’espere a que tot l’alumnat deixe d’estar al pati.

Si necessites informació general del menjador podràs accedir a ella en valencià picant ACÍ i també hi és a la teua disposició en castellá picant ACÍ.

El calendari escolar per aquest curs és el següent: Entre totes i tots anem a construir un millor Sanchis!!!